Vakantiehuis Il Sambro in Bettona Umbrië | Zoover
Vakantiehuis Il Sambro Bettona

Beoordelingen Vakantiehuis Il Sambro

Via Molinella, 19 , 6084, Bettona
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Il Sambro gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Il Sambro achterlaten.

3 beoordelingen over Il Sambro

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Fantastisch!"
Tom Mulder
Hoeveelheid ruimte
29-8-2011 Absolute aanrader deze II Sambro. Schone en koele appartementen, groot en dagelijks schoongemaakt zwembad, eigenaar Andrea is een topvent en geeft je een optimaal vakantiegevoel, diverse prachtige plaatsjes op nog geen half uur rijden, schitterende omgeving etc.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Totale rust in een prachtige omgeving"
fam. Gaens
Hoeveelheid ruimte
24-8-2010 Bij aankomst werden we vriendelijk onthaald door de eigenaar! Regelmatig werd ons eveneens een lekkere Lavazzo aangeboden! Er zijn hier recent gerenoveerde en een aantal nieuwe (wel kleine)app. Wij logeerden in een zeer ruim en net app (120 m2) sfeervol ingericht.We keken aan zwembadzijde uit op de beboste heuvels en andere andere kant hadden we een mooi zicht op Assisi! Vooral 's avonds echt tof! Enkel de laatste km was onverharde weg, doch goed bereidbaar. Winkels op 10 min. Goede uitvalsbasis voor het bezoeken van de umbrische steden! Wij waren hier met onze kids (lft 5 en 7 jr) en ook zij waren dolenthousiast!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fantastische plek met perfect uitzicht"
Judith Jegers
Hoeveelheid ruimte
6-8-2010 We hebben hier een fantastische week doorgebracht. Uiteraard is de omgeving aan te raden (Orvieto, Perugia en Assisi bijvorbeeld) maar het vakantiehuis zelf ook! Alhoewel onze badkamer niet optimaal was ingericht (na elke douche-beurt konden we dweilen) en de keuken klein was, was het wel compleet en voldeed het voor de weinige uren die je binnen doorbracht. Vanaf de (flinke!) heuvel waarop het huis zich bevindt hadden we een geweldig uitzicht op Assisi (op 14km). De gastheer was bovendien erg aardig. Kortom: een succes! Oja, stalen zenuwen bij het oprijden van de steile oprit (met los grind) is handig!