Camping Tintesmühle**** in Tintesmühle Luxemburg 9.1 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Tintesmühle****

3 beoordelingen over Tintesmühle****

9,8
9,6
met partner, Aug. 2011
"Natuurcamping is een terechte kwalificatie"
Joe
Staat van het sanitair
25-8-2011 Rust, mooie natuur, gedienstige uitbaters....alles wat een natuurcamping maar kan wensen.

met partner, Apr. 2011
"Zowel camping als omgeving zijn subliem !"
Familie Vanderplanc...
Staat van het sanitair
8-6-2011 Camping Tintesmühle wordt uitgebaat door een vriendelijke gastvrije Luxemburgse familie. Het is een aanrader voor mensen die houden van rust en de natuur. Zowel het terrein als het sanitair zijn uitermate verzorgd. Ook gemanierde viervoeters zijn er welkom.
Bovendien kan men er in de bar terecht voor een lekkere Luxemburgs wijntje of biertje.

met partner, Mei 2008
"Puike, mooie gezellige camping"
Familie Vanderplanc...
Staat van het sanitair
3-3-2009 Wij waren er de eerste maal in mei 2008. Wij hadden het er zo naar onze zin dat wij terugkeerden in juli en september. Ook in 2009 brengen wij er onze vakantie door. Het is een eerder kleine familie camping, uitgebaat door vriendelijke Luxemburgers die permanent aanwezig zijn. Het is er kraak net. Bovendien is de camping gelegen in een wondermooie omgeving, waar de Our de grens met Duitsland vormt. De wandelmogelijkheden zijn er quasi onbeperkt. Een aanrader voor wie op rust gesteld is.