Camping Valle Gaia**** in Casale Marittimo Italië 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Valle Gaia****

9,1
9,6
9,7
met oudere kinderen, Juli 2011
"Trop de Hollandais, manque d'ambiance italienne"
Famille Coppois
Staat van het sanitair
31-7-2011 Le plus beau camping que nous ayons jamais fréquenté. Mais pas assez de nationalités différentes. La grande majorité des campeurs sont des Hollandais. Nous avons vraiment eu le sentiment d'être dans un centre de vacances hollandais. Absence totale d'ambiance italienne. Animation uniquement pour les jeunes enfants. Aucun tournoi (pétanque, tennis, ping-pong) qui aurait pu permettre de nouer des contacts. Les sanitaires sont d'un état irréprochable. Les deux restaurants du camping sont d'excellente qualité et les pizzas de Pizza Gaia sont délicieuses et pas chères du tout. Le magasin est très bien approvisionné et propose un vaste assortiment de charcuteries et fromages italiens de bonne qualité.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super camping, goed santitair; vooral voor kids!"
kim gregoor
Staat van het sanitair
31-7-2010 mooie camping, prima sanitair!
ruime plaatsen, voldoende schaduw!
Ideaal en ruim zwembad voor groot en klein.
voldoende eetmogelijkheden op de camping!

Voor ons was het een van de mooiste campings!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Italië op z'n best"
Jaspers
Staat van het sanitair
18-7-2009 zeer goede camping, zeer goede ligging om de omgeving te verkennen, aangenaam klimaat, alle dagen 30-35 graden maar niet overdreven dankzij de koele zeebries.
Zwembad aangenaam, nooit overvol, wij zijn met een Canvas stacaravan geweest en hadden een goede staanplaats, camping is mooi ingedeeld, vrij grote plaatsen, sanitair is zeer verzorgd, schitterend, neem wel wc-papier mee, want dit is niet aanwezig. Winkel is verzorgd en prijs/kwaliteit is ok. lekker brood, supermarkt kortbij, genoeg schaduw op de plaatsen, publiek overwegend Nederlanders maar niet van het luidruchtige soort, niet storend voor ons Belgjes, niet zo veel animatie voor grotere kinderen, maar ze vervelen zich toch niet. Mooie dorpjes in de omgeving, zeker een camping om naar terug te komen!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Valle Gaia**** bij:

met jonge kinderen, Mei 2009
"Perfect geoliede vakantiemachine"
Tom Dupon
Staat van het sanitair
5-8-2009 Deze camping is ideaal voor families met jonge kinderen en is perfect gelegen: op een half uurtje rijden van zalige stranden (de stranden dicht bij de camping zijn geen aanrader) en de Toscaanse steden liggen ook binnen bereik voor een daguitstap. Camping zelf heeft fantastische zwembaden en een campingwinkeltje met uitstekende wijnkelder en streekgerechten.

Familie, Aug. 2007
Speleman
Staat van het sanitair
20-8-2007 We waren bijna de enige Belgen op deze camping (wel veel Nederlanders). We houden van rust en dat hebben we op deze camping wel gevonden. De plaatsen zijn mooi, groot en bieden voldoende privacy. De zwembaden zijn aangenaam. De nabijheid van leuke dorpjes en de kust zijn pluspunten. Pizzagaia (pizzeria) was echt lekker en budgetvriendelijk. Kortom: we hebben drie weken enorm genoten. Onze kinderen hebben er zelfs een Nederlands vriendje aan overgehouden!