Vakantiehuis Castrum Normanno*** in Giano della Umbria Umbrië | Zoover

6,8
6,4
5,9

3 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Castrum Normanno***

Località Moriano, I-06030, Giano della Umbria
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Castrum Normanno*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Castrum Normanno*** achterlaten.

4 beoordelingen over Castrum Normanno***

6,8
6,4
5,9
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Huisje tussen olijfbomen en wijngaard"
Familie uit Breda
Hoeveelheid ruimte
11-9-2011 Wij verbleven 2 weken op deze agriturismo in het huisje (viletta Sagrantino). De zeer vriendelijke eigenaresse is behulpzaam maar spreekt alleen italiaans en een beetje frans. Het huisje beschikt over een groot terras (veranda) en door de ligging t.o.v. de (kleinere) appartementen zeer veel privacy. De kamers zijn ruim, bedden wat klein (en matras hard), keukenvoorzieningen in orde. Het zwembad is schoon, ligbedden + stoelen voorradig en ook voor kleine kinderen zeer geschikt. Bbq is gezamenlijk, echter eigen bbq op terras was geen probleem. Het verhaal over de 2 'valse' honden is voor ons ook onbekend: de 2 honden van de eigenaresse zijn niemand tot last. Een grote supermarkt is nabij op 5 km. Voor oudere kinderen is er naast het zwembad in de omgeving idd. minder te beleven. Voor mensen die van een rustige, niet-toeristische omgeving houden een absolute aanrader!

met vrienden
"Ook wij gaan zeker terug"
I. Lambregts
Hoeveelheid ruimte
25-7-2010 Uitstekende vakantiebestemming voor mensen die een relaxte bestemming zoeken. Alles is uitermate goed verzorgd, schoon en ruim appartement, schoon en groot zwembad. De eigenaars zijn erg vriendelijke mensen die ons zelf een avond hebben uitgenodigd om bij hen te komen eten. Oma had de hele dag in de keuken gestaan. Helemaal top!
Ook wij hebben geen "vervaarlijke" honden gezien. Het klopt dat de eigenaars 2 honden hebben maar deze zijn verre van gevaarlijk.

met partner
"Wij gaan zeker terug"
D. den Otter
Inrichting
31-7-2009 Heerlijk rustig adres, schitterende wandelomgeving. Zeker niets voor stappers/discogangers.
Let op: voor kinderen en pubers weinig te beleven.
Genoeg leuke plaatsjes in de omgeving. Wel een auto nodig om die te bereiken. Appartementen goed verzorgd en schoon. Eigenares doet alles om het naar je zin te maken. Organiseert een wijn/olijfolie proeverij als je daarom vraagt. Heerlijke restaurantjes in de omgeving. Wij gaan zeker terug!
(Overigens hebben wij geen enge honden gezien en de katten moet je gewoon niet binnenlaten).

met partner
"Nooit meer!!!!!!!!!!!"
Jo van Poppel
Inrichting
8-2-2009 In het huisje dat wij huurden had iemand gezeten met katten. Die stank hing in het huisje en bleef er ook hangen. De eigenaren hadden vervaarlijke honden die je regelmatig op de vlucht joegen. Na 2 dagen afgereisd. Nooit meer in die negorij!!