Vakantiehuis Agriturismo Montemenardo in Todi Umbrië | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Agriturismo Montemenardo

3 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Agriturismo Montemenardo

Todi
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Agriturismo Montemenardo gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Agriturismo Montemenardo achterlaten.

2 beoordelingen over Agriturismo Montemenardo

met partner, Juli 2011
"Landelijk, vriendelijk, centraal, authentiek"
Gert Hogebrug
Hoeveelheid ruimte
9-8-2011 Het ligt centraal gelegen. We hadden een studio, niet groot maar precies goed voor 2 personen. Zwembad is mooi gelegen. De mensen vd accomodatie zijn erg aardig. Ze kunnen heerlijk koken, en heel goedkoop. We voelden ons helemaal thuis. Je kunt uitstekend per auto naar alle bezienswaardigheden gaan, zoals Perugia, Spoleto (Kathedraal!!!), Assisi,etc.

Familie
Fam van Leeuwen
7-8-2007 Wij waren hier met onze zoon in 2005. Prachtige accomodatie vlakbij het rustige Todi in Umbrië. Heerlijk zwembadje, fantastisch uitzicht en supervriendelijke mensen. En lekker rustig! Er worden lokale producten op de agriturismo verkocht: probeer zeker de notensaus voor bij de pasta: verrukkelijk. Huisjes/appartementen sfeervol ingericht, alles in goede staat en prima schoongehouden. Onze zoon van 2 heeft zich ook erg goed vermaakt. Todi is een leuk stadje. Goede uitvalsbasis voor dagtrips naar bv Assissi.