Hotel Bamburi Beach*** in Mombasa Kenia 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover

8,1
7,7
6,9
met partner, Jan. 2012
"Oud hotel, personeel zeer vriendelijk"
buelens fred
7-2-2012 Niet de volle prijs waard, eten is soms door de koks naar de knoppen geholpen. Ontbijtspek is soms steenhard, gebakken aardappelen koud (precies koude gebakken friet), groenten niet gaar,veel in sausen, ter plaatse gebakken vis is zeer lekker, pannenkoeken in snackbar zeer goed evenals de echte frieten, ... Omgeving:Het strand is niet te genieten, verkopers vallen u aan als vliegen op een stront. Kamers: Koelkast enkel ter beschikking als je wat uit de koelkast koopt, anders is ze op slot!! Als je in promo (800€ all in) kan boeken is het een excellente uitvalsbasis voor safari. Ligbedden aan het zwembad zijn reeds om 7u bezet!, Zeer beperkte keuze qua alcoholische dranken en de wijn aan de tafel is ondermaats, zelfs voor huiswijn, Cola en Fanta zijn kwalitatief zeer goed. Geen dagelijks flesje water op de kamer. Geen tuin. Hotel is oud,, druppende kranen, soms geen warm water, airco was bij ons perfect, netjes dagelijks gekuist, ZOUT water in de badkamer (douche en wasbak).

met vrienden, Dec. 2011
"Geslaagde vakantie"
Christ
28-12-2011 Het hotel is dik in orde, zeer vriendelijk personeel, het eten is ok en er is ruime variatie. Vooral de lokale gerechten zijn te proberen echt een aanrader. Het hotel is niet te groot zodat het een gezellig karakter heeft.Wens je niet lastig gevallen te worden door de Beach Boys op het strand, doe zoals wij en doe beroep op een lokaal iemand om u te gidsen.

"Fantastisch Kenia"
Nathalie Gyselinck
8-10-2011 Onze eerste 2 dagen in BB zijn super goed meegevallen. Het eten was lekker en veel keuzemogelijkheden, vriendelijk personeel, al wat je maar wil... De badkamer was verouderd, maar de kamer was proper. De handdoeken hadden wel een muffe keldergeur.
Toen 3 dagen op safari geweest naar Masai Mara, waar we verbleven in "tenten". Wij hebben onze safari geboekt op het strand. Zij bieden dezelfde pakketten aan als de touroperators, maar zijn veel goedkoper. En wij hebben er geen minuut spijt van gehad. Toen we terug in BB kwamen, zat het hotel propvol met Engelsen. Echt een onbeschoft volk! Ze gingen op je handdoeken liggen aan het zwembad, palmden de ganse bar in en hadden lawaai voor 10. Het eten was plots niet meer wat het de 1ste 2 dagen was : lauw, weinig keuze, vuile tafels die niet gedekt werden voor de volgende gasten... We hadden spijt dat we niet meer in onze "tent" konden slapen.
Al bij al toch een leuke vakantie om nooit meer te vergeten!

"Een budgethotel"
Ingrid & Stijn
4-11-2011 Een afgeleefd hotel. Eten in hoofdrestaurant was eigenlijk niet echt lekker. Geen variatie, trage bediening en veel graten in de vis.
(we verkiezen normaal om de lokale keuken uit te proberen, maar hier is dat dus geen goede keuze). Zelfs in Egypte hebben we nog beter gegeten.

Het ander restaurant is ideaal voor de belgen... je kan hamburgers met frieten eten om toch maar iets lekker binnen te hebben, maar ook de andere zaken zijn er héél lekker. Goeie bediening en vooral lekker.

Kamers zijn vrij oud. Men had ons eerst achteraan geplaatst, maar we hadden direct om een andere kamer gevraagd en gelukkig gekregen. Niet dat die niet verouderd was....

Verder te weinig strandstoelen. Iedereen reserveert en je mag het dus vergeten om 9u. Beter dit hotel mijden (er is zelfs geen deftig strand want verpest door zeewier en lastige beach boys).

met partner, Sept. 2011
"Lekker eten, vriendelijk personeel, goed managemen"
Danny en Carol.
21-9-2011 Goede vakantie genoten in september. Zeer goed hotel. Beach boys soms storend; went wel. BB "JAY" is ok en betrouwbaar; fantastische villagetocht meegemaakt en schoolbezoek ( zingende kids , veel snoepgoed gegeven), ook zeesafari ter plaatse ok en dolfijntocht met Wasinieiland! Safari 4 dagen,3 nachten was OK, veel dieren gespot. Had dit geboekt via internet.
Winkeltje op strand onder terras van hotel is fantastisch met verkoopster "Winnie".
Ook massage juist buiten hotel met Miriam en Elisabeth is een aanrader!!
Mombasa max. 1/2 dag bezocht ( veel te druk en veel stank).
Een geslaagde vakantie.

met vrienden, Dec. 2010
"Geweldig we gaan weer, ik kan niet wachten"
Lucienne Terlouw
29-12-2010 Op 7 februari ga ik samen met een vriendin (die ik heb ontmoet in Bamburi Beach) nu zonder onze gezinnen een weekje naar BBH. We gaan dit keer met een missie. Het schooltje in Bambolulu (Morning Star Children Centre) dat ik de vorige keer heb bezocht is nu flink ontwikkeld dankzij hulp van vele Nederlanders. Ik verheig me om iedereen in BBH weer te zien maar zeker ook om de kinderen en de staff weer van de school te zien.
We zullen zeker nog wel 1 of 2 dagen op safari gaan, via een locale organisatie. Ik twijfel of ik nu malaria pillen in moet nemen. De prikken zijnna 1,5 jaar nog allemaal wel goed. Iemand ervaring met de malaria pillen. Wie ons wil helpen met het Morning Star Children Centre (weekskinderen en kinderen uit probleemgezinnen),laat dit weten we kunnen de hulp samenbundelen.
Maar we gaan zeker ook genieten van de enorme gastvrijheid en gezelligheid van het Bamburi Beach Hotel. Zou nergens anders heen willen.

met partner, Aug. 2010
"Tof hotel met behulpzaam personeel !!!"
Chris en Nicole
25-10-2010 Zijn in dit hotel geweest van 29 Aug tot 06 Sept 10.
Spijtig genoeg geen Safari gedaan (termijn was te kort)
Wel elke dag een excursie uitgevoerd met het animatie-team (ongeveer het zelfde aanbod dan de reisagentschappen maar inderdaad stukken goedkoper).

Wel een paar keer moeten vragen om de airco na te zien.
Voor de rest vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beach-boys zijn wel opdringerig maar dat moet je er bij nemen.
Een aanrader is kreeft gaan eten in het A La Carte Restaurant

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Zeker voor herhaling"
Van Oerle Jozef
5-9-2010 Bamburi beach hotel Fantastisch het personeel zeker.Bij aankomst een welkomstdrank en op woensdag een cocktail receptie vanwege het hotel.Prachtige mensen leren kennen.Reuze animatie voor zowel jong als oud.Eten was uitstekend,en keuze genoeg.uitstappen kan je maar beter op het strand boeken veel voordeliger en de beach boys staan er de hele dag om maar iets te verdienen ze leven op het principe niets verkocht niets verdiend.4 daagse safari bij hen geboekt met een fantastische gids chauffeur ben.De tembo disco wat verder is een geweldige ervaring.Ik dank bij deze onze nederlandse en belgische vrienden die samen met ons er een geweldige reis hebben van gemaakt.

met partner, Mrt. 2007
stroobants bjorn
10-8-2007 mijn vriendin en ik zijn eind maart 2007, voor 1 weekje maar, in BBH te gast geweest. ALLES was er echt SUPER!! tijdens de terugvlucht naar huis hebben we al beslist om in januari 2008 terug te gaan, maar dan voor minstens 2 weken! kenia is echt FANTASTISCH, zowel voor degenen die iets willen zien, als voor de zonnekloppers. de mensen die ondertussen ook nieuwschierig geworden zijn, ni mankeren en ook vakantie boeken naar dit onvergetelijke land. eens daar geweest, vergeet men het nooit meer! ( en wil men zo spoedig mogelijk terug, wij toch) bjorn en sofie uit leuven in belgie.

met partner, Sept. 2006
verhoeven
28-9-2006 geen minbar geen tv so what! ga er aub naartoe voor een super vakantie .personeel super bernard
mercy lucky en al de anderen
beachboys dala en roberti nemen u overal mee
massage opt strand bij maria en claudia 400 sh een aanrader steun ons(700 euro voor 16 dagen) en we ga morgen terug
walter en nicole