Camping Polari*** in Rovinj Kroatië 7.6 vakantie beoordelingen | Zoover

9,2
7,7
6,8
met partner, Sept. 2011
Geweldig gelegen camping aan zee.
R.C.Schuurman
Staat van het sanitair
9-11-2011 Camping Polari is een hele grote camping maar door het grote oppervlak van de kampeerplaatsen en een grote hoeveelheid van sanitaire voorzieningen is het comfortabele camping. De camping heeft veel groen en beschutting van bomen. De camping kan je beschouwen als een resort. Alles is er voorhanden en verkrijgbaar. Het kantoorpersoneel is zeer voorkomend en hulpvaardig. Wij konden genieten van een uitzicht op het zwembad en zee. Van campingrestaurant hebben geen gebruik gemaakt. Het sanitair wordt continue schoongemaakt. We hebben gebruik gemaakt van de Acsi-card. Hierdoor is de prijs/kwaliteit zeer goed.

met oudere kinderen, Juli 2011
Er zijn betere
M.Hooijer
Staat van het sanitair
6-8-2011 Camping Polari is grote camping vlak aan zee. Goede receptie en behulpzaam. Diverse soorten plaatsen op de Camping. Sanitair is goed en wordt veel schoongemaakt. Alleen wordt er geen onderhoud gepleegd. In sanitair gebouw werd door jeugd redelijk wat vernield maar dit werd niet gerepareerd. Toiletbrillen gesloopt en werden niet vervangen, idem voor de closetrolhouder. Deuren konden niet meer op slot etc etc. Veelal door de Hollandse jeugd gedaan. Trekken bezopen over de camping en zongen daarbij het lijflied van de voetbalclub uit Amsterdam. Toch wel veel overlast van gehad. Wel veel bewaking die er zijn handen vol aan heeft. Zwembad is groot en schoon en prima vertoeven. De ligweide bij de zee is groot en bied voldoende beschutting. De supermarkt op de Camping is goed uitgerust en redelijk van prijs. Diverse eet en drinktentjes verspreid over de Camping. Totaal is het geen slechte camping maar we heb ze in Istrie beter gehad. Gezien de pittige prijzen mag je meer verwachten

met partner, Aug. 2008
Was goed te doen
D
Staat van het sanitair
23-8-2008 In eerste instantie schrokken we van deze enorme camping met zo'n grote (drukke) weg er tussendoor slingerend waar regelmatig te hard gereden werd. We raakten er wel aan gewend, zelfs aan het lopen van de wat langere afstanden naar het zwembad en de winkel (er zijn wel fietsen te huur). Voor de broodjes moest je vaak in de rij staan maar je was dan ook zo aan de beurt. We hadden een Roan tent op een ruime, prettige plek (was helaas voor sommigen wel anders!).
Door het prettige zwembad, dat zeer geschikt was voor onze kids van 4 en 6 jaar en voor ons (niet overvol, ruimtelijk en bedjes 3 euro per dag dus geen bedjesrace!), het zeer mooie stadje Rovinj, de mooie kustlijn en leuke mede-kampeerders hebben we echt een leuke vakantie gehad. Volgend jaar toch wel weer een kleinere camping.

9,2
7,7
6,8

Alle beoordelingen (3)
met partner (2)
met oudere kinderen (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?