Camping Butterfly*** in Peschiera del Garda Italië 7.8 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Butterfly***

4 beoordelingen over Butterfly***

8,9
7,5
met jonge kinderen, Juni 2010
"Niet wat we verwacht hadden..."
C Rombaut
Staat van het sanitair
22-6-2010 Wij zijn met ons dochtertje van anderhalf een weekje naar deze camping geweest.

Ik moet me aansluiten bij commentaren van mijn voorgangers:
- in de folder geven ze de indruk dat de camping aan het meer ligt, en dat klopt niet
- zwembad is heel basic en die badmuts is echt stom want de ene moet ze wel op en de andere niet
- sommige caravans zijn te krap (zoals de onze, type Tosca) voor de capaciteit (4-6 pers.) die ze opgeven en de ruimte rond de caravan is echt mini (de buurvrouw lag onder ons raam te zonnen omdat ze anders geen plaats had!)
+ de ligging is zeer gunstig, het is een korte, leuke wandeling naar het dorpje en met de auto ben je zo bij een grote supermarkt en andere steden/dorpen vlot bereikbaar
+ kinderanimatie, zelfs buiten het hoogseizoen
+ lekkere pizza's in het restaurant

plots kwam er uit alle spleten ongedierte (oorkruipers?) gekropen... dit moest normaal zijn (20?)

al bij al een leuke vakantie gehad, maar we raden het niet aan en komen ws niet terug.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Zeer gunstig gelegen camping."
Familie Oostvogels
Eetgelegenheden
23-7-2009 Ook geschikt als je met het openbaar vervoer bent. Je kan langs het meer wandelen naar Peschiera-dorp (20 min.). Naar bushalte en trein is het 10 à 15 min. wandelen. Je kan de trein nemen naar Verona of Venetië, en kan aan het station ook een gratis bus nemen naar Gardaland en Canevaworld. Een gezellige camping die niet te druk is. Je kan er lekker eten. Wij zaten in een caravan van Eurocamp die goed was, enkel badkamer wel erg klein.

met oudere kinderen, Mei 2009
"In 2010 voor de 7e keer"
a.m.gort
Staat van het sanitair
10-4-2010 DE plaats ligt in de kern van een gebied waar veel te zien is. Garda,Verona, Montava, Venetie(per trein), Padua, Bardelino, Torre del benaco, Monte Baldo, Riva. Camping ligt ver genoeg van soms luidruchtig centrum om er geen last van te hebben (ong 20 min) wij waren met happycamp. Goede stacaravan met kleine douche, maar sanitair op camping is erg goed

met vrienden, Sept. 2008
"Al jaren een vaste stek"
gunter geboes
1-12-2008 gewoon zalig vertoeven