Hotel Koener*** in Clervaux Luxemburg 7.5 vakantie beoordelingen | Zoover

7,2
met partner, Apr. 2012
"Ontspannende vakantie."
De Wulf Mariëlle
19-4-2012 Zeker geen slecht hotel. We hadden voor een ruimere kamer gekozen, goed onderhouden, wel een beetje verouderd en niet zo gezellig ingericht. De badkamer was wel zeer ruim en volledig vernieuwd. Minpunt was dat er geen minibar of koelkastje was op de kamer.
We hadden een 3-daags gastronomisch arrangement geboekt, het eten was in orde, verwacht geen topgastronomie, maar wel lekker. Je zal hier zeker niet met honger van tafel gaan. Het restaurant is gezellig en smaakvol ingericht.
Het wellnessgedeelte is prima in orde, verschillende sauna's, zoutwatergrot, bubbelbad in zwembadgedeelte. Comfortabele relaxatie-ruimte, enkel jammer dat deze niet onmiddellijk op het saunagedeelte aansluit.
Voor een drankje kan je enkel in de brasserie terecht, je kan wel gebruik maken van de bar van het hotel ernaast (via het zwembad kom je in het ander hotel terecht)

met partner, Jan. 2012
"Hotel Koener"
Sandra en Tom
1-2-2012 hotel Koener is super tof gelegen in het centrum van Clervaux. Heel toffe kamers , mooie welness maar er was wel veel te veel volk om goed te zijn.
Ontbijt was heel goed.

met partner, Dec. 2011
"Aangenaam verblijf"
van den branden
27-1-2012 ontvangst in het nederlands en zeer goed,Het hotel is goedgelegen en is zeer goed onderhouden. Het personeel is zeer vriendelijk behalve de dame die verantwoordelijk was voor het avondeten. Welness is echt top.
Geboekt met groupon voor een spotprijs. Iedere euro war er daar drie waard.

met partner, Apr. 2011
"Nooit meer."
Antoon en Jose
1,0
28-4-2011 Voor ons een flinke tegenvaller. Op internet een prachtige kamer maar niet waar wat wij hadden. Alles kapot en erg klein voor 2 pers. Het eten was goed en dat was ook het enige. Jammer van ons weekendje weg.

met partner, Feb. 2011
"Leuk voor weekenje weg"
mireille-2
23-6-2011 Is een wellnesshotel. In een stadje waar buiten wandelen niets te doen is. Dus blijf je in het zwem en wellnessgedeelte. Deze afdelingen zijn samen met naastliggend hotel. Zwem en bubbelbad OK. Warm gedeelte met verschillende sauna's en soorten douches en zoutgrot is OK maar enkel naakt. Door het gebruik van de vele hotelgasten lijkt dit op momenten niet zo proper. Kamer verouderd (er is ook nieuw gedeelte opleg te betalen voor deze kamers). Bed dringend a vervanging toe je bent 's morgens geradbraakt door op de veren te liggen. Badkamer OK. Wij boekten kamer met ontbijt en konden de zondag deelnemer aan de brunch mits supplement te betalen en geen ontbijt te nemen. Brunch was OK met warm en koud, vlees en vis en desserts. Kortom hotel is OK. Wellness te doen. Omgeving enkel wandelen.

met partner, Feb. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Rik &Christine Cabb...
26-7-2011 wij zijn in hotel Koener (Clervaux) geweest in februarie. We waren heel tevreden van bij het onthaal tot we moesten vertrekken. Ik kan moeilijk begrijpen dat er negatieve reactie's komen op dit hotel. Op één ober na was iedereen suppervriendelijk, het eten in het restaurant was in orde en lekker, de kamer was verzorgd en groot genoeg en de welness "supper!!!!!!!!!!" de behandelingen waren zalig! Alles was er zo goed dat we dit weekend terug gaan met onze kinderen mee en hun man, we willen hen dit supper weekend cadeau doen!!!

met partner, Jan. 2011
"Aangenaam verrast"
Der Boven - Oktar
24-1-2012 Hier terechtgekomen via een give a do kadobox. We waren aangenaam verrast! Een superkamer gekregen met aparte grote badkamer aan de overkant van het wellnes gedeelte.
Eten : je kan kiezen om te eten in het restaurant en de brasserie. Wij hebben de brasserie gekozen waar je een menutje hebt van 10 euro met voorgerecht en hoofdgerecht. Was goed genoeg voor die prijs. Ontbijtbuffet was superlekker en uitgebreid. Ondanks de regen toch een hele dag gewandeld (na gepuzzel met de bewegwijzering :-)) , daarna het zwembad in gedoken; geen sauna voor ons , wij hebben geen zin in andere naakte mensen. Nog even de tank volgooien in luxemburg (goedkoper!!) en na een heerlijk weekend terug naar huis. Komen beslist nog eens terug in lente.
PS: supervriendelijk personeel (bleek mijn fototoestel in de badjas vergeten te hebben, is naar huis opgestuurd na betaling van de portkosten!! )

met partner, Jan. 2011
"NOOIT MEER!"
Fam.Peeters
1,0
18-1-2011 Dit was het slechtste hotel dat wij ooit bezocht hebben. Het eten was niet lekker, de bediening laat de wensen over. Personeel is onvriendelijk en de kamers zijn helemaal niet zoals ze beschrijven en bovendien zijn ze ook niet proper. Wij hadden gereserveerd voor een kamer met Jacuzzi en kregen een kamer met bad. Als we daarover gingen klagen lachten ze ons gewoon uit en zeiden dat we pech hadden. We hebben dezelfde dag van aankomst ook meteen weer onze koffers gepakt en zijn vertrokken.

met partner, Nov. 2010
"Gezellig familiehotel"
jef
26-11-2010 Wij hadden een 3 daags culinair arrangement, hebben genoten van het lekkere eten
Gebruik van zwembad, fitness en sauna inbegrepen in de prijs! De saunacabines vond ik wel een beetje aan de kleine kant. Voor de rest een echte aanrader, wij gaan zeker nog eens terug.

met partner, Aug. 2010
"Geen 3* waard"
Coenen Christel
3-8-2010 We boekten een gastronomisch arragement. Logeerden in een standaardkamer. Kamer was goed, doch badkamer moet dringend opgefrist! Is erg verouderde en wc-bril niet meer hygiënisch.
Onze wastafel was verstopt, en het euvel werd onmiddellijk verholpen.
Het eten was niet zo erg leukker, niet verfijnd en weinig smaak.