19-7-2011
Camping ligt mooi aan het water en is goed onderhouden op de jeu de boule baan na.
Verder is het dorpje erg rustig en er is geen supermarkt wel een bakker tegenover de camping.
Verder vonden we 2 dames en 2 heren douches erg weinig voor het aantal plekken.
Voor rustzoekers een fijne camping.
Eigenaar zegt:
Het grind in de Jeu de Boulesbaan is inderdaad te hard geworden, binnenkort komt er een nieuwe laag in.
Wij zijn nog niet zo heel lang de eigenaar van deze camping dus hebben nog genoeg toekomstplannen zoals het plaatsen van extra douches.
5-8-2011
Mooie grote plaatsen, heerlijk zonnig. Gelukkig geen overvloed aan bomen.
Sanitair brandschoon en eigenaren vriendelijk en altijd beschikbaar.
Camping is een plek om te ontspannen en te onthaasten in een mooie omgeving, waarbij je nooit ver hoeft te rijden om iets te ondernemen. Wel is het aantal ouderen in de meerderheid aanwezig.
Er speelde een 60+ band, en op zich is dat wel prima, maar 3 avonden vonden we wel teveel van het goede. Zeker als dat al niet je ding is.
Verder niks dan lof over deze camping!
Ook het eten in het restaurant is heerlijk en de porties grandioos.
Zeker een plek om terug te keren.
18-7-2011
Hallo, Ron, Marieke en Frank,
We hebben een heerlijke vakantie gehad bij jullie, mooie ruime plek, veel informatie over bezienswaardigheden. Lekker gegeten bij jullie, vooral de satesaus
was erg lekker.(staat alleen niet op de kaart).
Je wordt op het laatst nog gebeld, dat de camping moeilijk te bereiken was, i.v.m. een wielerronde in Reisdorf. Wat een service!
We hopen volgend jaar weer bij jullie te komen.
Groeten van Klaas en Joke van Vliet