Hotel Majestic Palace (vh Don Pedro)**** in Malcesine Italië 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Majestic Palace (vh Don Pedro)**** Malcesine

8,9
met vrienden, Sept. 2011
"Zeer goed"
Familie uit koekel...
21-9-2011 Juist terug van 9 dagen in dit hotel.
Het is een groot hotel en het was zelf in september volzet. Eten zeer lekker en zeer veel combinatie mogelijk. Wijn in overvloed en lekker. Als notoir koffiedrinker vond ik de koffie maar een triestig brouwsel. Voor de rest alles prima, zeker een aanrader. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel.

met partner, Sept. 2011
"Prijs kwaliteit zeer goed en vriendelijk"
rigo en Kris
12-9-2011 vriendelijke personeel , prijzen dranken in bar niet duur , verse produkten in buffet ,wel verschillende dagen dezelfde vlees of vissoorten ,wel goede varieteit. zeer goede patisserie en desserten. zeer goed ontbijtbuffet met veel keuze.
wel iets verouderd hotel en een renovatie zou niet misstaan.
maar algemeen goede prijs -kwaliteit verhouding

met oudere kinderen, 2011
"Een aanrader"
fam meulders haacht
22-8-2011 tweede maal dat we in dit hotel verbleven de eerste keer was in het don pedro hotel dus voor de vernieuwingen. de bar recepetie en restaurant werden vernieuwd de kamers in het hoofdgebouw niet waardoor deze wat ouderwets aantoonde; de kamers zijn wel ruim en proper met groot terras. de airco werkte niet zoals het hoorde en bij 32 graden werd het wel heel warm in de kamer. eten was ok vooral de pasta's waren heel lekker. wel handdoekleggers aan het zwembad alhoewel er voldoende ligstoelen zijn
na 2 maal in dit hotel verbleven te hebben denk ik toch dat we volgende keer eens een ander hotel in garda geen reserveren

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeker om terug te keren!!!!!!!!!!!!"
fam. uit zolder
28-8-2011 zijn juist terug van weekje majestic palace, prijs kwaliteit zeeeeeeer goed, eten prima, kamer in hoofdgebouw ruim maar een beetje verouderd, alles in t hotel heel proper, gaan volgend jaar zeker terug maar boeken dan kamer in t bijgebouw ,zijn nog ruimer en nieuwer

met een groep, Mei 2011
"Perfekt hotel"
Jan ,Maria,Toos,Jos...
28-6-2011 Majestic palace hotel in malcesine, was voor ons (6 personen) een top vakantie. leuke zwembaden.
De kamers waren zeer ruim,netjes en zuiver bedden waren goed, zeer ruim balkon.
Mooi aangelegde tuinen.
Het eten was ook goed er was van alles genoeg en het drinken je ko0n nemen waar je zin in had.
dus alles bij alkaar TOPPIE.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Aanrader met kinderen"
Ben
13-9-2010 Net terug van twee weken Majestic Palace. Zeer kindvriendelijk hotel en bediening. Zeer ruime kamers (blokken achteraan).

Pluspunten:
- Ruime kamer
- Zeer vriendelijk
- Lekker eten
- Voldoende ligweide, ligstoelen
- ...

Minpunten:
- geen verwarmd buiten zwembad
- oploskoffie bij het ontbijt (en dit voor Italië :)

Zeker een aanrader dus!

met partner, Sept. 2010
"Zeker voor herhaling vatbaar"
Elisa
26-9-2010 prachtig hotel met zeer behulpzaam en viendelijk personeel.
Te lekker en te veel eten, volgens mijn weegschaal.
Veel te doen in de omgeveing.
kortom perfect om te luieren, winkelen, actief te zijn, uitstapjes te maken. Je komt tijd te kort.

met partner, Aug. 2010
"Een aanrader."
Guy en Marie-Louise
5-9-2010 We hebben een goede vakantie gehad in Majestic Palace. Het was wel druk maar dat ligt natuurlijk niet aan het hotel. Er waren veel kinderen doordat de zuid Duitsersland nog vakantie had. Waardoor er lang files stonden richting Italië. Het eten en drinken in het hotel is heel verzorgd en lekker. Elke dag een ander buffet, éénmaal per week een galabuffet. Het stadje mooi en gezellig. Een uitstap naar Venetië is een aanrader.

met jonge kinderen, 2010
"Mooi hotel, een aanrader"
Boon Katty
18-8-2010 Wij hadden een kamer in het tuingebouw (4 persoons luxe-kamer), grote kamer, zeer grote badkamer, echt wel in orde. Mooi hotel, lekker eten, meer dan voldoende keuze. Vriendelijk personeel. Voldoende ligstoelen aan de zwembaden.
Prachig dorpje trouwens, te bereiken te voet (steil terug omhoog) of met de shuttle bus of met eigen auto. Voor de kids, buiten het zwembad, ook minigolf, pingpongtafel, tof. Het enige minpuntje voor ons was de temperatuur van het zwembadwater, echt wel fris, niet om uren in de spelen.

met jonge kinderen, 2010
"Wij komen hier terug !"
Bram Lannoo
13-8-2010 Zeer goeie vakantie gehad ; een perfect hotel voor koppels met kinderen. Veel mogelijkheden, aparte zwembaden voor de kleintjes, en al grotere kids. Keuken zeer lekker, en veel afwisseling. Vriendelijk personeel.

1 2 3 4 5 volgende