Hotel Grand Lido Negril***** in Negril Jamaica | Zoover
Hotel Grand Lido Negril***** Negril

Beoordelingen Hotel Grand Lido Negril*****

Norman Manley Blvd, 92918, Negril
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Grand Lido Negril***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Grand Lido Negril***** achterlaten.

7 beoordelingen over Grand Lido Negril*****

9,4
9,5
met partner, Juni 2009
"Echt een aanrader voor couples, alles is all in"
Branko
21-3-2010 Super vriendelijke bediening, duiken,24 uur roomservice, zelfs de fooi is all in.
het enige min punt was onze kamer, de airco was kapot. We hebben meteen een nieuwe kamer gekregen. NO PROBLEM
Het eten was echt SUPER!!!, ik zou niet weten waar dat lage cijfer vandaan komt.
De Japanner is ook echt een aanrader.
Bij een tour kregen we pas last van maag en darm problemen (gelukkkig was dit de een na laatse dag pas)

met partner, Sept. 2008
"Super service op een top locatie"
Jeroen
5-10-2008 Het hotel ligt op het mooiste stukje strand van Negril. Het hotel ligt verspreid op het einde van Bloody Bay en is zeer ruim opgezet in een prachtige groene omgeving. De service in het hotel is helemaal top. Waterskiën, zeilen, surfen, snorkelen, duiken, room service, vriendelijke mensen.... yah mon, no problem, respect mon. Het centrale restaurant gedeelte en Grand Lido café is zwaar aan een renovatie toe. Het eten is in de restaurants is a la carte en goed en zeer goed bij de japanner. Niet alle restaurants waren open als gevolg van de naweeën van orkaan Gustav. Ondanks het groot aantal kamers hier geen massale bufetten en drukte. Sterker nog, er was bijna niemand. Door de prijs van het hotel waren er een paar amerikanen, italianen en wij waren de enige nederlanders. Verwacht niets van de directe omgeving. Negril is helemaal niets. Als je kiest voor een super de luxe strandvakantie, met veel faciliteiten op een hele rustige top plek dan is Grand Lido een absolute aanrader

met partner, Jan. 2007
"Schitterend strand"
Sander
1-7-2010 7 miles beach is prachtig,mooi breed stand,azuur blauwe zee.
Helder water perfect om te snorkelen of duiken.
Sfeer is top,alleswat je van Jamaica verwacht.
Tranfer is minder prettig.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Grand Lido Negril***** bij:

Thomas
21-7-2005 Verouders ? Nee. Een zeer mooi hotel met veel faciliteiten (t/m gratis waterski). Eten in het buffetrest. is matig voor zo'n hotel. Eten in de andere restaurants is erg goed.

met partner, Juni 2005
Mahobo
15-8-2006 Een TOPHOTEL! Wij zijn hier door een overboeking van het RIU terecht gekomen en hadden ons geen beter hotel voor onze huwelijksreis kunnen voorstellen. Service is perfect, het geven van fooien is verboden en eten is naar Jamaicaanse begrippen echt geweldig (we zijn ook op rondreis geweest en kunnen dat dus weten). All inclusive is hier echt all inclusive, zelfs de roomservice is 24 uur per dag gratis. Je hoeft hier ook geen "armbandje" te dragen zoals in andere all-in-hotels. Hotel is ook absoluut niet verouderd, inrichting is klassiek en niet oud, maar dat begrijpt kennelijk niet iedereen. Omdat het hotel erg duur is, zitten hier geen schreeuwerige, maar juist zeer beschaafde Amerikanen. Ook trouwens zeer weinig Europeanen. Ja, dit is absoluut een aanrader en zeker voor de honeymoon (kregen ook nog een fles champagne).

Kris
25-5-2005 Een verouderd hotel. Ligt in de Bloody Bay, waar ook de 5* hotels Riu Negril en Tropical Bay liggen. Dit zijn pas mooie hotels!!!

tamara
16-5-2004 Super hotel. Direct aan het mooie strand van Negril. Mooie, ruime kamers. Vriendelijk personeel en heel goed eten in de restaurants