(Cruise)schip M/S Sonesta Moon Goddess Nile (Aswan) in Aswan Egypte | Zoover
Vanaf -
(Cruise)schip M/S Sonesta Moon Goddess Nile (Aswan) Aswan
5,6

Beoordelingen (Cruise)schip M/S Sonesta Moon Goddess Nile (Aswan)

EMBARKING PORT ASWAN, Aswan
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming M/S Sonesta Moon Goddess Nile (Aswan) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming M/S Sonesta Moon Goddess Nile (Aswan) achterlaten.

4 beoordelingen over M/S Sonesta Moon Goddess Nile (Aswan)

6,4
5,5
4,9
met partner, Dec. 2011
"Niet doen"
R.A.P. Reede
1,0
9-1-2012 Het schip is verouderd, personeel is totaal niet opgeleid voor deze vorm van horeca. Het eten is elke dag hetzelfde, kan niet op temperatuur gehouden worden. s- Avonds is er aan boord niets maar dan ook niets te doen. Tijdens onze reis, 21/12 - 28/12 2011, dan ook veel zieken. Cruise bedoeld om historische plaatsen te bezoeken. Door zeer agressieve en brutale verkopers aan wal "zeer onplezierig" om aan excursies deel te nemen. Ook onze gids kon er niets aan doeb eb schaamde zich voor zijn landgenoten. Begrijp best dat men "iets" wil verdienen. Maar niet op deze wijze. Zelfs op vliegveld Luxor moesten we de vliegveldmedewerker 1 euro betalen om onze koffers ZELF op de band te leggen voor een veiliogheidstest. Aan veiligheidsvoorschriften werd verder niets gedaan: Water enz kon zo mee in vliegtuig terwijl het buiten het vliegveld was gekocht, roken, het werd gewoon toe gestaan, men deen het zelf nl ook. Rens, 63

met partner, Juni 2011
"Un des meilleurs bateaux sur le nil"
flo
Entertainment
23-8-2011 Nous avons réservé par Kuoni de Louxor à Assouan et retour sur le MS kon Tiki en Juin 2011. Quelques jours avant , Kuoni nous informe que ce sera le moon Godess.
Sur les 300 bateau qui circulent habituellement sur le Nil seul 10 sont en activité , et encore à moitié pleins.
Le moon goddess est un des seuls bateux à avoir des cabines avec balcon.
Ila été facile de changer de cabine puisque la moitié sont inoccupées . Nous avons eu une suite à l'avant du bateau , 2 pièces séparées , salle de bain en marbre et WC séparés.
Les cabines dont le numéro commence par 2 sentent l'essence car elles sont situés sur le pont directement au dessus des moteurs. Il faut privilégier les numéros commençant par 3 et dans la moitié avant (les moteurs sont à l'arrière)
Le lit est trsè confortable et la climatisation marche bien
Le service est impeccable avec la personnel du bateau au petits soins mais sans trop de familiarité. Harcèlement lors des excursions par tous les vendeurs, sites vides

met vrienden, 2011
"Never Again!"
J. Hawkins
Entertainment
24-5-2011 I would have said this was a good cruise, except that 10-20% of the passengers got sick. Then, to make matters worse, our group of four was overcharged by nearly $2000. Sonesta's financial department is almost impossible to deal with, and the hours I have spent emailing them have achieved nothing. I now have to issue a letter disputing the charge to my credit card company. Do not trust Sonesta with your credit card information.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip M/S Sonesta Moon Go...

met partner, Dec. 2009
"Mooiste boot op de Nijl"
Hans van den Brule
Entertainment
13-1-2010 We namen deze cruiseboot omdat hij van aswan naar luxor gaat in 4 dagen in plaats van 3. Je hebt dan ook een dag in aswan zelf.
Het was volldig verzorgd. Een mooie ruime kamer met oa waterkoker en goede badkamer. iedere avond de gordijnen dicht, een roos op bed met het programma voor de volgende dag.
Alle maaltijden zijn op de boot met een vaste tafelschikking en eigen ober. Het eten is in buffetvorm, behalve het diner. dat is een keuzemenu. Alles is perfect van kwaliteit.
Er zijn 200 boten op de Nijl. Ik heb er echter geen gezien met een balkon. Daar hebben we juist heerlijk op gezteen tijdens het varen.
Allee internet is een minpuntje. 20 dollar voor een uur is idioot. Op andere plekken, zelfs boten, kwamen de prijzen niet boven de 5.