Hotel Mövenpick Resort Tala Bay Aqaba***** in Aqaba Jordanië 9.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Mövenpick Resort Tala Bay Aqaba***** Aqaba

9,5
met partner, Mrt. 2012
"Prachtig resort"
Toon
13-3-2012 Dit hotel is ronduit fantastisch! Leuke zwembaden, mooie tuin, verzorgde kamers. Positief: gratis minibar, verwarmd zwembad en jacuzzi's open tot 22u (zwemmen onder de sterrenhemel), lekker en gevarieerd ontbijt- en avondbuffet, goede bediening. Minpunten: fooien noodzakelijk voor onderbetaald personeel, dranken zeer duur, internet overal betalend, enkel douche in de kamer. De beste tijd van het jaar is maart-april, aangenaam weer en nog rustig in het hotel en op het strand. Je moet zeker ook het binnenland intrekken! Deze uitstapjes kan je beter met de taxi doen want de georganiseerde excursies zijn aan de dure kant, vooral Petra. Naar de Dode Zee is dan weer 4u op een bus zitten, de taxi is sneller en aangenamer. De chauffeur is een toffe man die je met alles kan helpen en je ook de kleine dingen van het land laat zien.

met partner, Okt. 2011
"Mooi hotel"
Tom en Linds
24-10-2011 Het hotel is prachtig. De kamers zijn ruim, het domein is mooi. Zwembaden waren wel aan de koude kant.
Het eten in het restaurant: ontbijt was goed, veel variatie. Het avondbuffet was aan de koude kant. De eerste maal hebben we daarover ons beklag gedaan en onmiddellijk werden manager en kok erbij geroepen. We kregen ter compensatie een drank in de bar aangeboden (wat we geweigerd hebben). Dag nadien was het eten warm, maar dat was dan ook de enige keer. Om die reden een 7.
De kamer, ruim, modern en zeer proper. De minibar werd dagelijks gratis aangevuld. Wat natuurlijk de dure dranken aan de bars compenseerde.
Alle dranken waren belachelijk duur in het hotel. Alle prijzen waren ook exclusief 17% extra taksen en fooi. Vandaar 8 ipv 10
Service is prachtig in het hotel, alles wordt met de glimlach gedaan en ze zijn er allemaal extreem vriendelijk
Vrij en zat stikt het er wel van de moslims, dus ook burkini's aan de zwembaden. Zondag zijn ze echter al weg.
Globaal zeer tevreden!

met partner, Mrt. 2011
"Super hotel"
martin
1-4-2011 een aanrader voor iedereen
het eten mocht wat warmer voor de rest alles super
in de jachthaven is in de winter niets te zien

met partner, Feb. 2011
"Mooi hotel!"
Linda
19-2-2011 We hebben hier een mooie vakantie gehad. Het is een zeer stijlvol hotel. Mooie kamers met goede bedden en kussens, prachtige zwembaden met voldoende ligzetels, zeer vriendelijke mensen, lekkere gevarieerde buffetten met lokale en internationale gerechten en mooie ligging aan het strand. Voor ons zijn er echter wel een paar 'minpunten'. Het warme eten mocht voor ons iets warmer zijn, de alcoholische dranken in de bars of aan het zwembad zijn duur. De gordijnen op de kamers zijn niet verduisterend. Het centrum van Tala Bay ligt op 5 min afstand maar er is totaal niets te beleven. Er rijdt wel 8x/dag een gratis shuttle naar Aqaba. De duikschool is ook niet super. We vroegen uitleg en zeiden dat we nog nooit gesnorkeld hadden maar toch stuurden ze ons zonder informatie mee met een boot. Ze vroegen enkel: kun je zwemmen? Dit was niet echt verantwoord. We hebben Petra en Wadi Rum bezocht. Dit was super maar opnieuw duur.