Villa Rosa in Umag Istrië | Zoover

7,9
7,3
6,3

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Villa Rosa

2.ulica 42, 52470, Umag
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Rosa gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Rosa achterlaten.

3 beoordelingen over Rosa

met jonge kinderen, Juli 2011
"Iets meer van verwacht"
Van Simsen
Hoeveelheid ruimte
31-7-2011 De conciërge is een jongedame, die er misschien iets meer van zou kunnen maken dan ze nu doet. Aan de andere kant laat ze je ook geheel vrij, wat ook veel waard is.
Wij vonden de accomodatie voor gezinnen met een dreumes en of peuter te riskant. De tuin is niet afdoende afgezet, waardoor het kind eenvoudig kan ontglippen richting zwembad, dan wel pijnlijk ten val kan komen vanwege het niveauverschil op het terras. Ondanks dat het inbegrepen zou zijn, moesten we zelf om linnengoed vragen, wat we ook kregen. Het beddengoed beperkt zich tot een smal lakentje en wat wollen dekens die men qua frisheid bij voorkeur niet op bed legt. Het woongedeelte is zeer karig en is niet veel meer dan een 'bank' en boekenkast met daarin een tv en satelliet die wij niet aan de praat gekregen hebben. De ligging is zeer rustig, in Murine, een buitenwijk van Umag. Je bent zo in het stadje en bij de zee. Winkels en eetgelegenheid voldoende. Conclusie; we hadden er meer van verwacht en komen niet meer terug.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Very nice and quiet place"
Henry Poulsen
Hoeveelheid ruimte
26-7-2010 Nice place with lots of space. Appartments are a bit simple equipped and the bed are very noisy. You live among local croatians and feel the daily living of their life. Nice pool (8 x 3 m.) kept well by the personel. Good supermarket within 1 km. Beaches within driving distance (3-5 km).
Thanks for a nice vacation in Villa Rosa

Familie, Aug. 2007
Dr. Ralf Teichgräbe...
Hoeveelheid ruimte
20-9-2007 schöne Wohnung mit viel Platz (Balkon oder Terrasse), ruhige Lage, Platz für die Kinder zum Spielen, kleiner Swimmingpool sehr nützlich, Wohnung ist sehr einfach aber mit allem eingerichtet (Waschmaschine, Spülmaschine). Entfernung zum Strand ca. 3-10km (je nach Wunsch). Waren 2 Mal da bisher und immer sehr zufrieden.