Camping Park Albatros*** in San Vincenzo Italië 7.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Italië > Toscane > San Vincenzo > Camping Park Albatros***

met oudere kinderen, Juli 2011
Massale camping
geert_verhaeghe2
Eetgelegenheden
24-8-2011 Goed onderhouden camping. Heel groot en druk maar toch niet zo veel last van. Prachtige zwembaden en voldoende ligstoelen. Supermarkt op de camping iets duurder. Overal op het domein vlotte betaling door gebruik van betaalkaart. Mogelijkheid tot excursies. Strand op wandelafstand, voor bezienswaardigheden ligt de camping iets te veraf. In het dorp is niet veel te beleven.

met oudere kinderen, Juli 2011
Zeer goede camping
Rudy
Staat van het sanitair
12-8-2011 Park Albatros is een grote camping met een zeer goed onderhouden sanitair en mooie zwembaden. Het centraal gelegen pleintje is supergezellig, zeker s'avonds. Er is een grote supermarkt aanwezig maar spijtig zijn de produkten in de winkel duur. Camping waar wij zeker zouden terug gaan.

met partner, Sept. 2010
Super plek en rustgevend
Ceuleers Eddy
Staat van het sanitair
3-10-2010 Wij hebben voor de eerste keer een vakantie doorgebracht in het park, via Vacancesoleil. Mijn echtgenote en ikzelf. Het was er heel tof maar zoals overal zijn er sommige mensen nooit tevreden. Van mij krijgt park Albatros zeker een 9 op 10.
Ik zou zeggen doe zo voort, zelfs op vakantie is de stress aanwezig voor een broodje. Tot de volgende keer. Groeten uit Belgie.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Prima uitvalbasis in Toscane
Fam. Van Kelst
Staat van het sanitair
9-1-2011 Met onze 4 kinderen (6 tot 18 jr) hebben wij een toffe week doorgebracht in een splinternieuwe bungalow (met airco) van Vacansoleil, perfect gelegen dichtbij het zwembad, het winkeltje en de piazza. Inderdaad heel veel volk in het hoogseizoen, maar dat hebben wij nooit als lastig aangevoeld. Voldoende keuze in de winkel. Zalige, big size afhaalpizza's en reuze ijsjes in alle kleuren en smaken. Geen zacht zand op het strand, maar plakkerige, zwarte korrels. De vernieuwde zwembaden zijn een ideale plek voor zowel kleine kinderen als tieners. We hebben een paar leuke uitstappen gemaakt naar Firenze, Siena,.. wat ongeveer een uur rijden is. Park Albatros is een echte aanrader voor wie Toscane wil ontdekken.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Eeen leuke plek
giovani
Staat van het sanitair
28-8-2010 Camping Albatros hebben we nu voor de derde keer bezorgd het gaat van jaar tpot jaar beter wat accomodatie betreft , alleen broodje halen is nog altijd een gok want er staat altijd heel veel mensen aan te schuiven maar je kan ook voor verpakt vers stokbrood kopen. De enige ziekte die er er nog steed is , maar het wordt minder , is het spelletje handdoek leggen , niemand zeggen ;-)) maar voor de rest leuke bars en resto. 1 tip voor toekomstige bezoekers , waar het ook lekker en degelijk is , is het hotel vlakbij , hotel Il Mulinaccio, en niet duur.
Dus al bij al een overheerlijke vakantie

met partner, Juli 2010
Echt een aanrader
Christel
Staat van het sanitair
29-7-2010 Na het lezen van sommige beoordelingen gingen wij met 'lood in de schoenen' naar deze camping... Wat kunnen mensen toch enorm overdrijven!
Het is een prima camping, mooi onderhouden, keurige plekjes voor zowel tenten/caravans als stacaravans. Ja het is druk in het hoogseizoen, maar wat had je dan gedacht bij zo'n grote camping. Een dag even aftasten welke tijd je het beste broodjes kan gaan halen en de rest van de week gaat het prima. Petje af voor dez sanitaire voorzieningen, het animatieteam, het restaurant personeel. Nee echt, wij hebben geen enkel punt van kritiek! Absolute aanrader voor mensen met kinderen in alle leeftijdscatagorieen!

met jonge kinderen, Juni 2010
In juni is hemel op aarde
Lana
Staat van het sanitair
10-7-2010 wij zijn van 3 tot 18 juni daar geweest in een stacaravan van Roan. Wij hebben echt genoten. Het was er zeker niet te druk op dat moment. In het restaurant zijn wij steeds supergoed en vriendelijk bedient, ook het eten was lekker en het is er zeker niet duur zoals sommigen hier beweren.
IN de winkel was er steeds voldoende keuze van alles (wel opletten van de dame aan de kassa, die heeft mij dagelijks te veel proberen aanrekenen, maar tot haar grote ergernis is het haar niet gelukt.) Het dorpje San vincenzo is net vernieuwd en is zeker een aanrader. OOk mijn dochter van 3 heeft de tijd van haar leven gehad. In tegenstelling tot vroeger, is er sinds dit jaar ook een nieuw zwembad voor de volwassenen. Niks dan lof en zeker ook voor de mensen van ROAN.

met oudere kinderen, Aug. 2009
Mega groot geen overzicht
cuypers
Staat van het sanitair
9-9-2009 de camping is niet slecht als je kleine kindere hebt wij hadden een jongen van 14 bij ons maar geen animatie ervoor.
alleen de game hal of internet.
zwembad is goed verzorg alleen heel ondiep water.
de weg na de zee is gevaarlijk en smal en de oversteek over de grote weg zeer druk,het strand was erg vies wij zijn dan ook vaker in vada gegaan een wit strand en blauw water alleen de reistijd is ongeveer 40 minuten.
ook in baratti is het goed vertoefen ook een mooi stand.
wij hadden een caravan gehuurd van een organisatie dat is personeel die niet weet wat klantvriendelijk is bij aankomst werd je een sleutel en plattegrond gegeven en zoek het maar uit ook het betaalpasje werd ons niet meegegeven verdere informatie moest je her en der halen want het personeel van onze organisatie wist het niet,het poetsen van de caravans werd met een lachertje gedaan en bij klachten was het we geven het door, maar er word niks aan gedaan

met jonge kinderen, Juni 2009
Supercamping !!!
Marc de Smet
Staat van het sanitair
23-6-2009 Zijn net terug van een superleuke vakantie. De camping was DIK in orde. We hebben al heel wat campings gedaan, maar deze stak er toch wel bovenuit. Hebben een huisje gehuurd via organisatie. Perfect, ruim, nieuw, grote douche en 2 toiletten. Zwembaden zijn fantastisch voor de kleine spruiten. Mooie lagunes, ondiep water (heerlijk warm door de zon) en zachte ondergrond. Altijd ligstoelen beschikbaar (gratis). Ruime keuze in de grote supermarkt (prijzen goed). Zeer lekker gegeten in de 2 gezellige restaurants, de pizza's...mmmmm. Elke avond Babydance met Albi en Totana (superleuk). Ook animatie, sport en spelen 's avonds. Allemaal heel tof. Strand aan camping iets minder, maar Vada en de baai van Baratti (5 min met de auto) zeer mooi. Leuke uitstappen gedaan naar Populonia, Pisa, San Gimignano, Firenze, enz... Echt de moeite waard is de warmwaterbron in Saturnia. Soms wel een eindje rijden, maar je moet er iets voor over hebben. Eigenlijk niets dan lof!!! Bedankt voor de fijne vakantie.

Familie, Aug. 2008
Uitstekend ! fantastisch !
Nancy Claessens
Staat van het sanitair
31-8-2008 Net 2 weken verbleven in een mooie stacaravan van Roan. Geweldig onthaald door Jacky en Rik. Zeer grote maar erg leuke, gezellige en mooie camping. Zeer mooie zwembaden waar je NOOIT moet vechten om een stoel of ligzetel. Kei-vriendelijk personeel, leuke winkel waar alles te krijgen is. Enorm lekkere afhaalpizza's, kip aan spit en frietjes. Restaurant aan zwembad is minder gezellig maar lekker eten. Ander restaurant in het midden van het park zéér gezellig. In de directe omgeving weinig te zien maar met de auto toch leuke uitstappen gedaan : pisa, luca (leuke winkeltjes), en andere stadjes. Zee aan de camping minder leuk door de steentjes en onmiddellijk diep. In San Vincenzo zelf zee leuk met zand en ver ondiep maar VADA is de topper. Mooi wit zandstrand en helder water.
Onze vakantie was in in één woord : FANTASTISCH.

7,9
9,3

Alle beoordelingen (15)
met partner (4)
Familie (4)
met oudere kinderen (5)
met jonge kinderen (2)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?