Hotel Shangri La Kuala Lumpur***** in Kuala Lumpur Maleisië | Zoover
Hotel Shangri La Kuala Lumpur***** Kuala Lumpur

Beoordelingen Hotel Shangri La Kuala Lumpur*****

11 Jalan Sultan Ismail, 50250, Kuala Lumpur
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Shangri La Kuala Lumpur***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Shangri La Kuala Lumpur***** achterlaten.

20 beoordelingen over Shangri La Kuala Lumpur*****

9,3
9,3
9,5
met partner, Okt. 2011
"Ik wil hier wonen, geweldig!"
o_borghstijn
7-10-2011 Wat een prachtig hotel, alles is gewoon perfect. Een super mooi zwembad en tuin. Het ontbijtbuffet zal nooit meer beter worden dan dit ontbijt. De kamers zijn brandschoon, en heel luxe ingericht. Het heeft een zeer goede ligging 500 meter van de Petronas Towers. Je krijgt hier absoluut veel waar voor je geld. In dit hotel MOET je echt verblijven als je naar KL gaat.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Hoge 'wauw' factor!"
fam. Bastian
18-8-2011 Wat een heerlijk hotel om je tijd in Kuala Lumpur door te brengen. Wij verbleven hier twee keer twee nachten op de heen en terug reis naar Bali en hebben genoten van onze tijd hier. De kamers zijn heel mooi en schoon en, ook niet onbelangrijk, de bedden zijn uitstekend. En de badkamers zijn mooi, compleet en vooral schoon. En dan het eten in het Shangri La Hotel... 's Morgens je dag beginnen met een zo'n ontbijtbuffet is echt op en top luxe! We hebben al in veel hotels het ontbijtbuffet uitgeprobeerd, maar nergens kunnen ze tippen aan dit hotel. De enorme variatie aan verschillende keukens en gerechten is onvoorstelbaar. Maar ook het dinerbuffet 's avonds is een echte aanrader. Of je nou houdt van de Chinese keuken, de Indiase of de Italiaanse: hier vind je van alles wat en het is allemaal even vers en lekker. Maar ook het personeel is allemaal even vriendelijk en behulpzaam, zowel in het restaurant als daarbuiten. Zij verdienen zeker ook een pluim! Geweldig hotel dus, een aanrader!!

met partner, Nov. 2010
"Absoluut waar voor je geld"
Rene
5-2-2011 Wat mij betreft is het Shangri La KL zijn 5 sterren waard, zeker als je je verblijf uitbreidt met het 'business'-pack. Hierbij krijg je o.a. gratis internet en gebruik van de speciale club lounge waar je de hele dag door gratis kan drinken en tijdens de middag en tijdens cocktail uur staan er ook verschillende hapjes klaar. Absoluut een topper.
Het hotel ligt op loopafstand van de petronas towers en het Suria KLCC shoppimh mall.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Shangri La Kuala Lumpur****...

met jonge kinderen
"Wauw"
stefan
6-6-2010 We zijn hier 3 dgn geweest, wauw wat een hotel, echt een van de mooiste van allemaal.
Perfecte ligging,perfecte service,
ontbijt, echt niet normaal meer te noemen. Ik denk wel 5 steren hotel daar. Heerlijk om heen te gaan.

met partner
"Uitstekend service en mooie kamers"
Kateryna & Carolus
4-10-2009 4 nachten in dit hotel geboekt en dit is uitstekend bevallen. De medewerkers zijn vriendelijk. De kamers compleet en schoon. En het ontbijt mag zeker niet gemist worden, zeer uitgebreid

onbekend, Aug. 2008
"Above and beyond the call of duty"
Susan
Bron: Skoosh.com
25-6-2009 On finding out that it was our honeymoon shangri la staff presented me with a beautiful bouquet of roses and then upgraded us to a superior room. The next morning there was building work being done beside the pool which was a bit noisy and when we asked how long it would be going on for they said just that day... on arrival back to our room we were informed that we were being upgraded again to a suite - and wow was it amazing, they even had a bath filled with rose petals waiting for us, along with a bottle of wine apologising!!! All Staff were fantastic, very friendly and soo helpful.... and as for the buffet breakfast - wowsers... where do I start ..sushi, prawns, indian dishes, cakes galore, pastries, chocolate fountain with marshmallows :) freshly made omlettes etc etc Amazing hotel ! Defo recommend it

M. vd Meulen
21-12-2007 Zeer goed hotel, schappelijke prijs ca € 100 pn, incl fantastisch ontbijt.
Medewerkers vriendelijk, midden in centrum.

davy
4-11-2007 wij waren er 13-11-06 geweest
heel mooi hotel in het midden van alle bezienswaardigheden, ontbijt is fantastisch. ze hebben er aziatische ontbijt t/m europeesche dat een beetje frans is aangekleed doordat er enorm veel franse kazen liggen en stokbrood. wel een super modern restaurant,en in de avond leuke band bestaande uit 2 zangeressen en een toetsenist. ze spelen daadwerkelijk alles. inc de verzoekjes, wij gaan deze maand er weer naar toe.

zakelijk, Nov. 2007
davy
18-12-2007 We zijn er voor de 2e keer weer geweest in shangri-la. en het was weer geweldig. ze zagen in hun systeem dan ook, dat we er voor de 2e keer waren. omdat we vorig jaar op dezelfde datum incheckten. we kregen meteen een kamer met uitzicht op de petronas - torens', echt leuk. wat ons opviel was dat ze het restaurant hadden veranderd. niet alleen de tafels anders ingedeeld maar ook een veel ander menu dan vorig jaar. dat was erg verasend en ze hadden een sappen hoekje erbij gecreerd met verse sappen. en de chocolade fontein stond er ook nog. verder stonden de gasten hoog in het vaandel. je hoeft maar te roepen, en je word op je wenken bediend. en je zit ook nog op een goede locatie. alles op loop afstand. de petronas torens op nog geen 5 min. de menara toren op nog geen 5 min en aan de overkant van de straat alle discotheken en gezellig barretjes. een top hotel op een top locatie.

alleenreizend, Aug. 2007
"One of the best"
catman
10-7-2008 Diverse keren geweest.Door de frequente bezoeken laatste keer gratis upgrade naar Royal Suite.Perfecte 4 kamer suite met alle luxe die je je kunt wensen.en dat voor $120 p.n.Ontbijt is een aparte beleving.Biefstuk en verzse zalm lekker om de dag mee te beginnen.Dicht bij de beste bars en clubs dus een Topper