Hotel International**** in Clervaux Luxemburg 7.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel International**** Clervaux

met partner, Okt. 2011
"Nooit meer !!!!!"
Sara
1,0
31-10-2011 Bezocht met een hotelcheque. Dan moet je 46 euro p/pers p avondmaal betalen dit zeggen ze je echter aan het einde van de maaltijd. Alles wat je dan niet hebt opgebruikt ben je kwijt. Bij aankomst geen uitleg over de cheque. Bijna 600 euro opgedaan in het hotel, massages, cocktails, champagne en toen we bij het uitchecken vertelden dat we niet tevreden waren werd hier geen gehoor aan gegeven. Je wordt behandeld als 2e keus. Eén serveerster zeeeer brutaal en als afsluiter word je ook nog eens bedrogen als je de rekening niet nakijkt. Voor de badjas betaal je een waarborg van 16 euro en een waarborg van 40 euro per persoon maar dit staat in 2 talen op de rekening ???? Toen ik dit vroeg bleek dit ineens een foutje te zijn, en haalde men 80 euro die al netjes klaar lag achter de toonbak uit, zonder een kassa te openen, lag al netjes gesorteerd klaar voor als je zou ontdekken dat je teveel betaald had. Dat je geld wil verdienen oké maar, mensen bedriegen neen daar houdt het voor ons op !!!!

met partner, Okt. 2011
"Ideaal voor een weekendje weg"
Nick & Anneke
2-11-2011 Dit hotel gekozen uit de lijst van Wellnessweekends. Aangenaam hotel in een tof stadje. Leuk dat men aan de receptie & in het restaurant ook Nederlands spreekt. De Deluxe kamer was ook zeer proper, en het bubbelbad is groot genoeg om er met 2 in te genieten ! 's Avonds & 's middags gegeten in het Steakhouse Rhino, wat zeeerrrrr lekker is. 's Morgens het ontbijt op de kamer laten brengen. Wellness is ook in orde. Het stadje zelf ook, gedurende ons korte verblijf toch wat rondgewandeld daar. Een parkeerplek in de garage van het hotel nemen is wel aangeraden, want alle openbare parkings in Clervaux zelf zijn betalend.

met partner, Okt. 2009
"Lekker om te relaxen"
James
25-6-2011 Komen hier bijna ieder jaar terug om lekker te eten en te rusten. Mooie spa en zwembad.
Ideaal voor wandelingen in de buurt.

Familie, Juli 2007
Willocx Stig
28-7-2007 Mijn vrouw, ik en ons drie maand oude zoontje bezochten Clervaux in het weekend van 21 juli.
Hotel international heeft ons in positieve zin verrast: We werden heel goed ontvangen in perfect nederlands, kamers waren proper en verzorgd, het eten was excellent ( schuimwijn en gerookte zalm als ontbijt ). Kortom: een aanrader!!