Home > Europa > Kroatië > Istrië > Rovinj > Camping Vestar***

met partner, Juli 2006
prachtig gelegen camping
alex_ds alex_ds
Staat van het sanitair
10-5-2010 camping vestar is prachtig gelegen in een mooie baai niet ver van Rovinj het sanitair is zéér goed onderhouden als ook de camping .Het strand bestaat uit kleine kiezel steentjes dus is aangepast schoeisel aangeraden . het zwembad was vrij nieuw maar het was er zeer druk niet door de camping gasten maar door de jeugd van de nabij gelegen dorpen en je moest vooral op je schoenen passen ( je mocht er het zwembad niet mee betreden) want deze waren vlug verdwenen. het restaurand was héél duur voor het gene dat je daar te eten kreeg als ook de prijzen in het winkeltje , deze waren meer dan overdreven echt niet te doen .Het stadje Rovinj Poreq enz zijn zeer aangenaam om toeven er was s'avonds altijd iets te doen en als je goed uitkijkt zijn er zéér goede restaurandjes

met vrienden, Aug. 2008
Heerlijke camping, gelukkig wat kleinschaliger
Jurgen Jurgen
Staat van het sanitair
22-6-2009 Deze camping is voor kroatie gezien een fantastische camping, wij als watersporters genieten hier al jaren van de faciliteite.
De ligging is perfect en de opzet van de camping is gelukkig niet zo massaal als overige campings.
Campingwinkel en veel sanitairgebouwen vernieuwd, zwembad is druk, maar wie gaat er nu in het zwembad liggen als je een grote ondiepe baai hebt met gras,bomen en zand ( geweldig voor de kleintjes toch !!!! )

Geen overlast van een bulderende discotheek en geen last van beschonken jeugd in de vroege ochtend uren

Familie, Juli 2008
Voor ons nooit meer
Kitty Kitty
Staat van het sanitair
23-7-2008 We zijn net terug van een verblijf in Slovenië en Kroatië. We zijn niet erg tevreden over deze camping. Om te beginnen kregen we een plaats toegewezen aan de rand van de camping en achter ons liep een toegangsweg naar een andere camping. We hadden op voorhand geboekt en specifiek naar een rustige plaats gevraagd aangezien we 2 kleine kinderen hebben. Deze weg zorgde voor behoorlijk wat geluidsoverlast vooral in het weekend. Het zwembad was te klein voor aantal campinggasten en er is bijna geen plaats om naast zwembad te liggen. Het zwembad is ook niet verwarmd wat maakt dat voor kleine kinderen niet ideaal is. De staanplaatsen zijn niet gelijk verdeeld. Sommige plaatsen zijn vrij ruim andere eerder klein en oneffen plaatsen. Zeker niet ideaal met een tent. Sanitair is op zich zeer goed maar werd niet goed schoongehouden. Vooral het kindersanitair werd niet goed onderhouden. De winkel op de camping was onderbemand wat elke dag zorgde voor lange files aan de bakker en de kassa!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Vestar*** bij:

alleenreizend, Juli 2007
Bersee Bersee
Staat van het sanitair
28-8-2007 Wij waren hier met drie families, met kids tussen de 4 en de 18 jaar. Iedereen heeft een leuke tijd gehad. Kinderen hadden 's avonds de kinderdisco, leuk. Overdag pedalo, kayak, zwembad, zee, fietstochtjes,... Heel leuke fietstocht tot in Rovinji met een stop aan een grote schuifaf in het openlucht zwembad, kost een paar kona's. En heel gezellige barretjes met superlekkere capucino voor maar 1€. Koffiepads voor de Senseo zijn hier niet te krijgen maar hun koffie is zoooo lekker, dat we ze niet gemist hebben. Iedereen is hier vriendelijk en het sanitair overal heel netjes, wordt gecontroleerd. Camping overzichtelijk met een prachtige baai en zwembad. Leuke restaurantjes op de camping. Hier komen we nog terug.

met vrienden, Juli 2007
natascha heykers natascha heykers
Staat van het sanitair
27-7-2007 geweldige vakantie gehad. Leuke en verzorgde camping. Er is een toffe en gezonde mix van verschillende nationaliteiten.
Rovinj is echt een aanrader.
De streek nodigt zeker uit om er nog eens op vakantie te gaan.

6,8
6,7
7,6

Toon score en beoordelingen van :
  Alle beoordelingen (5)

Acco informatie toevoegen
Print beoordelingen
RSS feed

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Welk Europees land heeft de mooiste eilanden?