Vakantiepark Laguna Park*** in Porec Istrië | Zoover
Vakantiepark Laguna Park*** Porec

Beoordelingen Vakantiepark Laguna Park***

Spadici 15b, 52440, Porec
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Laguna Park*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Laguna Park*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 volgende

met partner, Aug. 2011
"Matig"
Sonja Blom
Eetgelegenheden
15-9-2011 Hotel Laguna Park in Porec staat in de boeken als ALL inclusief. All inclusief is het niet, je kan alleen tijdens de maaltijden gratis drinken, dwz wijn, bier, frisdrank. Als je diabeet bent kan je alleen water wijn en bier drinken want er is geen "light" of suikervrije drank. Gedurende de dag moet je de snacks betalen, allen tijdens ontbijt lunch en diner is het gratis.
Het eten is goed, goed gevarieerd.
Het zwembad is klein, hotelkamers zijn ook niet groot, en je kan niet buiten eten!!!
je moet de weg oversteken om naar het strand te gaan

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke hotelbungalows vlak aan zee"
Niels
Eetgelegenheden
1-9-2011 De bungalows (***) bij hotel Laguna Park (****) in Porec aan de Kroatische kust zijn zeker een aanrader. Elke dag schone handdoeken, twee keer per week schone lakens. Goede crew, zowel receptie, housekeeping als animatie. Er is een lekker zwembad, tennisbanen, en betaald wifi in de airconditioned lobby. Aan de overkant van het straatje begint het "strand" (van beton) met een glijbaan en een opblaasbare klimberg in de zee (beide betalen). Strandstoelen ook betalen of je neemt ze zelf mee. Horeca lekker en goedkoop. In het hotel zelf vonden we minder (buffet). Weer: 33 graden, geen wolk gezien.

met oudere kinderen, 2010
"Ga er niet weer heen"
Fam.Jansen
Eetgelegenheden
11-10-2010 Bij aankomst was ons huisje niet beschikbaar iets wat wel veel vaker voorkomt.
kregen als tegemoed koming een avond buffet en de volgende dag een onbijt buffet aangeboden als kompensatie wat zeker erg goed is veel keuze en smaakte prima.
ons huisje daar tegen vies toilet ruikte naar urine en werdt na 2 x melden schoongemaakt maar heeft niet geholpen hebben het daarna maar zelf gedaan.
inrichting ziet er slecht uit zie foto's,veel deuren waren met planken op gelapt,per vertrek kon er maar een raam open en het behang was op veel plaatsen smerig.
wij gaan hier zeker niet meer heen.

"Geen tweede keer"
Carla Groot
1,0
Eetgelegenheden
2-10-2010 Sterk verouderde villaas, die ook vuil zijn, met ongedierte.
Er moet betaald worden voor de schoonmaak. Ik vraag me af welke schoonmaak.
Verder vriendelijk personeel.
De villaas hebben een groot terras met confortabele stoelen.[4]

met partner, Sept. 2010
"Ruime villa goede ligging"
Carla Groot
Onderkomens
1-10-2010 Wij hebben een leuke week gehad.
De villa was niet goed schoongemaakt, alles plakte deurknoppen, lichtknoppen etc.
Ook is deze villa erg gedateerd, een mevrouw die ook in een villa verbleef schreef al op 15 mei 2005, in de zoover beoordelingen, dat deze villa erg gedateerd is.
Nu vijf en half jaar later, is het schrikbarend met heel veel gebreken.
En erg veel ongedierte.
Plus punt erg rustig.
We hebben erg lekker en gezellig bij diverse restaurantjes gegeten.
Voor weinig geld best lekker eten.

"12 Tage - nie wieder"
I.S.
1,0
1-10-2010 Die Ferienanlage Laguna Park ist von außen sicherlich ganz nett anzusehen. Die Bunalows sind spartanisch eingereichtet, Sauberkeit sucht man vergeblich. In jeder Ecke befand sich Dreck, Haare auf den Betten und alte Zahnpastareste am undichten Wasserhahn, von dem Schimmel an den Wänden abgesehen. Die zur Verfügung gestellten Elektrogeräte wurden erst auf unsere Beschwerde hin repariert, sowie auch die losen Fussbodlenfliesen befestigt.

Eine Generalüberholung der Unterkünfte ist dringen notwendig.

met vrienden, Juli 2010
"Ik zou direct weer terugkeren"
Priscilla Wernsen
Eetgelegenheden
11-8-2010 Van 27/7 t/m 10/8 verbleven in app. obv halfpension. App. zit niet aan het hotel maar op het park zelf. 7 min. lopen van huisje naar hotel. Soortgelijk aan bungalow. Supervriendelijk personeel. Mogelijkheid om valuta te ruilen in hotel (alleen briefgeld). 1 euro was 7 kuna. Worden diverse activiteiten vanuit Laguna Park aangeboden. Venetië is een aanrader wel bijna 3 uur heen én terug. Terugreis VIP gezeten ivm storm, minder last boven. Is wel €7,50 pp. Bij hotel even oversteken en je bent aan zee. Ze hebben hier geen strand, maar betonblokken. Ivm zeeëgels worden waterschoenen aanbevolen. Eten uitgebreid. Ochtend: warm en koud eten (ei, wentelteefjes, vleeswaren, divers beleg, cornflakes enz. Avond: Diversse vleessoorten, aardappels, groenten, pasta's, vis, voor ieder wat wils. Naar centrum lopen is ong. 20/30 min. Treintje is 10 kuna voor 10 of 12 +. Met treintje is het ong 7 min.

met vrienden, Sept. 2009
"Uiteindelijk prima vermaakt"
Chris
Eetgelegenheden
2-1-2010 Bij aankomst bleken de geboekte appartementen niet voorradig (kortom: overboeking). Dit probleem zou maar 1 nachtje zijn. We kregen een "bungalow" aangeboden, en een gratis diner + ontbijt. Die bungalow was niet groter dan een hondenhok en het diner/ontbijt bleek genuttigd te kunnen worden in een "vreethok" vol met schreeuwende kinderen. Diner hebben we overgeslagen, kwaliteit van ontbijt was prima.
Na 1 dag was het probleem niet opgelost, of we niet wat langer in het hondenhok konden blijven. Stampij gemaakt, gedreigd met aanklachten etc. Ineens was alles opgelost en waren er 2 appartementen beschikbaar.
Appartementen waren ruim en goed met prettige veranda. Faciliteiten op het park zijn ruim aanwezig en bevielen goed.
Rondom het park is maar weinig keus voor eetgelegenheden. Ook kroegjes heb je niet veel. Als je niet van het amusement houdt van het hotel moet je al snel uitwijken naar het dorp Porec zelf. Dat is niet op loopafstand van Laguna Park.

met partner, Sept. 2009
"Mooi park"
Daniela Schmeets
Eetgelegenheden
15-11-2009 Laguna Park is een mooi park met veel groen en dicht bij zee.
we hadden ook een overboeking, we kregen ook all incl. aangeboden etc. leuke oplossing, maar dit heb ik niet geaccepteerd.
Ik had namelijk een 3-persoons bungalow geboekt omdat wij onze hond mee hadden, en wat we kregen was nog kleiner dan een hotelkamer! Geen keuken of koelkast, we moesten onze eigen levensmiddelen weggooien, er was geen plek om mn hond zn kussen neer te leggen of water te koelen. Ik barstte direct in huilen uit, (16 uur gereden, heel erg verheugd op mijn huisje). Wij naar de receptie, in eerste instantie waren ze niet behulpzaam, wat me nog kwader maakte, en na wat overenweer gebel met mn reisleiding kon het ineens toch, mijn huisje! Dat was echt super, veel plaats, woonkamer en keuken en tuin voor mijn hond.
De rest van de vakantie was perfect!
Iedere dag schone handoeken, eten in hotel was goed, veel parkeergelegenheid en gratis shampoo en zeep en Porec zelf is een heel mooi stadje, waar veel te doen is

met partner, Sept. 2009
"Heerlijk park"
G en I
Eetgelegenheden
23-9-2009 Wij verbleven de tweede week van september in dit prachtig schone park.
wij hadden ook te maken met overboekingen, hierdoor kregen we gratis ontbijt en diner wat wisselend en lekker was.
Allemaal dus goed geregeld.
Wel vonden wij de bungalows waar wij nu in kwamen tegen vallen, deze waren aan venieuwing toe.

Maar al met al is het allemaal goed bevallen!

1 2 3 4 5 6 volgende