Hotel Des Nations*** in Clervaux Luxemburg 8.8 vakantie beoordelingen | Zoover

9,2
met jonge kinderen, Mei 2012
"" man man man ""
jan en martine
8-5-2012 Niet te geloven wat we daar allemaal te eten gekregen hebben in half pension,echt lekker !
We waren reeds in de wolken toen we het hotel binnen traden,aangesproken worden in je moedertaal,e nzelfs 's avonds sprak de kelner behoorlijk Nederlands.
Een klein minpuntje was dat de overgordijnen op de kamer niet verduisterend waren en daardoor waren we reeds vroeg wakker ,maarja......

met partner, Apr. 2012
"Super"
Laurens Deceuninck
23-4-2012 Net terug van een weekendje geboekt via een bon.
Het diner was heerlijk (6 verzorgde gangen met als hoofdgerecht de keuze uit lam of kreeft) en het ontbijt was uitgebreid.
De welness is genoeg om je een 2tal uur volledig te ontspannen.
Het personeel is zéér vriendelijk.
De kamer was niet groot, maar zeker niet te klein, en met een proper badkamertje. En het flesje schuimwijn bij aankomst op de kamer geeft je een zeer aangename welkom.
Door het mindere weer hebben we de omgeving wel niet goed kunnen verkennen.

met partner, Feb. 2012
"Gezellig hotel met goede service en maaltijden"
Wouter
19-4-2012 Hadden dit geboekt als huwelijksreis en omdat het vlak aan het station gelegen was. Kregen bij het onthaal een ontvangst in het nederlands met een duidelijke uitleg over het hotel en de omgeving. De service in het gezellige restaurant en het hotel waren onberispelijk. Het eten was zeer lekker. Hadden een gastronomisch arrangement voor 2 nachten (met 5-gangen en 7 gangen diner) + 1 verleningsnacht met halfpension geboekt. Het eten van half-pension was van even hoge kwaliteit als de rest en meer als voldoende. Enige minpuntjes: sommige ingredienten komen nogal vaak terug dag na dag. En bij de scampi waren de darmkanalen niet verwijderd. Kamers waren zeer goed ingericht, modern en proper met meer als voldoende comfort.
Heeft ook een gezellige bar met zeer bekwame en vriendelijke barman.
Kortom dit herberg heeft mee geholpen onze huwelijksreis iets onvergetelijks te maken

met vrienden, Okt. 2011
"Goede uitvalsbasis voor wandelingen"
Patrick Moedts
30-10-2011 Wij waren hier voor een gastronomisch "wild" weekend. Voortreffelijk eten, goede bediening en héél vriendelijk personeel. Op 10 minuten wandelen ben je in het centrum van Clervaux. Er lopen verschillende wandelingen langs het hotel. Ideaal voor mensen die graag wandelen. Ook de brasserie voor 's avonds is héél leuk. Voor ons een echte aanrader !!!

"Cullinair hoogtepunt"
Erwin en Ingrid
27-2-2011 Mooi hotelletje met gedienstig personeel, mooie propere kamer. De sauna en Turks bad zijn eveneens aanraders. Maar wat ons het meest plezierde was het 7 gangen diner, op zijn zachtst gezegd fantastisch. S' morgens was er ook een ontbijt dat mocht gezien worden. In de omgeving zijn mooie wandelpaden uitgestippeld. Voor ons zeker een aanrader voor wie wandelen en lekker eten fijn vindt.

"Leuk verblijf"
Mario
26-2-2011 Zijn zonet terug van twee daagjes verblijf in het hotel.
Hebben veel gewandeld met de hond( 86 km aangeduide wandelpaden in de natuur, vertrekkend vanuit het hotel! ). Nadat we moe terug bij het hotel aankwamen, genieten van heerlijke welness. Ook gastronomisch 4-gangenmenu was zeeeer lekker. Rijkelijk ontbijtbuffet volgende ochtend. Zeer vriendelijk en gedienstig personeel. Propere kamer, zonder meer. Zeker een aanrader !!!

"Gezellig hotelletje"
Guido Copermans
13-2-2011 Wij hebben dit hotel geboekt via Bongo. De kamer was klein maar proper. We kregen een rokerskamer, wat als niet rokers hinderlijk was. Een andere kamer krijgen was niet mogelijk wegens, alles volzet. Spijtig dat we dit niet konden kiezen bij reservatie. Het ontbijt, diner en vooral de wellness waren prima. De ontvangst was koel maar correct. Voor herhaling vatbaar. Maar geen rokerskamer.
dir Tim Eitjes, 21-10-2011
Eigenaar zegt:  Dank voor uw reaktie en vriendelijke woorden. Op basis van uw reaktie omtrent de "rokenkamer" kunnen wij alle niet rokers dan nu ook mededelen dat al onze kamers niet roken zijn. Voor de rokers hebben wij (buiten de openingstijden keuken) nog steeds onze brasserie waar gerookt mag worden en dan niet te vergeten de heerlijke Ardenner buitenlucht.

met partner, Dec. 2010
"Er lekker even tussenuit in een gezellig hotel."
Gruyaert
31-12-2010 Hotel Des Nations is een echte aanrader. Alle personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten is lekker. Het ontbijt is heel uitgebreid.

met partner, Nov. 2010
"Tegenvaller"
Marc
6-11-2010 Wij boekten een gastronomisch arrangement. Vrijdagavond 4 en zaterdagavond 7 gangen. Vriendelijke mensen. De suite is oubollig. Wij begrijpen de positieve commentaren omtrent het eten niet. Het streekmenu op vrijdagavond was voor ons al een tegenvaller. Maar het gastronomisch menu op zaterdag was werkelijk om bij te wenen:
1Aperiethapje was een omelet/spek van een kubieke centimeter groot (men noemde dit kiche luxembourgois)
2Daarna snoekbaars met 3 stukjes harde peer en wat rode kool
3Daarna 2 plakjes heel fijn gesneden kalfszwezerik in een bladerdeeggebak van een bouche a la reine met creme fraiche (men noemde dit kastanjemoes...) zonder saus= zeer droog
4sorbet met pure alcoholsmaak
5parelhoen/groentenkrans= een wortel in 2 gesneden en rechstaand op het bord, enkele mangetouts en raap.
6ijs + brunoise van mango
7.koffie + mignardises= 3 droge koeken + appelgebak van 1 cm2.
De zelfgekozen wijn was wel ok.
Jammer! Veel beter hotels te vinden voor dieprijs!
dir Tim Eitjes / direktie, 9-11-2010
Eigenaar zegt:  Geachte heer Van den Broele. Na Uw opmerkingen in ons hotel EN Uw afgegeven journaal op ZOOVER is ons inmiddels echt duidelijk dat wij helaas niet aan UW verwachting hebben kunnen voldoen. Wij kunnen, nogmaals, enkel vaststellen dat andere gasten, die dezelfde avonden hetzelfde als u geserveerd hebben gekregen NIET dezelfde negatieve ervaring hebben gehad. Wij kunnen er dan ook enkel vanuit gaan dat e.e.a niet uw smaak is geweest. Alles is natuurlijk geheel afhankelijk van de onderlinge stemming van onze gasten ! In ieder geval hartelijk dank voor de 2 aanvullende foto's waarvan er zeker bij 1 wij zelf niet op het idee zijn gekomen deze bij te voegen. Nogmaals onze hartelijke dank voor Uw (in onze ogen) opbouwende kritiek en danken U dat U in ons 3 sterren hotel bent geweest.

met partner, Nov. 2010
"Hmmmmmmmmmmmm"
Peter Admiraal
5-12-2010 Voor de xste keer bij de Nations geweest. Wat mij nu in de winter zo bevalt is dat je niet meer voor de deur hoeft. Buiten sneeuw ? binnen wellness en ontspanning. Wordt wel een beetje druk nu zo met de koud. Massages en keuken blijven geweldig. Vooral die Indiase massages, ajuvedisch of zo zijn heerlijk verwarmend en ontspannend. Jullie zien me weer terug.

1 2 3 4 5 volgende