16-5-2012
Ja, dit is echt wel luxe hoor. Zonde dat de omgeving snel verveelt. We hadden een huisje aan de speeltuin, ideaal. Voor en achter een tuintje met gras (fijn voor de jongste van 10 mnd), dakterras met 2 ligbedden. Opvallend is dat alles er als nieuw uitziet. Prima bank, grote koelkast, wasmachine, goede bedden. Douche met boiler, niet te lang er onderstaan, anders heb je koud water! Gratis internet (kabel meenemen) en bellen naar NL. Lekkere strandbedden + parasol op strand. Alles ging net open, dus er werd niet moeilijk gedaan bij zwembad of strand. Heel relaxed sfeertje. 's Morgens verse broodjes bij het winkeltje. Heerlijke cappucino op het terras voor weinig. Venetie via Punta Sabione (7,- parkeren + 13,- voor dagkaart voor de boot). Grote supermarkt om de hoek. Wel lastig om het complex te vinden. Routebeschrijving van TO hadden we niks aan. Aanrader, maar niet voor herhaling, omgeving te saai.
13-11-2011
Het park is prachtig, mooi zwembad, vonden het geen probleem dat het s middags tussen 13 en 15 dicht is. Strand is op loopafstand maar wij hadden fietsen gehuurd aan de overkant van het park: ideaal! Mooi strand, als je wilt genoeg schaduw (door bomen die in het midden staan), zee loopt langzaam af dus ideaal voor kinderen. De huisjes op t park zijn prachtig, heel ruim, luxe, van alles voorzien, wasmachine, vaatwasser. Verduisterende luiken en overal horren alhoewel wij weinig muggen gezien hebben. De pizzeria op t park is heel goed, het kiprestaurant vreselijk! het plaatsje is niet heel bijzonder maar op de fiets zit je met 10 minuutjes in Caorle (met t pontje, 1,50 voor heen en terug). Supergezellig plaatsje, veel restaurantjes en ander vermaak. Kleine boulevard met het kerkje, echt heel leuk! Venetie is ook geweldig, goed te doen vanaf punta sabione met de boot voor 12 euro. Echt een aanrader!