Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)** in Castelnuovo del Garda Italië 8.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Italië > Plaatsen rond het Gardameer > Castelnuovo del Garda > Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)**

Beoordelingen Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)**

12 februari 2012

7,9
Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)** Castelnuovo del Garda
Beoordeling toevoegen

Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)** Castelnuovo del Garda
Beoordelingen Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)** Via Coppo, 37014, Castelnuovo del Garda

17 beoordelingen over Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)**

met jonge kinderen, Juli 2011
Nooit meer, een teleurstelling
fam. De Wilde (Belg...
Hoeveelheid ruimte
30-7-2011 We hadden geprobeerd eerst te boeken in het hote all-inclusive. Dit was niet meer mogelijk, en dus hebben we een appartemen in Residence Eden geboekt. De appartementen waren sober en redelijk proper, alhoewel er duidelijk een vochtprobleem in de badkamer was. Het domein is proper aangelegd en het hotel is clean. Het probleem is dat dit ergens boven op een heuvel ligt en er in de onmiddelijke nabijheid niks te beleven valt. Je kan wel elk uur met de bus tot in het nabijgelegen stadje gaan. Er is kinderanimatie voorzien, maar dit wordt geleid door studenten welke in heel europa geronsseld worden (vooral oost-europa). Deze hebben duidelijk weinig of geen ervaring met kinderen. Onze kinderen hebben dit 2 x geprobeerd, maar toen hadden ze er al genoeg van. Het eten was van een middelmatig nivo en, ondanks de dagelijkse pasta, helemaal niet italiaans. Je zit in een "refter"samen met enkele honderen gasten. Wij zijn een ander Italië gewoon, en dit was voor ons een teleurstelling. Nooir meer.

met oudere kinderen, Juli 2011
Ideale vakantieplaats
Vervacke Francis
Hoeveelheid ruimte
8-8-2011 Zeer mooi domein en zwembaden. Verbleven in de residenties en vonden deze ruim voldoende. Gaan al negen jaar naar het Gardameer(zowel hotels 4* als residenties) en telkens op een andere plaats . Eerlijk gezegd, het is één van de betere plaatsen. Ik begrijp niet dat daar iemand kan klagen. Animatie is meer dan super, zeker voor jongere gasten. Wij hebben 2 zoons (15 en 12) en deze vonden het prima. U neemt gemakkelijk de bus van het park (grote bus) naar Peschiera (max 10 min) of met de auto geraakt U overal. Kamers zijn voldoende groot en zeer proper. Proficiat aan het animatieteam. Toffe mensen en open voor een gesprek.

met jonge kinderen, Juni 2011
Een goed basic verblijf (bij goed weer) 2*
Fam. Hinsen
Hoeveelheid ruimte
16-6-2011 De appartementen zijn vrij ruim en proper, wel is er weinig opbergruimte (slechts 1 kastje van 1 m breed voor al de kleren). Ook de kitchenette is heel basic, geen koffiezet, oven, aardappelmesje,...
Bij minder goed weer is het appt heel vochtig, alle bedden en zetels voelde heel klam aan.
Animatie hebben wij in juni niet gezien en ook de zwembad bar was bijna nooit open (misschien door het minder goede weer)
Veel personeel zie je niet en aan de receptie voel je je niet erg welkom, ze zeggen enkel het hoognodige.
Breng zeker zelf lakens en handdoeken mee, ze zijn niet te huur zoals in de brochure staat, maar enkel te koop voor 40euro per bed!
Al bij al is dit geen slecht verblijf als je hier met kinderen bent en goed weer hebt. De zwembaden zijn groot en er is veel plaats om te spelen. S'avonds kan je de gezelligheid opzoeken in de nabijgelegen dorpjes.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Residence Eden (Parc ...

met jonge kinderen, Apr. 2011
Super vakantie
familie Desmet
Hoeveelheid ruimte
22-4-2011 Wij zijn sinds gisteren terug en hebben een heel toffe vakantie gehad.Appartement heel verzorgd met zicht op het zwembad. heel vriendelijk onthaal, groot en verzorgd domein.
Tof zwembad. Goede ligging om de omgeving te bezoeken. Milaan met de trein gedaan. Verder Sirmione , Lazisse, Riva del garda, Gardone, Limone, ...bezocht allemaal perfect te doen met de auto. Maximum 70 km al de rest in een straal van 15 à 20 km

met oudere kinderen, Aug. 2009
Fantastisch domein, een echte aanrader!
Fam. Wynants-Helsen
Hoeveelheid ruimte
23-8-2009 - ruime appartementen, netjes, aparte airco in de slaapkamers en woonkamer, voorzien van alle nodige inboedel
- verschillende zwembaden; met animatie in de buurt of heel rustig (veel parasols en ligstoelen)
- ongelooflijk rustgevend uitzicht omwille van oa. het golfterrein; je hebt hier veeeel ruimte
- heel tof animatie-team met tal van mogelijkheden voor kinderen en ouders
- lekker buffet in het hotel met een grote keuze aan groenten, fruit, vlees, vis,...
Wij hadden hier een fantastische vakantie (ouders en 2 zonen (15 en 17j) ); dit is echt een aanrader.

met oudere kinderen, Aug. 2009
Voor opnieuw te doen zeker een aan rader
vandamme stefaan
16-8-2009 alles zeer goed maar 2 jaar geleden eten toch wat beter
de animatie is zeer goed team steekt veel tijd aan op tredens en dringt niet aan bij mee doen aan spelletjes

Prachtige vakantie
geraldine mas
Hoeveelheid ruimte
9-8-2009 Wij waren er met 6 personen (2 volwasenen,2 kinderen van 20j,1 van 18j en 1van 16j)Het apartement was ruim en door de luiken en airco lekker koel.Wij kozen voor half pension.De lakens en handdoeken werden 2x per week ververst en in het restaurant ontbrak het aan niets.Tijdens die ganse week was er niet éénmaal hetzelfde,nooit gezien voor die prijs.Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam ,de meesten spraken engels en duits.Het hele terrein en de zwembaden waren perfect verzorgd.
Als er één minpuntje was dan was dat voor ons de animatie die soms te opdringerig was.Maar voor de aktievelingen onder ons was er wel altijd wat te beleven ,ook 's avonds.Dus toch hoedje af voor de animatieploeg die van 10U tot middernacht op de been was.Onze jongste had door de aktiviteiten al snel nieuwe vrienden en we zagen hem alleen om te eten.
Tip:een auto is geen overbodige luxe want het domein ligt wat afgelegen.Er is wel heel de dag een gratis busdienst naar pescheira.

met oudere kinderen, Juli 2008
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Betty Van Hoven
Hoeveelheid ruimte
7-3-2009 Vorig jaar reeds voor 3de keer teruggeweest. Appartement is ruim, zetelbed inderdaad niet ideaal, maar te doen. Eten in restaurant is OK, netjes en wordt steeds aangevuld. Ruime keuze in gerechten, voor iedereen wel wat. Peschiera zelf is aangenaam stadje en het domein een goede uitvalsbasis voor uitstappen. Reeds geboekt voor juli 2009. We keren elke keer terug naar huis met goed gevoel (en lekkere wijn !)

Familie, Juli 2008
Een aanrader!
Alain Van Laeken
Hoeveelheid ruimte
4-8-2008 Mooie residentie, lekker gegeten in half pension (voldoende keuze). Ideaal vertrekpunt voor uitstapjes, hebben Sirmione, Lazise, Bardolino, Verona, Malcesine, Garda.....bezocht. Waren ondanks de kritiek hier en daar op 10 minuutjes ingecheckt! Absoluut een aanrader!

Familie, Juli 2008
Mooi en verzorgd domein en appartement!
Sandra
Hoeveelheid ruimte
2-8-2008 De vriendelijkheid van het personeel was ietsje minder. Het zetelbed in de kamer was niet zo comfortabel, maar de keuken en het keukenmateriaal was heel proper, mooi en vrij nieuw. De woonkamer en slaapkamer zijn wel heel ruim.
Ligt wel enkele kilometers verwijderd van het centrum.
Globaal gezien toch heel tevreden!
Meerdere zwembaden voor de kinderen en deze zijn ook kindvriendelijk (groot ondiep gedeelte).

Alle beoordelingen (17)
Familie (8)
met oudere kinderen (5)
met jonge kinderen (3)
met vrienden (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?