Hotel Leopard Beach Resort***** in Diani Beach Kenia | Zoover
Hotel Leopard Beach Resort***** Diani Beach

Beoordelingen Hotel Leopard Beach Resort*****

Diani Beach Road, PO Box 34, 80400, Diani Beach
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Leopard Beach Resort***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Leopard Beach Resort***** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

92 beoordelingen over Leopard Beach Resort*****

7,7
7,1
met partner, Mrt. 2012
"Mooi hotel,maar blijf nuchter nadenken."
Paul en Elly Stolk
8-4-2012 Goed hotel,mooie tuin,mooi strand,wel een uur rijden naar vliegveld (pont over rivier in Mombasa!).
Gewoon personeel (kamerjongen,tuinman,serveerster etc.) spontaan vriendelijk,overig personeel gemaakt vriendelijk,bij het uitchecken kon er geen lachje van af,het geld was binnen,jammer.
Let op management in azuurblauwe polo's en hoe zij met lagere rangen omgaan.
Waren eerder in Southern Palms aan hetzelfde strand,is ook goed,wellicht goedkoper.
Leopard Beach is geen slecht hotel als je onze maatstaven even vergeet,badkamer beetje groezelig,waterdruk douche onvoldoende!
Bedden (hard) daarentegen zeer goed bevallen.
Avondeten meestal in buffetvorm,soms a la carte,dat laatste beviel ons niet.
Buffet middle of the road,voor ieder wat wils,genoeg voor iedereen.
Let op prijzen van drank aan de bar,aan tafel en vanuit de minibar op de kamer,Kenia is een dorstig land,je hebt zo een flinke rekening!
Dranktip: Dawa:wodka,lime,honing,bruine suiker,soda water,lekker fris bij heet weer.

met partner, Feb. 2012
"Heerlijke plek om Kenia te ontdekken"
e.van.den.heijkant
13-2-2012 Dit resort is prachtig gelegen aan het strand bij Diani. Van daaruit kunnen eenvoudig bij de beach boys leuke tripjes worden geboekt zoals bv naar wasini eiland (snorkelen) en Tsavo East Nat Park. Vraag naar Mohammed en alles wordt goed geregeld. Is ook betrouwbaar. Wij hebben voor 200 euro pp een 2daagse safari geboekt met een prachtige Lodge overnachting op een heuvel. Da's 20procent minder dan je in het hotel betaald voor hetzelfde. Helemaal top! Kenia is arm en dat merk je direct als je buiten je het resort komt. Maar Kenia heeft ook geweldig natuurschoon en daar zijn ze trots daarom: ga een keer naar Kenia, neem voldoende cash mee (met Euro's kun je overal terecht) en zorg zo dat je Kenia steunt en niet onbelangrijk een prachtige vakantie beleeft!

met partner, Nov. 2011
"Heerlijk hotel in exotische tuin"
M. van der Burg
26-12-2011 Zojuist twee weken doorgebracht in een Chui Cottage. Uitstekende accommodatie met prima service. Prachtige tropische tuin, uitzicht op zee en een groot zwembad met veel ligbedden. Groot strand voor de kinderen en verderop een klein apart strandje om lekker te kunnen luieren en lezen. De diverse restaurants zijn uitstekend met themabuffetten waarbij af en toe op het strand of in de tuin wordt gegeten. Kortom: in alle opzichten Value for Money.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Leopard Beach Resort***** b...

"Heerlijk uitgerust"
Dirk-Jan
23-9-2011 Na een lange rondreis door veel wildparken, zijn wij half september 2011 een paar dagen in Leopard Beach Resort geweest. Hier konden wij heerlijk tot rust komen, voordat we weer terug naar huis moesten.
Het resort is rustig gelegen, met 2 (kleine) stranden en weinig contacten met buitenwereld. Hotelkamers waren gelegen in meerdere tweelaags huizen, waar de isolatie goed was. Bediening is vriendelijk, maar gelukkig niet overdreven onderdanig. Enige nadeel vonden wij het eten: op zich redelijk wat keuze (wel elke dag vrijwel hetzelfde), maar het eten was al koud voordat je er aan kon beginnen. Dat kwam soms doordat het buffet buiten was opgesteld, of doordat alle ramen en deuren openstonden. Als het heel heet is, is dat misschien lekker. Maar in de periode dat wij er waren, stond er zoveel wind dat het eten dus eigenlijk altijd koud was.

"Fantastische Vakantie Jambo"
Boukje Koerts
12-9-2011 We hebben heel erg genoten Van dit Paradijsje
De Mensen waren ontzettend Vriendelijk Wij Voelden Ons er Direkt Thuis
Het Eten Vonden Wij Heel Goed en Gevarieerd.
Alles Was Goed Geregeld
Prachtig Hotel Met mooie Tropische Tuinemn
De Ligging Is Werkelijk Adembenemend.
Wij Komen Zeker Terug.
Johan en Boukje Koerts

"Geweldig genoten"
jan en Lydia
30-9-2011 Was een mooi hotel, genoten van de safari geboekt bij touroperator. Veel gezien. Wel lastig vond ik de manager van ons blok die ons lastig viel zodat we voor zijn school geld zouden geven. Vond het wel vervelend. Maar van de rest van het personeel alleen maar lol en gezelligheid. Beleefdheid en ze wilde je heel graag keniaans leren. Zoals jamboo, zelfs als je hier in nederland was wilde je het nog zeggen.
Veel plezier en lol gehad met de animatiemensen. Tophotel om nog eens terug te komen!.

met een groep, Aug. 2011
"Mooi, Romantisch, Gezellig, Schoon, Vriendelijk!!"
Veerle Gilissen
27-8-2011 Prachtig resort omringd door een geweldige tuin, die met zorg wordt onderhouden. Een echte aanrader!

met partner, Aug. 2011
"Fijn resort ter afsluiting van een safari"
Margriet
21-1-2012 Voor de derde keer zijn wij in dit resort geweest. Steeds weer een plezier om hier te komen. Goede kamers, mooi strand, service is prima. Buffetdiner is prima.
Op loopafstand klein winkelcentrum.
We komen er nog wel een vierde keer.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuke resort om even bij te komen"
Kampman
16-11-2011 Wij zijn hier in augustus 2011 één nacht geweest voordat we begonnen aan onze rondreis. Lekker resort om even bij te komen van de lange reis. Al 3 verschillende soorten apen gezien in de tuin. Het eten was goed en de bediening vriendelijk.

met partner, Juli 2011
"Prima"
Sabrina
17-7-2011 Hotel Leopard Beach is gelegen aan de grote weg in Mombasa. De kamers hebben prachtig uitzicht op de zee! Het zwembad is niet groot, maar wel schoon! De kamers zijn keurig. Het Italiaanse restaurantje aan de zee, beneden, is heerlijk! Het buffet van het hotel zelf, kan gaan vervelen. Wees voorzichtig met de loslopende apen (dus geen koekjes op je balkon!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende