Hotel RIU Negril***** in Negril Jamaica 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover

met vrienden, Sept. 2011
"Nooit meer"
loyez carine
1,0
10-10-2011 na verblijf in riu ocho rios waren we zeer teleurgesteld drinken in de lobby uit wegwerpbekers eten minder onvriendelijk personeel en strand was beton met laagje zand zijn terug naar ocho rio gegaan en zo nog een mooie vakantie gehad echt een aanrader

met partner, Jan. 2011
"Een zeer goede ervaring"
Sonja
17-1-2011 Zeer mooi hotel, vriendelijk personeel en goede keuken in het buffetrestaurant. Voor á la carte in een van de restaurants moet je om 8.00 aanschuiven om te bespreken. Dit 1x gedaan voor het steakhouse, dit was niet echt bevallen je kunt beter het buffetrestaurant nemen, zeer uitgebreid. We hebben in het begin een dokter moeten raadplegen ivm een ontstoken kaak, pffff $ 210 voor een bezoekje en 10 antibiotica pillen. Maarja het hielp wel. Wat een nadeel is is dat je 's morgens vroeg je handdoekje neer moet leggen omdat je anders geen ligbedje hebt maar dat is in andere hotels niet anders. Het zeewater heeft 1 dag een geurtje gehad maar dit mag geen naam hebben, perfect om te snorkelen. Tussen de 2 Riu hotels ligt een lokaal strandje, kun je best langs wandelen, je kunt er heerlijke verse kreeft eten. Wat de opdringerigheid betreft, dat valt wel mee. Als ze vragen of een joint wil zeg je gewoon dat je het vindt stinken, dan krijg je ok man respect.

Sonja en Jack

met partner, Dec. 2010
"Prima hotel"
Maggy
29-4-2011 Riu negril is een prima hotel, we hebben een zeer leuke vakantie gehad. Strand is in orde, eten is zeer uitgebreid, kamers zijn proper en voorzien van alle comfort. Superdeluxe moet je er echter niet verwachten. Een absolute aanrader: een massage van Big Mama, vlak naast het hotel. Zij kan er ook voor zorgen dat je een authentieke kerkdienst met veel gospel kan bijwonen. Zeker doen!

met partner, Okt. 2009
"Super vakantie"
Fam. Van den Steen
27-10-2009 Kamers, eten, service... alles was op en top! Niks op aan te merken!

We gaan zeker en vast nog eens terug!

met partner, Jan. 2009
"16 geweldige dagen beleefd."
Natalie
9-2-2010 Heel goed hotel!!!
De kamers waren perfect in orde, helemaal niks op aan te merken!
Het eten was goed verzorgt, vroeg gaan, geen last van lange rijen uiteraard, maar dat is overal.
Personeel was zeer vriendelijk (Amerikanen hebben natuurlijk voorrang, want zij geven fooien van 20 dollar en meer, maar dat is overal in de Caraïben), als ze zagen dat je rookte vroegen ze direct of je nog "iets anders" rookt, als je nee zei dan was 't allemaal goed "No problem man" :-)
Het strand is mooi, wel wit zand (geloof dat sommige mensen zand in hun ogen hadden), het water is inderdaad niet azuurblauw, maar dat heeft allemaal te maken met het licht inval van de zon en ook met het feit dat er een koraalrifje is.
Pelikanen komen inderdaad kortbij, prachtig om te zien!!
Bij ons heeft er nooit een “rare geur” gehangen, maar kan zo al zeggen dat ’t de geur van marihuana is.

met partner, Jan. 2009
"Vervolg"
Natalie
9-2-2010 Als je gaat jetskiën, brengen ze je eerst tot op een klein strandje langs het hotel, daar zitten nog enkele andere Jamaicanen die daar dus zitten te roken (rare geur), geen schrik hebben, je moet gewoon even de jongen van de jetski tot daar brengen en van daaruit kan je vertrekken.
Wanneer je wilt jetskiën, breng hun eten en drinken zo verlagen zij hun prijs.
Wanneer je naar het andere Riu hotel wandelt zie je dat 't water daar wel een azuurblauwe kleur heeft, maar nogmaals, allemaal met het zonlicht (inval) te maken.
Tussen de 2 Riu hotels zitten lokale mensen met souveniertjes, best niet op ingaan, want ze kunnen redelijk agressief zijn wanneer je niets wilt kopen.

met partner, Okt. 2008
"Gaat"
Chantal & Bram
11-1-2009 het hotel is goed en de kamers prima. Service was prima alsook het eten. Het strand was een ´ramp´, dit was volledig weg, ook een vreemde geur. Water was niet blauw en zeker niet om in te zwemmen. Slechts een km strand om langs te wandelen en zeker geen wit zand. Voor mooi water en strand werd geadviseerd om de taxi te nemen en 10km verder bij een ander hotel aan het strand te liggen. Redelijk vreemd als je all-in boekt! Zijn naar Ochio-Rius verhuisd en was beter strand en water. Hotel in Negril opzich is beter. Voor een strandvakantie beter een ander land zoeken.

Familie, Juni 2008
"Goed"
Van Hove
27-6-2008 We zijn juist een weekje thuis van Jamaica met het gezin.Het hotel was zeker niet slecht alleen dachten wij dat we dichter bij het grote bekende strand van Negril lagen en dat was niet.Wij lagen in een baai waar af en toe een rare geur hing.Waarschijnlijk omdat er daar minder golven waren en het water meer stilstond.We weten het zelf ook niet goed.Van de zandvlooien hebben we de eerste dagen het meest last gehad,voor de rest enkel s'avonds een paar keer.Ons werd gratis het riu hotel aangeboden in Ocho Rios omdat het in negril tamelijk overboekt was denk ik.Wij hebben dit aanbod aangenomen en zijn nog 5 dagen naar de andere kant geweest.Wij vonden het hotel daar veel mooier wel nieuwer natuurlijk en 2x zo groot.Het strand was daar ook mooier.Ricks café en Duns river falls echt de moeite.Graf Bob marley een heel eindje rijden in de bergen.(van ocho rios 1u30min)Voor alles moeten ze wel een tip hebben natuurlijk,marktje aan watervallen zeer opdringerig.Maar een onvergetelijke vakantie!!

Familie, Juli 2007
Rudi Van Turenhout
2-9-2007 We hebben toch al heel wat gereisd maar dat hotel dat overigens een 5 sterren is en niet 3 zoals aangegeven, is zonder twijfel het beste wat ons ooit overkomen is. 'All inclusive' in de letterlijke betekenis van het woord. Uiterst vriendelijk personeel. Fantastische restaurants met dagelijks zeer uitgebreide bufetten. Redelijk goede animatie gedurende de dag en zeer goede shows of animatie 's avonds. Wel weinig of niets in de nabije omgeving. Negril centrum op zowat 10 km.
De gratis watersportaktiviteiten zoals pedalo, kano en snorkelmateriaal waren slechts in beperkte hoeveelheid aanwezig. Wij zouden het aan iedereen durven aanbevelen. Voor de rest 'in Jamaica no problems unless you create one'

Familie, Apr. 2007
Jan Martine en Yves
16-4-2007 We zijn net terug van 2 weken in Riu Negril, zeer mooi, vrij nieuw hotel, wat afgelegen maar aan mooi zandstrand. Eten en drinken zeer goed, bediening vriendelijk en vlot, personeel doet zijn best om het je naar de zin te maken al vlot dát niet altijd. De kamer was niet in orde: géén bijkomend bed voor onze (18 jarige) zoon, ondanks stellige belofte aan balie, vruchteloos gewacht tot 2u 's nachts, sliepen dan maar met 3 in dubbel bed. Duurde tot volgende avond vóór bed er kwam. Lek in badkamer boven ons: water druppelde langs verlichting naar beneden, 3 lampen stuk, slot badkamerdeur stuk, geen deftige stop in het bad en de ijsmachine in gang maakte hels lawaai. Het hotel straalt ook absoluut geen caraibische sfeer uit: de pseudo klassieke(?) ornamenten die het complex "verfraaien" vonden wij maar niks. De shops hanteren absurde wisselkoersen en je kan 's avonds enkel wat drinken als je de shows en missverkiezingen erbij neemt: geen rustig plekje met bvb reggae tenzij op thema-avonden