Vakantiehuis Podere Castagna Alta in Valfabbrica Italië 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Italië > Umbrië > Valfabbrica > Vakantiehuis Podere Castagna Alta

Beoordelingen Vakantiehuis Podere Castagna Alta

6,3

12 februari 2012

Vakantiehuis Podere Castagna Alta Valfabbrica
Beoordelingen Vakantiehuis Podere Castagna Alta Loc. Castagna Alta, 06029, Valfabbrica

4 beoordelingen over Podere Castagna Alta

6,5
met oudere kinderen, Aug. 2011
(Voorlopig) Mooi gelegen maar wat "onverzorgd"
Fille67
Hoeveelheid ruimte
30-8-2011 Voorlopig schitterend gelegen (autoweg in aanbouw op 500m in vogelvlucht, in het dal) Vermoedelijk zal deze voor 'geluidshinder' zorgen maar vast staat nu al dat het 'uitzicht' hierdoor verbrod wordt. Zeer vriendelijke eigenaars, spreken vrij goed Engels. Appartementen zijn ruim maar zeer basic. Weinig last van ongedierte, alles is proper (op zijn Italiaans) Badkamer met wasmachine. Keuken met gasfornuis, frigo zonder vriesvak en er is geen vaatwas. Ligging ok om 1/2 of dagtrips te maken naar gubbio - Spello - Spoleto - Perugia - Trazimeense meer etc. Ruim zwembad. Zeer lekkere olijfolie van de eigenaars. Kortom gezien de prijs OK maar of dit met de autoweg en de verouderde staat van het gebouw zo blijft ?

met oudere kinderen, Juli 2010
Voorlopig nog een aanrader
Jan
Hoeveelheid ruimte
26-7-2010 Goede uitvalsbasis voor uitstappen: Gubbio, Assisi en Perugia liggen "vlakbij". Mooi uitzicht, zeker vanop de woning op het eerste verdiep. Zo'n prachtig uitzicht tijdens het ontbijt hebben we nog niet meegemaakt.
Voorlopig nog rustig gelegen: Midden 2012 zal de in aanbouw zijnde autostrade klaar zijn. (500m in vogelvlucht) Van de werken heb je geen hinder.
Slechts 1 app. heeft een oven, enkel de 2 app. op het verdiep (app 2 en 3) hebben een vriesvak.
Allen voorzien van een wasmachine. App 5 heeft zelfs geen fatsoenlijke douchecabine.
Geen speeltuin of plonsbad, maar was voor ons niet noodzakelijk.
Wij waren niet tevreden over de matrassen die wat versleten waren (app 3). De andere residenten wel.
De eigenaars spreken voldoende Engels en waren vriendelijk.
Internet tegen betaling werd in juli 2010 geïnstalleerd.
Ondanks de genoemde minpunten, waren we toch tevreden over ons verblijf.

Familie, Juli 2008
Oase van rust
Conny
Hoeveelheid ruimte
27-8-2008 We hebben deze zomer onze vakantie doorgebracht in podere castagna alta, en zijn zeer tevreden. Het vakantiehuis is heel rustig gelegen, op een heuvel boven het dorpje Valfabbrica, waar inkoopmogelijkheden zijn.
Vanop het balkon hadden wij een prachtig zicht op het landschap rondom.
De appartementen zijn eenvoudig ( wat wil je, voor die prijs) maar zeer ruim en netjes, en voorzien van een wasmachine, wat superhandig is.
Het zwembad was zeer schoon, er waren ook altijd genoeg ligstoelen.
Prima prijs-kwaliteitverhouding.
Ook een prima uitvalsbasis voor uitstapjes, toppers zijn Assisi, en iets verder cascate delle marmore (watervallen); echt prachtig.
Een aanrader voor mensen die houden van een rustige vakantie.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiehuis Podere Castagna Alta...

Familie, Juli 2008
Zalig vakantiehuis tussen de olijfbomen!
maarten en ine-
Hoeveelheid ruimte
13-8-2008 Prachtig uitzicht, ruime appartementen, mooi zwembad. Bedden minder comfortabel.

6,5

Alle beoordelingen (4)
Familie (2)
met oudere kinderen (2)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?