Camping Pra' Delle Torri**** in Caorle Italië 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Pra' Delle Torri****

7,6
9,3
9,3
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Veel te groot! En zeker nooit met Homair boeken"
Elke
Eetgelegenheden
26-8-2011 Wij zijn net terug van een weekje op deze camping.
Over de camping zelf kunnen we eigenlijk niet veel zeggen. Niet slecht, niet goed. Wij vonden ze veel te groot. Het is een stad in een camping die word afgesloten door middel van barelen.
Groot minpunt vonden wij dat je met de auto op het domein mocht. Akkoord, het is handig als je boodschappen doet, maar met kleine kids en fietsen is het echt wel opletten.
auto's komen er uit 1 van de vele straatjes gevlogen waardoor je net het gevoel hebt op straat te lopen en te moeten opletten. Zwembad en zee toch wel een 20 min. wandelen voor je er bent en alles ongeloofelijk duur. Zelf een speeltuin moet je voor betalen. Maar zoals eerder, dit is persoonlijk. We willen eerder waarschuwen om nooit met homair te boeken; t vuile caravans en de host hing gewoon altijd een briefje met 'be right back'. Spreek je hem hierover aan krijg je als antwoord, shut up! Wat een rotorganisatie.Je krijgt echt het rommelhoekje van de camping.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Volgend jaar een langere periode"
wim kim en zina
Staat van het sanitair
11-8-2011 we zijn als koppel met dochter van 9j naar deze camping getrokken met de mobilhome(camper)zonder te boeken.we hebben 1 nacht op de waiting area gestaan.die is gelegen op de camping zelf met voorziening van water en electriciteit.toiletten waren ver maar het was dan ook een waiting area waar we alleen maar super positief over kunnen zijn.mischien wel de rustigste plaats van heel de camping.waar dan ook onze 2 buren zelfs besloten om daar te blijven staan voor de rest van hun vakantie.de volgende dag kregen we een staanplaats toegewezen en die was super dicht bij het mooie grote zwembad,het strand en de supermarkt.vrij centraal zelfs beter dan sommige vroegboekers.sanitair was proper,altijd plaats aan het zwembad en het strand is klein maar er was altijd plaats dus waarom moet het strand dan groot zijn?s'nachts heel rustig.voor mensen met jonge kinderen is het zeker een aanrader.volgend jaar zeker weer naar deze camping ook zonder boeking.

met partner, Mei 2011
"Volgend jaar zeker weer"
Bram en Alie Bodewe...
Staat van het sanitair
24-6-2011 Geweldige camping lekker rustig gelegen met een geweldig zwembad voor iedereen.
Eten kun je er prima en het centrum gezellig druk

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Un centre de vacances au Top..."
Regis
Eetgelegenheden
15-2-2011 Grandiose, golf 18 trous, pistes cyclables le long du camping sur des dizaines de kilomètres, restaurant "sporting-club" de très bon niveau, excellent rapport qualité-prix. Ce centre de vacances (évitons de l'appeler "camping" ;-) ) est gandiose, le paradis des enfants. La plage est assez petite mais propre.
Le complexe aquatique est immense, 6 saucveteurs en permanence au mois de septembre. Venise est à moins d'une heure de route, Caorle à 10 minutes => ces villes sont splendides.
Des pistes cyclables sont présente partout dans le complexe, les chemins sont propres, le supermarché grand et bien fourni.
Un conseil, le complexe est tellement grand que le déplacement à vélo est conseillé. Des pistes cyclables sont accessibles à la sortie du camping et vous permettent de vous rendre dans le centre de Caorle sans problème.

Bref, le paradis du camping. Si vous voulez de plus ample renseignements, contactez moi. J'y retournerai certainement en 2011 ;-)

met oudere kinderen, Juli 2010
"Eentje voor herhaling vatbaar."
Geert en Iris
Eetgelegenheden
1-8-2010 Het vakantiepark is proper en goed onderhouden. De eetgelegenheden, supermarkt en winkeljes liggen centraal. Geen grote afstanden, te voet is best te doen. Mega cool zwembad, veel plaats voor handdoeken en mogelijkheid om ligstoelen te huren. Wij logeerden in een bungalow. Die zijn rustig gelegen en super veel plaats rondom. De camping lijkt meer op sardientjes in een blikje. Wat ook meegenomen is, daguitstappen zoals Venetië en grotten van Postojnska worden georganiseerd van op het domein.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mega super mooie camping met veel te doen"
Marcel
Eetgelegenheden
24-8-2009 Camping Pra delle tori is een mega mooie camping voor zowel jong als oud wat te doen ..
We hebben weinig last van muggen gehad dit komt omdat ze 2x per week een wagen laten rijden voor de bestrijding ervan.
Alleen jammer van deze camping dat het een beetje veraf van een gezellig dorpje ligt!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Superleuke vakantie gehad !"
Dave, Heidi, Amber ...
Eetgelegenheden
4-8-2009 Wij (2 volw. + 2 kindjes van 7j.) hebben ons reuze geamuseerd op camping Pra' delle Torri.
Er was een heleboel te doen (reuze zwembad, strand, springkastelen, mini-golf, speeltuin, ...).
De camping is ook héél proper. Geen last gehad van muggen (toch niet meer dan op een ander terras).
Caravan van Selectcamp was ook tip top in orde. Misschien ietsje te ver van het zwembad & strand, maar een korte wandeling houd je lekker fit !
Zeker een aanrader als je met kleine kinderen op vakantie gaat !

Familie, Aug. 2008
"Niet echt super!"
fam schepers
Eetgelegenheden
13-8-2008 Wij zijn net terug, en hebben niet het waaaw gevoel! De camping is zeer groot, het strand daarentegen zeer smal! Wij hadden een staanplaats tegenover het kleine lunapark, dat bracht wel lawaai met zich mee! 's ochtends werden we gewekt door de vrachtwagens die de strandbar kwamen bevoorraden en de vuilnisbakken kwamen ledigen. Bij het vragen naar een wisseling van staanplaats werden we niet vriendelijk onthaald! Dit ging niet, een italiaan mocht dat dan weer wel!! Voor onze zoon van 15 was het zwembad wat eentonig, voor onze neefjes tot 9 jaar was het dan weer super! In het restaurant, het eten was lekker, maar je bord was nog maar net leeg, en het werd al opgehaald, met als boodschap... de rekening?? Je moest snel plaatsmaken voor andere gasten. Zeer commerciële camping!