Vakantiehuis La Torre (Trasimeno-Meer) in Tuoro sul Trasimeno Umbrië | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis La Torre (Trasimeno-Meer)

3 juni 2012

Vakantiehuis La Torre (Trasimeno-Meer) Tuoro sul Trasimeno

Beoordelingen Vakantiehuis La Torre (Trasimeno-Meer)

Località Sanguineto, 06069, Tuoro sul Trasimeno
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming La Torre (Trasimeno-Meer) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming La Torre (Trasimeno-Meer) achterlaten.

2 beoordelingen over La Torre (Trasimeno-Meer)

met partner, Juli 2011
"Gezellige Toren, heerlijke rust"
Tamara
Hoeveelheid ruimte
13-7-2011 Juli 2011 7 dagen in La Torre.
Leuk vakantiehuis met prachtig uitzicht. Airco op de slaapkamer, hoewel we deze niet veel hebben gebruikt. Omdat de Toren op een agriturismo (boerderij) staat zijn er veel muggen en andere insecten. Wij hebben hier veel last van gehad. 's Avonds is er echt niets te beleven en alles moet met de auto gedaan worden. Soms erg nadelig.
Het zwembad is naast de toren en werd niet veel gebruikt door de andere toeristen. Wij hadden het zwembad dan ook vaak voor privé gebruik. De verhuurders zijn ontzettend aardig en proberen je alle informatie te verschaffen die je wil hebben. Engels wordt in Tuoro en Sanguineto niet veel gesproken, maar de lokale Italianen zijn zeer gastvriendelijk en helpen je waar nodig. Ze nemen echt de tijd voor je om je te begrijpen en te helpen. Lekker eten kun je bij Mulino's (1km). Vooral de carpaccio en bruchetta zijn aan te raden. Om te shoppen-->Arezzo. Om cultuur (musea etc) te bekijken-->Perugia
Wij zijn zeer tevreden over La Torre.

met partner, Aug. 2008
"Is La Torre niet te koop?"
Venetie gangers
Hoeveelheid ruimte
25-8-2008 Want als dat zo zou zijn zou ik het meteen doen. Schattig, modern gerenoveerd torentje met 2 verdiepingen halverwege een berg. 1e Keer lastig te vinden.. Waanzinnig uitzicht op onder je olijfgaarden en het meer, grote tuin met tafel onder afdakje waar je heerlijk van het uitzicht kan genieten. Mooi zwembad naast de tuin! Aircondition, oven, magnetron, lekker bed, klein badkamertje. Vreselijk aardige verhuurders waar je heerlijke wijn en olijfolie kan kopen. Volgend jaar weer, maar dan 2 weken! Vrienden kan je in de 3 bungalows er dichtbij stoppen, zelfde verhuurder.