Hotel My Hotel*** in Aqaba Jordanië | Zoover
Hotel My Hotel*** Aqaba

Beoordelingen Hotel My Hotel***

Al Nahda, 77110, Aqaba
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming My Hotel*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming My Hotel*** achterlaten.

15 beoordelingen over My Hotel***

8,1
7,4
met een groep, Sept. 2011
"Zeer prettig hotel"
selma
10-10-2011 Ook wij zijn het met de vorige gasten eens, dit is een prettig hotel, de kamers waren lekker ruim goed schoon iedere dag schone baddoeken, het eten was ook goed .
Kortom een hotel waar het heel goed verblijven is, niet te groot daarom een knusse uitstraling en zeer vriendelijk personeel, wij waren hier twee weken met plezier

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Prima familiehotel"
Danny
11-9-2011 Hotel ligt prima, hoewel aan een drukke straat. Service is goed, vriendelijk personeel. Halfpension niet aan te raden, restaurants zat in de buurt. Zwembad op het dak met schitterend uitzicht! Kamer (wij hadden familiekamer) groot zat. Weinig tot niets aan te merken op dit hotel. Tip voor de excursies: niet via de reisorganisatie boeken. Wij hadden een prima taxichauffeur die ons overal (en voor een christelijke prijs) heenbracht.

met partner, Apr. 2011
"Goed stad hotel"
Rian
15-8-2011 Een prima hotel met een goede kamer, prima bedden en badkamer. Het ontbijtbuffet was goed en lekker. Het personeel vas erg vriendelijk. De ligging is centraal, dichtbij het centrum en restaurantjes en op loopafstand van de zee met openbaar strand.
Er is een zwembad op het dak met klein terras en uitzicht over de stad. Helaas was het water toen wij er waren heel erg koud.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel My Hotel*** bij:

"Goed stadshotel"
louis nuyts
27-3-2010 al de reacties van de vorige personen kloppen Mooie kamers inderdaad badkamer niet groot alle dagen verse handdoeken tot mooie figuren gemaakt
verbleven op 4 de verdiep Maaltijden goed ,niet enorme keus maar wel verzorgt tegen sommige bufetten in gtotere hotels we verbleven van 19/03/2010 tot26/03/2010 fotos volgen later

met partner, Mrt. 2010
"Basic, goede service, vriendelijk personeel."
Suus en Gerrit
13-3-2010 Het hotel heeft onlangs de naam veranderd en heet nu "My Hotel".

Wij hadden helaas een kamer met uitzicht op een blinde muur, maar je komt toch niet om op je kamer te zitten? Verder was de kamer ruim genoeg met goede voorzieningen als waterkoker, koelkast, tv etc.. Over de douche ook niet te klagen: Altijd heet water en goede straal.
Het zwembad op het dak was vrij klein, maar koud genoeg om even af te koelen. het uitzicht vanaf het dak was geweldig!

Verder was het midden in het centrum met alles op loopafstand. Ook in de winkels vriendelijke mensen en absoluut niet opdringering. Ook veelal vaste prijzen dus geen "gedoe". Al met al is Aqaba voor herhaling vatbaar en het hotel ook!!!

"Goed hotel"
Elly en Ruud
19-2-2010 Goed hotel, vlak bij winkels en restaurantjes,. Wij hadden half pension geboekt maar dat hoeft niet perse want je kunt in de omgeving prima eten. Is ook vertrouwd, leuk is het om in een van de lokale restaurantjes te gaan eten. met zijn tweetjes hebben wij al gegeten voor 2,30 euro.Ontbijt was goed in het hotel, wel weinig keuze in vleeswaren, verder voldoende en het werd ook steeds goed aangevuld. Bediening erg vriendelijk.De kamer werd iedere dag prima schoon gemaakt en werden er van badhanddoeken de mooiste dingen gemaakt.Kamer op 5e verdieping geeft een mooi uitzicht op de zee, wij kregen een suite aangeboden die extra ruim was, heerlijk.Voor ons de volgende ker weer Jordanian suites (My Hotel)

met vrienden
"Goed hotel "
Mirjam
26-6-2009 Hier was niets mis mee. Goede grote kamers, fijne sanitaire voorzieningen.
aanrader

"Goed en netjes"
Piet
26-12-2008 Mooi,pas gerenoveerd en keurig.Kamers hadden een punt meer verdiend als de verkalkte douchekop was vervangen.

met een groep, Okt. 2008
"Goed hotel"
Co M(iddelburg)
18-10-2008 Het eerste hotel tijdens onze rondreis door Jordanië wat de naam "hotel" verdiende...... Prima kamers, schoon en licht, goede airco, zwembadje op het dak met een biertje en een wijntje..., lekkere badkamer en een schone WC etc. etc. Het hotel ligt midden in de (onaantrekkelijke) stad met op loopafstand allerlei winkeltjes en terrassen (-/_ alcoholische drankjes).

met een groep, Juli 2008
"Geweldig hotel"
Patricia
15-11-2008 Een geweldig hotel. Een hele verademing na een nacht in de Wadi Rum met wc's die nog te vies waren om naar te kijken. Het hotel heeft ruime hotelkamer, ruime bedden en perfect schoon. Iedere dag nieuwe handdoeken in figuren gevouwen op t bed. Alles werd iedere dag schoongemaakt. Geweldig zwembad op het dak en een prima service. Niets dan goed over het Jordan Suites hotel. Absoluut een aanrader als je verblijft in Aqaba. Alles is op loopafstand en het uitzicht was schitterend.