Hotel RIU Ocho Rios**** in Ocho Rios Jamaica 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel RIU Ocho Rios**** Ocho Rios

Beoordelingen Hotel RIU Ocho Rios****

Mammee Bay - St.Ann, PO Box 4442, Ocho Rios

28 beoordelingen over RIU Ocho Rios****

7,6
met partner, Mrt. 2012
"Goed hotel"
veeckman patrick en...
7-4-2012 goed hotel , we hadden elke dag maar een halve dag zon , de rest overtrokken of regen .warme zee , eten goed , vriendelijke mensen

met partner, Nov. 2011
"Mooi"
kurt
21-11-2011 zeker te doen. goed hotel vriendelijke mensen .

met partner, Juni 2011
"Supervakantie! 1 week is te kort..."
Ike
21-7-2011 Het hotel (complex) is echt super! Mooie kamers.. Enkel 's avonds motten/vlinders in de gangen. Af en toe een salamander... Prachtige/warme zee... Het eten is er ook zeer varierend en lekker (vooral het ontbijt).
Met de dolfijnen zwemmen is zeker de moeite waard.
Wij hebben zeer goed weer gehad, 2 keer regen gezien, maar na 2 minuten was het terug over..
De lokale mensen van jamaica hebben geen haast. "No problem" "Jah man".
We hebben excursies gedaan met de taxi-chauffeur van het hotel zoals de bob marley tour en de dolphine cove. W hebben er ook een plaatselijk schooltje bezocht en wat kleurpotloden en schrifjes nagelaten. De directrice en de kinderen waren zo gelukkig dat ze een liedje voor ons hebben gezongen.
ons verblijf was maar voor 1 week wat ik te kort vind, dus ik ga zeker en vast eens terug, het is de moeite waard.

Topvakantie!

met partner, Apr. 2011
"Goed maar geen 5* meer waard"
bibi
15-5-2011 wij zijn hier reeds in 2006 geweest : hoewel het hotel nog even pooi en prober is (zowel de restaurants, kamers , bars..) zijn de service en het eten veel minder ten opzichte van vroeger ! maar het blijft een aanrader !

met partner, Okt. 2010
"Goed hotel op een centrale plaats in jamaica"
luc versavel
5-11-2010 hotel is ok. Eten is goed. A la carte restaurants zijn aan te bevelen behalve het steak house. excursies zijn duur maar wel de moeite.

met vrienden, Mrt. 2010
"Geweldig !!! 24/03/2010 - 04/04/2010"
Col
10-6-2010 Hebben al veel gereisd en Riu's gedaan dit hotel overtreft alles. Het is zeer groot 844 kamers maar dat merk je niet. Nooit moeten wachten om een plaats op het terras aan het buffetrestaurant. Niet vroeg opstaan voor een ligbed aan het zwembad of strand. Zaten wel in het clubgedeelte, rustig, zwembad proper en ruimte. Geen wachtrijen voor drank. Minpuntje reservatie a la carte restaurants: 's morgens lange wachtrijen om te reserveren. Maar het eten was zeker zo leker in het buffetrestaurant, veel variatie, uitgebreide keuze, warm eten. Strand proper, zee zalig. Dolfijnen zwemmen, met paarden in zee zwemmen, Port antonio, Dunn river falls beklomen, Sweet Falls met bootje, Bleu Lagoon met boot en zwemmen geweldig. Ochos Rios massa toeristen. Met taxi (rode nummerplaat) vanuit hotel tot aan Hard Rock café goed te doen. Met hotelanimatie kan je ook een avond naar Ochos Rios. Mexico gedaan maar jamaica heeft ons hart gestolen. Gaan zeker terug !

met partner, Feb. 2010
"FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!"
B&D
11-3-2010 FANTASTISCH!!!!!!!!!!!! Wij vonden riu ocho rios over heel de lijn geweldig.Mooi,mooi,mooi,alles het hotel en strand en zee.Het eten is zeer lekker en gevarieerd en de hele dag mooi aangevuld en fantastische service. Alleen voor de specialiteitenrestaurants zouden ze moeten een ander systeem vinden, niet te doen die lange rij smorgens. Onze kamer was ruim en in orde en ook nog zicht op zee in het clubgedeelte. Het animatieteam zeer leuk. We hebben vier excursies gedaan ,ze waren allemaal leuk en avontuur. Overal zijn de jamaicanen very nice en vrolijk zowel in de hotels ,de gidsen, chauffeurs ,de rastas en de bevolking in de bergen. jamaica i love it !

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Super land"
lieve vandergheynst
25-12-2009 ya man , net terug van een weekje riu ocho rios , heel goede vakantie . Het enige minpuntje is inderdaad die vervelende amerikanen en canadezen Natuurlijk zijn ze niet allemaal zo, gelukkig maar . Als je in het meer rustiger gedeelte blijft valt alles wel reuze mee . Eten en drinken in overvloed , zeker waar naar geld . Als je op excurtie wil ga dan zeker op het strand naar die geel / blauwe bar toe . De lokale mensen weten echt heel goed waar ze mee bezig zijn, die maken tours op maat en bijna de helft goedkoper dan in het hotel. Hou er wel rekening mee dat deze mensen enkel de taxirit aanrekenen , ingang en eten is nog appart te betalen . Zeker doen . Lieve

met partner, Aug. 2009
"Best in orde."
Mieke
14-4-2010 Het hotel is zeer groot, daardoor verliest het "charme". Maar in ons gedeelte van het resort was het steeds proper, en het eten was ook in orde.

Een junior suite boeken is niet nodig, want de gewone kamers zijn even goed ok.

met partner, Juli 2009
"SUPER VAKANTIE"
Geoffrey
29-7-2009 Het hotel is zeer goed zeker een aanrader voor iedereen
wij hadden wel tegen slag veel mieren op de kamer andere mensen hadden daar geen last van .
voor de rest de mooiste tijd van het jaar mee gemaakt