Beoordelingen Camping Marina di Venezia****

9,1

25 mei 2013

Marina di Venezia****
Beoordelingen Camping Marina di Venezia****
Via Montello 6, I-30010, Cavallino (Treporti)

11 beoordelingen over Marina di Venezia****

7,6
9,6
met partner, Sept. 2012
"Zeer prachtige camping"
van der veken
23-9-2012 ben in september 2012 geweest en is 100 procent meegevallen
enorm prachtige zwembaden mooie grote staanplaatsen
je hoeft de camping niet te verlaten alles is er aanwezig en de camping is niet duur sanitair is zeer proper word meermaals per dag gekuist
echt een topper van een camping wij gaan zeker nog terug

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Toffe camping met prachtig zwembad"
urkens
Staat van het sanitair
24-2-2013 Eind augustus 2 weken op de camping gestaan. wij hadden ruime plaatsen, maar wel redelijk zanderig. Het sanitair is super schoon. van 's morgens tot 's avonds is men aan het poetsen. er wordt telkens een ander stukje afgesloten om te poetsen. zwembaden ook heel tof, alleen jammer dat deze gesloten zijn tussen 13 en 15 uur en dat de grote glijbanen enkel vanaf 1m20 toegankelijk zijn.
verschillende winkels op de camping, waar je al wat je nodig hebt kunt verkrijgen en als de supermarkt gesloten is tussen 13 en 15 uur, kan je net buiten de camping ook nog naar een supermarkt. Ook net buiten de camping heb je een restaurantje. het eten op de camping zelf viel ook mee.
Een stukje verder dan de camping kan je de boot naar venetië nemen. Je kan daar kaarten kopen die zelfs enkele dagen tellen, hiermee kan je ook in venetië en murano en burano de lijnboten nemen. Verder wel niet zo veel in de omgeving te doen.
Misschien ooit nog eens, maar we gaan ieder jaar naar een andere plek.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Grote camping / mooi sanitair - super zwembad"
yves eva xander en ...
Staat van het sanitair
16-7-2011 Als er iemand in het korte naar deze camping gaat die iets kleins kan meebrengen uit de winkel daar? (je kan het enkel daar kopen...) het gaat over lichgevende wieltjes voor de steps... we betalen ze vooruit.. yves.galle@telenet.be

supergrote camping - fiets of step nodig (kan je ook huren). ondanks de grote van de camping vonden wij wel dat de plaatsen ruim waren, het sanitair is super - proper / constant poetsploegen aan het werk.
Zwembad is super - jammer genoeg sluit het tussen 13-15 maar dat kan je makkelijk overbruggen door te gaan lunchen of naar het strand te gaan.
jammer wel dat je voor alles moet betalen, trampolines, springkastelen etc.
personeel is ook niet supervriendelijk maar dat is algemeen in Italie vinden wij...
Venetie is heel makkelijk te bezoeken met de veerboot op 5 min van de camping, voor de rest kun je moeilijk nog iets bezoeken in de omgeving omdat de weg naar de camping een nachtmerrie is, je doet ongeveer 2 uur over 40 km...
wij zouden nog teruggaan

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Nooit meer"
schreurs
5-9-2010 netjes maar veel te groot
een stad op zich, en niks mag, zelfs een kleutertje mag niet in het water springen.
geen vakantiesfeer, zeer onpersoonlijk.
Niks in de buurt.
en welke idioot sluit het zwembad op het heetst van de dag, neen na 2 dagen wisten we al hier komen wij nooit meer terug.
De musicals van de avond animatie waren wel schitterend, de kinderdisco daarentegen was een ramp, een echte chaos, en dan nog al die ouders die tussen de kinderen gingen staan om toch maar hun kind te kunnen fotograferen,, er was zo al geen plek, en dan die gevaarlijke trap aan het podium, was echt niks voor kleine kinderen. het concept was goed, maar de organisatie was chaos.
gelukkkig was het weer prima, en hebben we de vakantie aan het mooie strand doorgebracht.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Prima voor ontspanning en uitstapje naar Venetië"
alain vaneerdewegh
Eetgelegenheden
19-7-2010 Wij huurden een stacaravan type sunlight van touroperator met airco - geen overbodige luxe in de zomer. De reismaatschappijen staan toch wel enkele honderden meter van het centrum van de camping (zwembaden complex, winkels) en daarom is het aangeraden fietsen mee te brengen of ter plaatse te huren. Zee mooi vernieuwd zwembadencomplex; geen badmutsenplicht zoals vaak in Italië, maar wel siëstasluiting tussen 13 en 15 uur. Maar er is ook een privé strand van zo'n 2 kilometer, dus plaats genoeg om te zonnebaden en te zwemmen. Allerhande activiteiten in en rond het zwembad.
Je kan een uistapje naar Venetië maken; op zo'n 2 kilometer van de camping vertrekt een veerpont (elke 30 minuten in hoogseizoen) naar het centrum van Venetîë; koop daarvoor een 12 uren ticket en dan kan je in Venetië nog gebruik maken van de 'busboten' die over de kanalen varen. Alvast veel goedkoper dan de gondels. Verder is er in de buurt weinig uitstapgelegenheid zonder te drukke kustweg af te rijden.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Eens maar nooit weer!"
buiten
Staat van het sanitair
24-5-2010 prachtige camping of eigenlijk een dorp op zich waar vergeten wordt dat mensen op vakantie zijn. er wordt niet gevraagd of je het naar je zin hebt en de reactie op de vraag was de pizza naar wens, nee dus, jammer voor u! het is te groot om als klant koning te zijn en de kinderen kind mogen zijn. middag rust prima, maar kinderen 2 uur stil houden dus niet mogen ballen, of fietsen is belachelijk! Voor ons ervaren kampeerders eens maar nooit weer. wij zoeken liever in de meivakantie een camping waar je echt vakantie kan vieren. het idee op deze camping te moeten zijn in het hoogseizoen, vreselijk! eigenlijk heel jammer voor zo'n mooi dorp.

met jonge kinderen, Juni 2009
"Een echt paradijs !!! Echt een aanrader !!!"
Fam. Van Haver-Borm
Staat van het sanitair
15-7-2009 Marina di Venezia is een echt schitterende camping, kindvriendelijk en zelfs hondvriendelijk. Er zijn zelfs hondendouches. Wat wij tof vonden, dat is dat we een aparte camping in het domein ( ongeveer 1500 staanplaatsen ), speciaal voor hondeneigenaars, hadden. Echt heel tof voor de kinderen, een echt zwemparadijs. Genoeg glijbanen voor de kleine en grote kinderen. Het is niet ver van Venetië. Je kan in Punta Sabionni zelf kaartjes kopen voor de overtocht naar Venetië, ofwel op de camping zelf. Ook het sanitair wordt verzorgd. Dag en nacht zie je poetsvrouwen in de sanitaire blokken. Van muggen hebben wij geen last gehad.

Familie, Aug. 2008
"Leuk maar veel nadelen"
vandromme
22-8-2008 Geweest van 07-08-08:
Heel grote camping maar drukte viel mee:wel: standen op de camping soms wel ver, zeker wanneer je een caravan huurt bij de reguliere operators -> deze stonden allen het verst van de centrale voorzieningen zoals zwembad, supermarkt en restaurants. Wel kort bij strand.Inderdaad blijkt bij aankomst dat de bungalows van de camping stukken goedkoper zijn en ook centraler gelegen.. bv. onze booking bedroeg rond de 750 euro voor een last- minute prijs bij vacancesoleil (7 nachten). Hiervoor een fuji stacaravan in het uiteinde van de campng. Bij de camping zelf kost de meest luxueze bungalow ( met airco - wij niet puf) die ook nog centraal gelegen zijn slechts 104 euro per nacht.Je kan dan denken dat we daarentegen kunnen genieten van de rust op dit uiteinde - > niets is minder waar aangezien de caravans met rugzijde zo dicht bij elkaar staan dat je mekaar de hand kan geven door het open raam van de living -> gezellig!

Familie, Juni 2008
"Juist terug"
Van Sant- Stoicheci
Staat van het sanitair
27-6-2008 ben gisteren ochtend terug gekomen na twee weken Marina. Super camping.veligheid op en top.je kunt niet binnen of buiten de camping zonder dat bandje aan jouw hand.de auto's moggen niet binnen rijden als ze geen stiker hebben.meest belachelijk is de siesta. Datd e winkels en supermarket gesloten zijn van 13-15, ok...maar de zweembad en de speelplein?het eten is super lekker, restaurant Vanin recht over camping een aanrader.wij zouden doodgraag volgend jaar terug naar daar gaan maar ik blijkt dat er enorme wacht tijden zijn om de camping binnen te mogen.en vooral op de baan vanuit Jasolo naar Cavallino is er file tot en met.een aanrader voor wie gedoeld heeft.

Familie, Juni 2007
Rini
Staat van het sanitair
2-7-2007 De beste camping die wij in jaren hebben gezien. De netheid en schoonheid op de camping is werkelijk onvoorstelbaar goed. De ligging van de camping is 3,5 km van de haven waar zo'n beetje per half uur een boot naar venetie vertrekt. Fietsen gaat ook prima, zolang je maar onthoudt dat Italie er soms een vreemde manier van fietspaden aanleggen heeft, als die er al zijn natuurlijk.
De kinderen 2 en 3 jr oud hebben zich prima vermaakt aan het strand en het zwembad.
Niet vergeten dat je in een duits georienteerd gebied bent en men de engelse taal niet altijd machtig is.
Wij hadden via TUI (Holland International) geboekt en hun medewerkers ter plaatse hadden wel iets vriendelijker mogen zijn, was eerder afstandelijk eerlijk gezegd, we hadden wel een stacaravan met 3 slaapkamers + airco wat op zich goed is natuurlijk. Wel werkt de airco 2 uur aan 1 stuk en moet dan opnieuw worden aangezet. Ben je de gehele dag weg heb je toch nog een "warme" caravan, in ieder geval een fijne vakantie..

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?