Hotel Pineta**** in Vrsar Kroatië 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover

2 beoordelingen over Pineta****

met partner, Sept. 2010
"Super"
m m
27-9-2010 mooie ligging . hadden kamer met een prachtig zicht op het haventje.
het ontbijt was geweldig en alles werd steeds netjes aangevuld. 's morgens in het ochtendzonnetje buiten ontbijten :heeerlijk. 's avonds was er ook steeds genoeg variatie en de service was OK. Het zwembad was prima en steeds voldoende zetels.
Het enige minpuntje dat ik kan bedenken zijn de trapjes die je moet doen om aan het zwembad te geraken, wat voor ouderen of mindervalide mensen een probleem kan vormen. Maar wij gaan zeeeeeker nog eens terug!

met partner, Juli 2010
"Prima hotel"
MW
5-8-2010 We verbleven een weekje in hotel Pineta. Voor ons was het een prima hotel, één van de betere die we de voorbije jaren zagen. Het hotel is mooi vernieuwd, de kamers zijn prima in orde en modern (nieuwe badkamer), wij hadden er één met een prachtig zicht op zee. Onbijt en dinerbuffet ook prima. Zeker 's avonds kan je in principe elke dag iets anders eten als je wilt (vlees, vis, frietjes, purree, saladbar, éénpansgerechten, dessertjes, fruit maar helemaal lekker waren de pizza's die ze daar ter plekke staan te maken).
Niet bij ons van toepassing maar toch belangrijk: voor mensen in een rolstoel of met buggy's zou ik dit hotel niet aanraden, je moet veel trapjes doen om in het zwembad en restaurant te geraken. hotel ligt ook bergop.
Maar algemene indruk was zeeer goed!