Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort**** in Giardini Naxos Italië 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort**** Giardini Naxos

Beoordelingen Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort****

Via Recanati 26, 98035, Giardini Naxos

3 beoordelingen over ATA Naxos Beach Resort****

7,3
8,1
met partner, Sept. 2011
"Zalig en professioneel resort!!!"
Wendy
Eetgelegenheden
27-9-2011 Het Naxos Beach Resort is een schitterende plaats om zalig tot rust te komen en simpelweg te genieten. Wij kozen voor dit hotel (onder andere) omwille van de sportfaciliteiten en vooral voor het Olympische zwembad! We hebben het ons niet beklaagd. Het domein is immens groot waardoor je nooit het gevoel hebt dat het druk is. Er zijn meerdere restaurants en bars. Wij kozen voor de All In formule en waren heel tevreden. Heb je geen zin om 's middags zwaar te lunchen? Dan neem je gewoon een lekker broodje, slaatje, toast of ijsje in de bar. Alles is voorzien. De kamers waren ruim en waren heel proper. Het eten vonden we heel lekker: veel slaatjes, Italiaanse keuken en Europese keuken. Er werd ook af en toe een diner in de tuin georganiseerd en een Siciliaanse avond. De avondshow was altijd heel leuk en professioneel georganiseerd. Italianen zijn af en toe wel nors, maar een vriendelijke glimlach doet echt wonderen!!! En het hotel biedt een prachtig uitzicht op de Etna. Een echte aanrader!

met partner, Sept. 2010
"Mooie vakantie"
eddy en sonja
Eetgelegenheden
17-12-2010 naxos beach is een hotel dat zijn 4 sterren waard is. Zelden zo vriendelijk personeel gezien, ook altijd bereid om te helpen. Eten is meer dan behoorlijk, hadden half pension, in het dorp zijn eetgelegenheden genoeg en helemaal niet duur, kamers zijn steeds netjes en niettegenstaande het hotel groot is, is het er rustig. Enig minpunt is bij aankomst, bijna 3 uur moeten wachten eer we onze bagage hadden waardoor we te laat waren voor het avondeten, toch hadden ze eten voorzien met een flesje wijn. Ga niet dikwijls naar de zelfde plaats maar hier kom ik zeker nog eens terug

met partner, Mei 2010
"Zalig genieten!"
Rita Verbraeken
Eetgelegenheden
19-1-2011 Daar wil ik graag nog eens teruggaan. We hadden een vliegvakantie geboekt van woensdag 12 tot woensdag 19 mei 2010 . Het was genieten van meer dan warm weer voor de maand mei.
We hadden een kamer geboekt in halfpension in het hoofdgebouw. De kamer lag op de 3de verdieping met de nodige accommodatie (met ook en koelkastje) en zicht op de 2 zwembaden en daar achter de Ionische Zee.
Er waren er al heel veel toeristen. Het was een immens grote eetzaal, waartoe ook nog een veranda behoorde en waar zowel het ontbijt als het avondmaal in buffetvorm (met koude en warme gerechten) werd geserveerd. Het hotel heeft een grote, mooie tuin, maar er ontbreken wel zitbanken.