Staat van het sanitair
14-8-2009
Wij zijn hier met onze 2 zoons van 12 en 15 geweest. Het is op zich een mooien camping maar erg saai voor kinderen van deze leeftijd. Vanaf 23.00 moest het stil zijn. Bij vrijwel iedere tent was het dan ook donker om die tijd. Zwembad veel te klein. De bedjes eromheen ook veel te krap. Als 1 iemand wilde draaien moest de hele rij mee draaien.Ook stonden de tenten zo opgesteld dat je geen enkel contact had. Verder prachtige omgeving en natuurlijk mooi weer.
Staat van het sanitair
16-1-2009
super vriendelijk onthaal. fantastisch uitzicht in een hoge cottage (hadden we zo gevraagd) met zeer veel privacy. kraaknette cottage met super-airco! leuk wandelen naar het dorpje. op rustige momenten mogen luchtbedden mee in het zwembad. als er meer volk is vragen ze vriendelijk dit te verwijderen. zeer lekkere pizza's aan interessante prijzen. vanaf de 2e week v juli kwam er zeer veel volk bij en was het voor ons aan het zwembad iets te druk en vooral te lawaaierig door de massa's hollanders die er dan neerstrijken. lucca, pisa, san geminano op +/- 1 uur rijden, dus goed te doen. adresje om door te geven!