Vakantiepark Garda Village**** in Sirmione Italië 8.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Vakantiepark Garda Village**** Sirmione

Beoordelingen Vakantiepark Garda Village****

Via Coorti Romane 47, 25019, Sirmione

7 beoordelingen over Garda Village****

8,9
8,9
met jonge kinderen, Juli 2011
"Schitterend park met veel animatie"
Kris G
Eetgelegenheden
21-8-2011 Was echt fantastisch, mooi weer veel animatie, mooie gelegen eten was ook zeer lekker.
Half pension was zelfs buffet ipv keuzemenu.
Bungalow was aan kleine kant maar tenslotte is het ook enkel maar om te slapen.
Een echte aanrader en zeker voor gezinnen met kinderen.
s'nachts zeer stil en een goede airco.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Zeer goed"
christophe en els
Eetgelegenheden
22-7-2010 zeer goede camping,alles was dik in orde.misschien een klein minpuntje,onze bungalow was van de kleine kant.voor de rest hadden wij heel toffe buren uit belgie en nederland.

Familie, Juni 2008
"Heel goed hotel"
Frans Faassen
Eetgelegenheden
3-7-2008 heel goed hotel, met heel nette kamers(5x per week schoonmaak),goede eetgelegenheid met ruime keuze.Mooi zwembad met genoeg ligstoelen.Het hotel licht op ongeveer 500 m van strand,dit is vlot te voet te doen.Men moet wel rekening houden met 95% duitse gasten,maar ook dit is goed meegevallen.

Familie, Juni 2008
"Net terug van Garda Village"
Martien, Bert en Zo...
Eetgelegenheden
23-6-2008 Het is ons niet echt bevallen. Hadden er veel meer van verwacht. Bungalow klein, 1 slaapkamer en 2 de slaapgelegenheid is zetel dat stapelbed wordt.
Hadden slecht weer en als je dan moet binnen zitten is echt niet aan te raden. Ons sanitair was volledig verlseten. WC bleef lopen, warm water pas na 10 min lopen, en heel dun straal. Gemeld, komen maken maar niks aan veranderd, iedere dag opnieuw. Ontsteking gasvuur deed het ook niet. Badkamer vies, schimmel in douche. Zwembad vies, vuil en vettig, maar wel verplichten om voeten te spoelen en badmuts op te zetten, probeer da maar eens bij kindje van 1.5 jaar.Animatie goed, bijna 10 man, maar hebben wij nog niks aan met ons dochtertje. Eten was in de bar niet zo geweldig. Restaurant viel mee, buiten veel te veel zout op frieten. Heel opgejaagd personeel. Man die bestelling komt opnemen geen 5 sec tijd voor uitleg.
Ligt heel grote supermarkt vlak aan rondpunt domein, de helft bijna goedkoper (vergelijkbaar met Makro) dan winkel in park

Familie, Juli 2007
"Prachtig complex, gaan volgend jaar zeker terug"
familie Vanneste
Eetgelegenheden
18-7-2008 Zijn de eerste tien dagen van juli geweest. Was fantastisch. Het park is groot maar toch heb je niet de indruk dat het druk is. Altijd een ligzetel aan het zwembad. De animatie is dik in orde. Ideaal rond de bungalow is het gras waar de kinderen konden spelen. Bungalow was van ons comfort, is misschien niet ideaal als het slecht weer is maar wij hadden mooi weer en wie zit dan in zijn bungalow? Hij is groot genoeg voor twee volwassenen en twee kinderen. Wij gaan volgend jaar zeker terug en dit voor 14 dagen want de tien dagen zijn daar voorbijgevlogen.
Uitstekend vakantiepark.

Familie, Juli 2007
S.A
Eetgelegenheden
20-12-2007 redelijk kleine huisjes maar dan wel een zeer mooi terras met een groot stuk groen (tof voor kinderen). Als je een vakantie wil waar je allerlei sporten kan doen en veel animatie wil voor groot en klein is dit de perfecte vakantieplaats! Er zijn ook zeer veel mooie steden die je er kan bezoeken. Ik heb graag veel animatie en dat was er wel perfect!

Familie, Juni 2005
francis D
Eetgelegenheden
8-1-2006 mooi park, rustige sfeer (als de buren niet te lang blijven doorbomen 's nachts). Wat ons tegenviel waren de flinterdunne matrassen in de tweepersoons kamer van de stacaravan. Mijn man sliep dan maar in het salon, en ik legde twee
matrasjes op elkaar, zo lukte het dan toch.
Het restaurant viel goed mee, bediening ook.
Er was een blikseminslag waardoor elektr.uitviel, werd snel verholpen.