Hotel Royal View in Ohrid Macedonië | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
9,3

Beoordelingen Hotel Royal View

Jane Sandanski, 6000, Ohrid
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Royal View gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Royal View achterlaten.

3 beoordelingen over Royal View

9,6
8,9
9,2
met partner, Mei 2012
"Fantastische ligging"
hans
7-5-2012 Leuk hotel, met uitzicht op meer ( niet alle kamers ), aan de boulevard op 5 minuten lopen van het oude centrum. Leuk terras voor de deur, goed ontbijt. Vraag om een kamer met meerzicht

met vrienden, Aug. 2011
"Heerlijk hotel...."
ans, elly wim
17-8-2011 hotel is zeer geschikt voor iedereen behulpzaam personeel zeer vriendelijk gezellige lounge goed ontbijt veel keuze brood fruit. vooral de kamers meerzijde zijn zeer gezellig en vanaf je balkon heb je inderdaad een koninklijk uitzicht op het meer en de boulevard waar iedereen langs komt om te flaneren....aaannnnrrrraaaaaddddeeeerrrr.

met vrienden
"Geweldig hotel, super vriendelijke mensen."
Astrid Hans & Sonja...
13-3-2010 Royal View, de naam zegt het al! Het hotel ligt perfect, dichtbij het centrum en alles op loopafstand en een prachtig uitzicht op het meer.. De eigenaar en het personeel van Royal View ze zijn allemaal erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Schone kamers, een heerlijk ontbijt en ook lunchen en/of dineren kan uitgebreid en is heerlijk. Wij hebben hier vorig jaar een super vakantie gehad, het ontbrak ons aan niets. We gaan dit jaar weer terug naar Royal View in het mooie Macedonie.