Appartement Diamant*** in Porec Istrië | Zoover
Appartement Diamant*** Porec

Beoordelingen Appartement Diamant***

Brulo bb, 52440, Porec
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Diamant*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Diamant*** achterlaten.

33 beoordelingen over Diamant***

8,1
7,6
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima vakantie appartement"
Marco
Hoeveelheid ruimte
2-9-2011 Wij zijn hier in augustus geweest voor 2 weken met twee tieners. 2 aparte slaapkamers, goede badkamer, airco gratis, 2 tv's, vaatwasser en grote bank. Appartement was netjes en ruim. Uitzicht heb je zeker in het midden niet, maar dat maakt ons niet uit. Voldoende privacy ondanks de ligging. Appartementen zijn wel gehorig. Buren hoor je bij hard praten, stoelen hoor je schuiven bij de bovenburen en de tuinhekjes hoor je overal slaan. Strand is een kleine 10 minuten lopen en het centrum 20 minuten. Supermarkt is wel ver weg als je geen auto hebt. Prijzen rechtstreeks zijn duurder dan via de touroperator. Per dag rechtstreeks betaal je 245,- per dag. Restaurant geen gebruik van gemaakt. Was of thuis koken of in het centrum eten. Consumpties in het hotel en zwembad liggen rond de €3,-

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Super met kleine kinderen!! volgend jaar weer!!!"
Sandra
Hoeveelheid ruimte
10-9-2011 Wat een geweldige goed hotel en app. wij zaten in de app...mooie ruime app, handdoeken, bedden regelamtig verschoont!
het personeel is super aardig en geweldig voor de kleine kk!!
veel speeltoestellen voor kinderen!!!
stadje is redelijk ver lopen, maar dan kan je ook de taxiboot, treintje of fiets taxi nemen, super dus!
wij gaan volgend jaar zeker weer!!!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Goed appartement maar geen privacy en zicht"
Mortier Catherine
Hoeveelheid ruimte
26-8-2009 De appartementen zijn voorzien met alles : TV, airco, wasmachine. Elke dag verse handdoeken, vuilbak wordt elke dag leegemaakt enz. De ligging was goed, mooi zwembad, veel plaats aan het strand hoewel het heel druk was. Mooie wandeling tot Porec. De appartementen zijn gegroepeerd en liggen heel dicht op elkaar. Ons terassje gaf uit op het terras van de buur. Als zij buiten zaten zaten ze als het ware ons gesprek meetevolgen. De vensters zijn allen heel klein en hebben zicht op niets. S'avonds hadden we het ongeluk dat de buren tot 2 uur s'nachts buiten op het terras bleven lachen en grappen. Probeer dan maar eens te slapen als ze een groep van 9 zijn. In de keuken hadden we steeds mieren en moest dus telkens alle etensresten verwijderd worden.De prijs was veel te veel voor dit appartement. Rechtstreeks huren kost je 1/5 van de prijs. Het hotel was voor ons iets te chique en daarom zijn we er niet gaan eten.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"App Diamant in brulo(bijPorec)een heel geklim"
j.
Hoeveelheid ruimte
15-8-2009 app diamant bij porec (brulo) was redelijk schoon,wel bij aankomst moest je eerst de afwasmachine nog legen,met schone vaat van de vorige vakantiegangers..(vond ik wel een min puntje)
gepoetst wordt er niet als je er 1 weekje zit,wel krijg je schone baddoeken,en werd je prullebak geleegd,en kreeg je 1 zeepblokje voor de afwasmachine.

qua prijs vond ik het eigenlijk te duur we waren met 3 pers
(2 volw en 1 kind van 11)
€ 1080,= voor 1 weekje zonder eten en of drinken.

Ontbijt hebben we elke dag bijgekocht,en dat was wel echt de moeite waard,€ 7,50 pp (kind € 3,75)

diner in het hotel hebben we niet gedaan pp 21,= (kind € 10.50)
Het eten in porec (2km verder)is lekker en niet duur.
Ongeveer 120 kuna voor eten met drinken = +/- € 16.80
We hadden fietsen bij,maar dit was niet te doen,heel veel hellingen en trappen,we lagen ook bijna achteraan!
Het ligt echt wel verder van de zee,dan ze vermelden!
Bij A lig je het dichst bij het hotel.
Het was elke dag een heel geklim

met partner
"Aanrader!"
joyce
Inrichting
15-7-2009 Prima verzorgd appartement.
Zowel bij zwembad stevige bedjes
als op de naastgelegen ligweide.
Je eigen comfortabele stoeltjes
meenemen en op de ligweide plaatsen
was ook geen enkel probleem. Auto's
konden dichtbij appartementen worden geparkeerd op boshelling of iets verderop op het parkeerterrein. Er werd vrijwel dagelijks een vaatwastabletje klaargelegd en iedere dag werden de handdoeken verschoond. Zelfs de prullenbak werd nog leeggemaakt. Ondanks dat de appartementen dicht bij elkaar liggen is er op het balkon voldoende privacy.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Aanrader!"
Cindy
Hoeveelheid ruimte
27-7-2009 Wij zijn net terug en waren er met 2 volwassenen en 3 kinderen (12, 11 en 4 jaar).

Apartement is goed ingedeeld, niet super groot, maar genoeg ruimte voor allemaal. Magnetron, vaatwasser alles is aanwezig. Elke dag schone handdoeken en 1x in de week schoon bedlinnen.
Zwembaden zijn super voor de kids en zelfs een binnenbad waar ze zich lekker konden uitleven. Strand is lekker dichtbij. Genoeg sportmogelijkheden, kortom wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug hier naartoe.

Enige punten van kritiek, maar dat is echt als opbouwende kritiek meer bedoeld:
- animatie voor nederlandse kinderen is er eigenlijk niet, bijv mini-disco oid
- verlichting bij de paden naar de apartementen waren na 2 weken nog niet gemaakt ondanks herhaaldelijk melden aan de receptie dat ze het niet deden.

met vrienden, Okt. 2008
"Super"
linda
Hoeveelheid ruimte
9-10-2008 Alles was prima geregeld, elke dag werd de wc en de douche schoongemaakt en kregen we schone handdoeken. Mooie omgeving gaan we zeker nog een keer naar toe.

Familie
"Aanrader"
Astrid
Hoeveelheid ruimte
30-9-2008 Porec: onze 1e echte vakantie met onze kinderen (2.5 jr en 4 maanden) Bij het hotel prima buitenbad en heel mooi binnenbad. Beide met kinderbadjes (0.30 cm diep). De zee is alleen geschikt voor echte zwemmers. Er is zand gestort op het strand van het hotel maar dit wordt niet overspoeld met water. Echte strandgevoel ontbreekt beetje. Speeltuin bij hotel voor wat oudere kinderen. Prima lokale speeltuin voor kleinere kinderen verderop. Historische centrum van Porec via geasfalteerd fiets-/voetpad bereikbaar. Mooie wandeling van ca. 2 km. In Porec veel restaurants (helaas weinig variate op menukaarten) waar op elk tijdstip van de dag warm kan worden gegeten. Wij kijken terug op een prima vakantie en hadden geen betere accommodatie kunnen kiezen.

Familie, Aug. 2008
"Uitstekend complex"
Hans
Hoeveelheid ruimte
29-8-2008 Hele fijne vakantie gehad. Prima 3 sterren appartementen.

Familie, Aug. 2008
"Leuk, gezellig, schoon"
Van der Biezen
Hoeveelheid ruimte
21-8-2008 Appartement was schoon, ligging ok, treintje naar stadje goed te doen. En alles nog redelijk betaalbaar.