Hotel Southern Palms Beach Resort**** in Diani Beach Kenia 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Southern Palms Beach Resort**** Diani Beach

Beoordelingen Hotel Southern Palms Beach Resort****

PO Box 363, Diani Beach, 80403, Diani Beach

5 beoordelingen over Southern Palms Beach Resort****

9,6
met partner, Aug. 2011
"Een echte aanrader"
Bart Jonckheere
6-9-2011 We zijn net terug van een weekje Kenya. We hadden dit hotel geboekt op basis van positieve beoordelingen op deze site. Dat deze site echt werkt hebben we met ons eigen ogen mogen ondervinden. Korte uitleg: Dit hotel heeft alles wat je maar kan wensen/voorstellen. Prachitge tuin, 2 mooie zwembaden met poolbars. Parelwit zandstrand met handdoekenservice en zelf ! bediening van drankjes op strand. Wat het eten betreft vind ik dit hotel het beste dat ik al bezocht heb. Van onbijt met pannekoeken en wafels, omeletstation en vers fruit. Royaal middag en avond buffet. Snack restaurant met verse pizza, toast met tonijn... Frisdrank geserveerd in flesjes ! All in cocktails die lekker waren. Dit allemaal gepaard met een vriendelijke lachende service. Wat de kamers betreft vind ik die basic ten opzichte van wat het hotel te bieden heeft. Ik heb sowieso beslist om zeker nog eens terug te gaan en raad ik iedereen aan wie twijfeld dit hotel zeker te boeken want dit is een echte aanrader !!!!

met een groep, Juli 2011
"Fantastisch vier sterren hotel!!!"
Wim
3-8-2011 Wij brachten hier 14 onvergetelijke dagen door. We genoten van de accomodatie tijdens onze rustdagen, want we zijn ook 3 dagen op safari geweest, dagtocht naar het Wasini-eiland en bezoek aan de stad Mombassa. Hoogtepunt was echter het bezoek aan de school van de Belgische vzw 'Rainbow4kids'.
Het hotel heeft naast het hoofdrestaurant, ook nog een grilrestaurant en en een Italiaans. Vooral het Italiaans is prima. We logeerden hier in halfpension. In de onmiddellijke omgeving zijn genoeg typische Afrikaanse restaurantjes. 's Avonds was er leuke animatie.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Vriendelijke mensen, goed hotel. Teveel beach boys"
Bosmans Marc
23-7-2011 Pas terug uit Kenya. Hotel southern palms was best in orde. Groot zwembad, mooie tuin en zeer vriendelijke bediening. Overal was het "Jambo" of "Hakuna matada". Jammer van de opdringende beach boys, ze blijven je lastig vallen zodra je op het strand komt. De kamer die wij hadden (129) was redelijk. Wel veel lawaai in de ochtend omdat het vlak bij de opbergplaats van de strandstoelmatrassen lag. Ook de karren hadden volle wielen waardoor ze veel lawaai produceren. Het bad was verroest en de kranen door kalk verstopt, maar dit hebben we zelf opgelost. Telefoon op de kamer werkt niet en minibar was niet koud. Voor de rest was allles in orde. Goed eten, goedkoop drinken (All in is te duur, drankjes en snacks tussendoor gewoon betalen kost 1/3 van all in). Safari moet je doen, wij waren mat Kenya advetures and beyond op pad geweest, dit was een zeer goede ervaring. Deze mensen kan je via internet contacteren. Ze zijn stukken goedkoper en de safari en lodges waren top. Een aanrader !!!!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Absolute aanrader"
Carine Van Houtven
14-11-2010 absolute aanrader. safari kan je gerust boeken op het strand , kan je best vragen naar Ali Mwarako (Aladin), hebben bij hem een 4 daagse safari geboekt. Tsavo east - west en amboseli. heel leuke en gevarieerde hotels , tentencamp zeker doen, met show Masai en kampvuur. Ali is meegeweest en blijkt een uitstekende gids te zijn. Voor ons was het verrassend dat alles open was in het hotel, bij aankomst onmiddellijk kokosnoot, refreshing towel , alles heel relax, zoals een vakantie moet zijn. Bijzonder kindvriendelijk, iedereen van het hotel tot de nachtwachten toe heeft altijd een vriendelijk woordje klaar.

met partner, Jan. 2010
"Prachtig resort aan het strand"
Philip Verhelle
7-2-2010 Aan te bevelen om na een safari om uit te rusten. De bediening en service in het hotel zijn zeer goed. Mooie zwembaden en een ruim strand. Wees vriendelijk tegen de verkopers op het strand en ze vallen je niet lastig. De verplaatsing van het vliegveld of na de safari duurt iets langer door het wachten bij de ferry overzet maar je snuift zeker wat 'colour locale' op.