Collazzone-Collepepe beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Collazzone-Collepepe

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Collazzone-Collepepe gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Collazzone-Collepepe achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

4 beoordelingen over Collazzone-Collepepe

Familie
"Mooie rustige omgeving"
Marc Micky en Sam
Omgeving
23-8-2008 We logeerden in de Abbazia dei Collemedio (13e eeuws klooster omgebouwd tot hotel) en een supervakantie gehad. Collazzone-Collepepe ligt dicht tegen elkaar aan op een berg, mooie dorpjes, lage prijzen voor drinken en eten, niet toeristisch te noemen. Mooie natuur, leuke basis om uitstapjes te maken naar Perugia, Assisi, Todi, Spello (aanrader), Deruta (keramiek), en meer.. super daar!

onbekend
Dumont Martine
Omgeving
10-8-2006 Wij logeerden in Collepeppe. Prachtige omgeving. Ideaal gelegen dichtbij de autostrade. Goed gelegen om de verschillende stadjes in de omgeving te bezoeken, zoals Todi, Perugia, Montefalco, Orvieto. Zelfs uitstapjes naar Rome hebben we gedaan met de auto, ongeveer 147 km. Parking gezocht aan de buitenrand van Rome en daarna met de metro.

onbekend
Lisa
1,0
Omgeving
30-7-2006 Het gaat hier om 2 verschillende plaatsjes eentje collazone de ander heet collepepe. Allemaal mooie oude doprjes, ook Marciano wat in de buurt ligt is zeker de moeite waard. Prachtige omgeving, super restaurants, minder toeristisch dan Tosacane. Zeker de moeite waard om een keer heen te gaan.