Vakantiehuis Polmone Turismo Verde in Pornello Umbrië | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Polmone Turismo Verde

12 februari 2012

Vakantiehuis Polmone Turismo Verde Pornello
9,6
Beoordelingen Vakantiehuis Polmone Turismo Verde Voc. Polmone 4, 05010, Pornello

11 beoordelingen over Polmone Turismo Verde

met partner, Juli 2011
Prachtige ligging, geweldig gastvrij
Eugene
Hoeveelheid ruimte
25-8-2011 We hebben Polmone als ervaren als een prachtige en rustige plek. De ligging is geweldig, met een prachtig uitzicht vanuit ieder appartement. De appartementen zelf zijn ruim en knus ingericht. Wat opvalt is de complete keukenuitrusting, je kunt er echt kokkerellen. En de gastvrijheid is helemaal top.
Echt een aanrader voor met z'n tweeen, of met kinderen.

met jonge kinderen, Juli 2011
Het leukste wat er is!!!
Carlijn en Abel van...
Hoeveelheid ruimte
31-7-2011 het was super leuk ook zo'n mooi uitzicht!!!! het zwembad is super schoon
we zijn met papa en mama er een week geweest gelijk op de eerste dag
gingen we pizza's bakken! met nico! ze hebben ook 2 honden en 2 katten!
we zijn op mooie plekjes gaan wandelen! met nico en hebben koeien botten
gevonden!er was ook een heel mooi beekje en het huisje was lekker ruim
ROOS EN NICO ZIJN SUPER SUPER SUPER LIEF!!!!!!!!!
1 week is veeeeeeeeeel te kort dus blijf langer!!!!!!
ik wil er nog een keer naar toe!!

van carlijn en abel 9 en 8 jaar!!! doei

met partner, 2011
Fantastisch
marian
Hoeveelheid ruimte
9-7-2011 Heerlijk bijkomen in prachtige omgeving. Mooie uitzichten rondom.
Zeer comfortabele appartementen.

met jonge kinderen, Juni 2011
Een perfect plek voor een heerlijke vakantie!
Selma
Hoeveelheid ruimte
6-7-2011 Voor de 3e keer naar Polmone! 15 jaar geleden kwam ik er voor het eerst. Ik was toen 10 jaar oud en kwam met mijn ouders. Altijd heerlijke herrinneringen aan gehad. Dit jaar weer, maar dan zelf als moeder. Met mijn ouders en 8 maanden oude dochter hebben we een fantastische week gehad bij Roos en Nico op Polmone. Het was zo leuk hier weer terug te komen.
Ons appartement 'Cinema' was super, de omgeving prachtig, alle dieren lief, de pizza avond heerlijk en gezellig, de zorg van Nico en Roos top! Alle kinderspullen die we voor Josephine mochten lenen maakte het helemaal af.

Polmone: een echte aanrader voor een heerlijk weekje ontspannen, genieten en bijkomen! We komen zeker weer terug. Liefs Selma & Josephine

met partner, Mei 2011
Fantastische plek
Yvon & Guy
Hoeveelheid ruimte
10-8-2011 Na een eerste bezoek in 2004, zijn we dus evenals andere bezoekers, diverse keren terug gekomen. Dat is vanwege de royale appartementen en prachtige ligging maar minstens net zo veel vanwege de manier waarop Roos en Nico gasten, en ondertussen vrienden, ontvangen, mee omgaan en verzorgen. Waar kan ik heen, wat kan ik hier allemaal doen en wat is hier lekker qua eten en drinken en waar verkrijgbaar? En er is veel te zien voor cultuurliefhebbers (Orvieto, Perugia, etc.)
Ons appartement Camino was zeer ruim en van alle gemakken voorzien. En nu was de houtkachel heerlijk om ’s avonds aan te steken. Dit appartement, heeft daarnaast zijn eigen zitplek buiten, waar je van de geweldige omgeving kunt genieten, op elk moment van de dag. En zoals we nu hebben vastgesteld, niet alleen in de zomer. In het voorjaar is het bovendien heel leuk om in de omgeving te wandelen. Maar wat we het allerfijnst vinden, is de rust die van deze plek uitgaat.

met partner, Sept. 2010
Belachelijk mooie omgeving!
Jaimy
Hoeveelheid ruimte
28-9-2011 Wij zijn tweemaal in de afgelopen jaren verbleven in Polmone. Het ligt midden tussen de bergen, je wordt wakker met een uitzicht om verliefd op te worden! Het feit is wel dat je overal met de auto heen moet, het is niet te doen om hier te voet ergens heen te gaan. Dorpjes in de buurt zijn goed met de auto te bereiken, er zitten een aantal wat grotere supermarkten op korte rij-afstand. Een goede uitvalsbasis om Umbrië te verkennen, Rome is gemakkelijk te bereiken met de trein. De verbouwde boerderij waarin je verblijft is enorm, goede bedden, grote open woon- eetkamer met tafel en stoelen en keuken met 4pits gasstel. Elk appartement in de verbouwde boerderij heeft een redelijk gazon voor de deur met zitgelegenheid om 's avonds te genieten van het ondergaande zonnetje. Een keer in de week organiseren de eigenaren een gezamenlijk avondmaal. Recentelijk is er een zwembad aangelegd en het is een echte aanrader voor de natuurliefhebbers of ouders met jonge kinderen, geen ouders met tieners.

met partner, Juni 2010
Fantastische plek en sfeer
Nico en Anita
Hoeveelheid ruimte
21-4-2011 Nog nooit zijn we meer dan 1maal naar dezelfde plek gegaan. We gaan dit jaar voor de 3e maal naar Polmone. Schitterende plek. Je voelt je direct thuis. Mede door de eigenaren Roos en Nico. Zulke warme mensen heb ik zelden ontmoet. Je hebt volledige privacy en rust en in de omgeving vindt je heerlijke dorpjes en natuurlijk Periugia. De sfeervolle hoofdstad, die moet je gezien hebben. Ook (de omgeving van) het meer van trasimeno is prachtig.

Ik zeg: DOEN!!!!!

met jonge kinderen, Mei 2010
Prachtige appartementen in het mooie Umbrië
Nienke
Hoeveelheid ruimte
4-6-2010 Prachtige plek in een erg mooie streek van Italië. Hier ben je echt weg van alle drukte. Je hoort en ziet alleen natuur en kunt geweldig ver kijken doordat je bovenop een heuvel zit.

Polmone ligt echt midden in de natuur en om weg te kunnen heb je wel een auto nodig. Ar zijn genoeg mooie steden en dorpen in de buurt zoals bijvoorbeeld Orviëto, Assisi, Perugia en Todi. Zelfs Rome is per auto in iets meer dan 2 uur te bereiken.

Wij hebben een heerlijke week gehad en gaan zeker nog een keer.

met partner
Martin & Leonie
Inrichting
27-2-2008 Wij hebben Polmone diverse malen bezocht (zomer, herfst, winter) . Fijne ruime appartementen, prachtige natuur, veel privacy en ook gezelligheid op 1 locatie. Schitterende stadjes in de omgeving, Perugia, Orvieto, Assisi, Todi... (auto noodzakelijk). Kortom, Polmone is 1 van de mooiste plekken die we kennen.

Roos & Nico zijn de Nederlandse eigenaren en wonen ook op het terrein. Zij hebben veel gevoel voor gastvrijheid (en humor), en geven je alle tips die niet in de reisboekjes staan. Kortom, het is niet voor niets dat veel bezoekers minimaal 1 keer terugkomen!

met partner, Okt. 2007
Martin & Leonie
Hoeveelheid ruimte

Een echte aanrader is om het in de winter te bezoeken. Zelfs in Assisi is dan geen toerist te bekennen, de locale markten zijn echt lokaal en na het wandelen kun je heerlijk opwarmen bij de houtkachel.

Alle beoordelingen (11)
met partner (7)
Familie (1)
met jonge kinderen (3)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?