Camping Fuussekaul***** in Heiderscheid Luxemburg 7.6 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Fuussekaul*****

7,4
5,6
7,3
met jonge kinderen, Sept. 2011
"Mooie Camping maar geen meerwaarde voor Luxemburg."
Kris
Staat van het sanitair
20-9-2011 Na heel wat positieve reacties te lezen zijn we een weekje naar deze camping gegaan begin september. Vriendelijk personeel aan de receptie. Wij stonden bij sanitairblok 5 , deze is super voor de kindjes mijn zoon van 2 ging iedere avond de dieren nog eens groeten. Doch bij aankomst hingen er geen deuren bij de ingang van de sanitairblok. Het was er te koud om de kindjes te wassen. Na dit te melden aan de receptie werden de volgende dag de deuren terug ingehanngen. Jammer genoeg ging de verwarming niet hoger en bleef het er toch nog fris. Voorts vond ik het sanitair netjes en modern. Meerdere speeltuintjes op deze camping sommige verouderd en met defecte toestellen. Voor de trampolines moet je munten kopen , maar dan nog waren ze niet verzorgd en hingen er bijvoorbeeld stootkussens los. Bij de supermarkt aan de andere kant van de weg (zeer handig) , was er een een kleine binnenspeeltuin , ook daar mankementen. Foxburger = slechte frieten.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Niet voor herhaling vatbaar."
freule
Staat van het sanitair
26-8-2010 Wij hadden een stacaravan voor 6 personen gereserveerd en betaald, maar dat lukt enkel als je 4 kleine kinderen hebt. Onze grotere kinderen hebben op de grond moeten slapen, op kussens uit de zetels. Ook de matrassen in de bedden zijn zo slecht, dat je gewoon de spiralen veren tussen je ribben voelt steken.
Supervervelend is dat je niet met de auto aan de caravan kan parkeren, maar op een parking iets verder. Je staat met de caravans op elkaar gekleefd en hebt er o,o prive. Als je in bed ligt, zitten uw buren 0,5 meter met hun terras van uw raam verwijderd. Het viel ons ook tegen dat de camping in 2 gesplitst is door een gevaarlijke en drukke weg. Je kan ook wel een speciaal aangelegde tunnel gebruiken, maar die stinkt zo goor, dat je er zelfs uw hond niet door wilt laten lopen.
Wij gingen op vakantie om van een beetje rust te genieten, maar daar is niet veel van in huis gekomen... Lawaai van de drukke weg, vrachtwagens die s'ochtends komen lossen aan de winkel, zeer lawaaierig !

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke camping"
angela
Staat van het sanitair
15-8-2010 We hadden een ruime plaats. Het zwembad water was erg koud. het sanitair werd schoon gemaakt maar het hielp niet vieze w.c's en glas op de vloer. Internet kaartjes moet je bij de benzine pomp kopen 5 euro voor 2 uur. Verder werden de regels van de camping nog al aan de laars gelapt. Een ander puntje is dat het camping terrein helemaal open is. Geen slagbomen op afrastering. Iedereen kwam en ging met de auto ook na 22uur. De midget golf baan lag vlak langs de weg mocht je balletje van de baan gaan zou dat erg gevaarlijke situaties kunnen opleveren. Mijn ouders hadden een stacaravan type A maar die was echt te goor voor woorden. Vloer bij de deur verot. Aan de vloer bleef je kleven er lagen her de der spijkers op de grond Lekage plekken bij de plafonds smerige en kapotte matrassen. Een klacht ingediend maar werd niets mee gedaan. Maar ondanks alles hebben we toch een fijne vakantie gehad.

met oudere kinderen, Sept. 2009
"Fantastische camping"
t.pouwels
Staat van het sanitair
6-9-2009 leuke animatie,mooie tent met alles er op en eraan.gunstige plek achter op de camping, lekker rustig als je daar van houd.zwembad koud,maar onze kinderen hebben er 1keer gezwommen en de andere 2keer dat we nog konden zwemmen zijn we in het natuurgebied esch-sur-sure wezen zwemmen en wij vinden dat daar geen zwembad tegen op kan.vriendelijk personeel,het sanitair werd niet al te vaak schoongemaakt,maar het was goed te doen.wij hebben onsvermaak meer buiten de camping gezocht.een aanrader is de luxembourgcard.gratisopenbaar vervoer(vooral de trein vonden de kinderen fantastisch en wij ook)musea,zwembad en andere bezienswaardigheden. fijne supermarkt de prijzen vielen nog mee,ik had duurder verwacht. wij komen beslist terug op deze camping,mede ook voor het land zelf