Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Awards Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Home Review toevoegen Luxemburg Grevenmacher Haller Reviews Haller Reviews (2) Foto's & video's (8) Accommodaties (2) Bezienswaardigheden (53) Weer Plattegrond Tips (0) Meer Vraag en Antwoord (0) 4,8 2 reviews Bekijk alle reviews Bekijk alle reviews Nooit meer Een dorpje van niks eigenlijk. Geen bakker of supermarkt te vinden. Wij adviseren Beaufort. Dat ligt vlakbij en is een heel gezellig klein dorp met een supermarktje en een bakker en kasteel. Vanuit... Lees meer Lux, 09 mei 2016 Bekijk alle foto's 2 Nederlandse reviews over Haller 4,8 2 reviews Waardering 4,8 Uitgaansleven 2,4 Cultuur 2,4 Omgeving 7,1 Sfeer 3,1 Zorg voor natuur 6,8 Taal: Nederlands (2) Gezelschap: Alle (2) ------------ Met partner (1) Met jonge kinderen (1) Sorteren: Reisdatum Datum review Nooit meer 4 Lux, 09 mei 2016 Uitgaansleven 2 Cultuur 2 Omgeving 6 Sfeer 2 Zorg voor natuur 6 Een dorpje van niks eigenlijk. Geen bakker of supermarkt te vinden. Wij adviseren Beaufort. Dat ligt vlakbij en is een heel gezellig klein dorp met een supermarktje en een bakker en kasteel. Vanuit Beaufort heb je ook gelijk mooie wandelroutes. rustig dorpje 6 Anoniem, 08 september 2014 Uitgaansleven 3 Cultuur 3 Omgeving 9 Sfeer 5 Zorg voor natuur 8 Er is niets te doen in Haller, maar dat was voor ons ook niet belangrijk. Wel zou het prettig zijn als er een klein winkeltje zou wezen voor wat dagelijkse boodschappen. Omgeving is prachtig als je zoals wij van wandelen houd. Acties voor Haller Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Print reviews Informatie over Haller Weer Haller Kaart Haller Foto's Haller Video's Haller Vraag en Antwoord Haller Bestemmingen in de buurt Beaufort Berdorf Dillingen Ermsdorf Grundhof Mullerthal Reisdorf Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.