16-9-2009
We genoten van onze ontspannende vakantie op deze camping! Kijk buiten het seizoen ( september) vooral op de websites van de verhuurders van tenten en stacaravans want deze zijn goedkoper dan zelf een plaats te huren en je eigen tent of caravan mee te zeulen!
Uitstappen naar de bekende steden zijn steeds daguitstappen want je moet toch rekenen op minstens 70 minuten om bijvoorbeeld tot Volterra te raken ( bochtige wegen, haarspeldbochten,...)
De pizza's in het restaurant zijn heerlijk, voor andere gerechten adviseren we jullie om de auto te nemen en eten af te halen in Cecina ( Coop, grote supermarkt). We vermoeden dat de risotto's uit het restaurant uit deze winkel komen :)
Zeker een aanrader voor wie Toscane wil leren kennen
Gegroet Valerie en Bart
6-7-2011
18-8-2008 Net terug van +/-3 weken Le Capanne, zaten met vouwwagen net achter speelplein en animatiezone. Dus van 21.00u tot 22.30u vrij luidruchtig. Normaal stil vanaf 23u maar sommigen hebben problemen om klok te lezen en camping doet weinig om dit af te dwingen. Camping staat ook grotere groepen jongeren toe welke ook kabaal maken. Sanitair vooral bij de dames vies en mag sneller en beter gepoetst worden. Eten op camping lekker en aan een eerlijke prijs? Idem voor de winkel. Mooi assortiment, vriendelijk,... Toen wij toekwamen was 95% van de bezetting Nederlands, zelfs tot ergernis van de Nederlanders zelf! Leuk zwembad, en super ligweide. Al bij al toffe vakantie gehad!
18-8-2008
29-6-2009
Wij zijn net terug van 2 weken in Le Capanne.
De kinderen vonden het SUPER! Er is een leuk groot, warm zwembad met kleine glijbaan en super ligweide erond. De kinderanimatie is ook heel goed en er is een leuk speelterein in de schaduw.
Eten in het restaurant is echt een aanraden, niet duur, supervriendelijk en vooral heel lekker !
Aan de receptie zijn ze iets minder vriendelijk maar ik vrees dat dat de algemene Italiaanse mentaliteit is...
De mini-golf is zeker een aanraden (ga ook een 's avonds, met de verlichting aan: heel mooi!)
Wel belangrijk:
Als je toch een caravan wilt huren, huur hem dan rechtstreeks aan de camping! De plaatsen van de touroperators zijn heel klein, ze staan echt op elkaar (typisch in Italie) en vooral, niemand heeft een overdekt houten terras, enkel die van de camping.
Ik kan je verzekeren, als het zo'n 35° is en je wilt buiten eten, heb je zo'n terras nodig. Je betaald niet veel meer maar het is het dubbel waard!
super vakantie, zeker in voorseizoen!