Hotel Berjaya Langkawi Beach & Spa**** in Langkawi Maleisië | Zoover
Hotel Berjaya Langkawi Beach & Spa**** Langkawi

Beoordelingen Hotel Berjaya Langkawi Beach & Spa****

Karong Berkunci 200 Burau Bay, MY-07000, Langkawi
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Berjaya Langkawi Beach & Spa**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Berjaya Langkawi Beach & Spa**** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

110 beoordelingen over Berjaya Langkawi Beach & Spa****

7,6
met partner, Mrt. 2012
"Wat mooi!"
Esther
13-3-2012 Een paradijs op aarde. Een uitgestrekt resort waar je in grote golfkarretjes van en naar je chalet kunt worden vervoerd. Het is geen zeldzaamheid dat je apenfamilies in bomen, op de grond of op je veranda aantreft. Erg leuk! De restaurants zijn prima om over het strand nog maar te zwijgen. Voor ons een heerlijke afsluiting van de vakantie.

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Dit is pas echt vakantie!!"
Mike van Dierendonc...
14-2-2012 Dit hotel is echt helemaal af! Eigenlijk geen op of aanmerkingen....is erg rustig gelegen,wel op 5minuutjes in taxi een leuk haventje om eens wat te gaan eten s'Avonds,heerlijk!! Oriëntaal Village is leuk om ff door te lopen,maar is buiten de kabelbaan om,niks te doen,leuk voor eens een kop koffie! Scooter huren is goed aan te raden! Omgerekend 10€ voor 24uur,tanken kost 2,5€ voor volle tank....niks dus....echt leuk en heel simpel het gehele eiland rondtoeren,wijst zichzelf allemaal! Hotel is super,erg veel dieren,oa. Neushoornbogels,kingfishers,apen(2 soorten) varanen,eekhoorns enz.... Super geregeld met pendelbusjes van en naar je kamer steeds,bijna geen wachttijden. Thais restaurant steekt er met kop en schouders bovenuit,maar een lekker gebakje s'Avonds in de lobby moet je zeker ook doen! Erg gastvrij en helemaal af verder,mooie nieuwe kidsclub aanwezig!En een zeer royaal ontbijt met heel veel lekkers! Echt genoten en zeer zeker een superaanradar als je je vakantie wil afsluiten!!

met partner, Okt. 2011
"Voor Langkawi een goede keus"
Bjorn
4-11-2011 Berjaya hotel.

Goede keus, niet goedkoop, 100 p/n,
Groot uitgestrekt park, lopen is als je een huisje op de berg, gelegen naast het bos hebt, niet te doen.

Wel is er een transportservice, even bellen en ze komen binnen 10 min.

Zeer uitgebreid ontbijt. Leuk alle apen op je balkon. Hou de deur,ramen echt op slot, ze breken zo in.

Pluspunten :
-Zeer uitgebreide bar, snooker, PS2, karaoke, bieb
-Goede kaart / restaurants
-Mooie gerenoveerde kamers met apen op balkon
-Mooi zwembad met poolbar

Minpunten :
-Strand/zee/koraal/vissen viel tegen
-Afstanden op het park.
-100,-- voor élke nacht best duur.
-Apen zijn best agressief

Tip :
-Scooter huren buiten het park.
-Kabelbaan om de hoek.
-Bij het kabelbaantje een gemaakt dorpje, goedkoop eten/supermarkt

met partner, 2011
"Geweldig"
lema
14-8-2011 Wij waren in 2001 in dit hotel, het was een waar paradijs. We hebben genoten van de mooie natuur, het eten was destijds heel erg goed. Kamers lagen in jungle, zwembaden heel erg mooi.

met partner, Juli 2011
"Mooi resort"
Gert-Jan
20-12-2011 het resort is erg mooi. zeer handig gebruik van de shuttlebus op het park. alle restaurants zijn van goed kwaliteit.

nadeel is dat er op het eiland zelf niet veel bijzonders te doen is. dus het is echt voor te luieren

met een groep, Juli 2011
"Fantastisch hotel op een idyllische lokatie!"
Danny en Ilona
11-1-2012 wat een prachtig hotel in een prachtige omgeving! het ontbijt hebben wij nog nooit zo uitgebreid gezien als hier! Wij zaten in een van de nieuwste boomhutlodges en die zijn zo mooi ingericht. Aapjes hoor je door de bomen lopen en komen soms op je balkon. Het zwembad is super en met een paar meters ben je zo op het strand. Vanuit het hotel is het wel een stuk over een donkere weg lopen naar Oriental Village en de haven (restaurants) dus een zaklamp mee is een aanrader. Ook leuk om dieren mee te spotten!
Wij komen hier zeker nog vaker terug!

met partner, Juni 2011
"Prachtig gelegen in de natuur, goede service"
Leonie
26-6-2011 Aanrader!
Hotel Berjaya is prachtig gelegen aan het strand en in de jungle. Leuke chalets op paaltjes, de superio chalets werden gerenoveerd, daardoor kregen wij eentje met zeezicht (fantastisch uitzicht). De rainforest chalets zijn al gerenoveerd. Dus probeer een gerenoveerd chalet te krijgen!

Verder leuk park met goede faciliteiten (restaurants, zwembad, mooi strand), goede service, mooi aangelegd en veel wilde dieren: aapjes, horn bills, watervaranen, gecko's.

Betaalbare restaurants, buffet is 77RM, een hoofdgerecht varieert van 23-80RM.

Ligging: 5 min van Oriental village (aangelegd stadje met als attractie de kabelbaan) waar je terecht kan voor shoppen/ontbijt/lunch/diner en goedkoop alcohol kan kopen (duty-free, de alcohol is relatief prijzig in Maleisië) of andere kleine boodschappen.

Tip: loop naar ingang Mutiaria bay resort (15min) voor een scooter (40RM/dag) om eiland te verkennen, verkeer=rustig. Het is dan een half uurtje naar P.Cenang of 10 min naar pinautomaat.

met partner, Dec. 2010
"Fantastisch"
Klaas-Jan
10-12-2010 Wij hebben hier 3 dagen gezeten en dat was echt super. Een heel mooi hotel. Wij hadden een gratis upgrade gekregen en zaten in een kamer op palen in zee. Na een rondreis door Maleisie hebben we hier heerlijk kunnen ontspannen al met je wel even wennen aan de bijna Europese prijzen. Als je een keus hebt zou ik geen Superior kamer boeken maar deluxe of beter. Hou er rekening mee dat juli/augustus het kwallen hoogseizoen is. En dan heb je het niet over Noordzee kwalletjes.

Echt doen!

met partner, 2010
"Mooie locatie en goed Hotel"
jw
28-10-2010 We hadden een permier huisje aan rand van zee. Dit zijn nieuwere huisje en is wat ons betreft aanrader. Ook de paalwoningen in het water zijn prachtig. Het resort heeft een mooi zwembad en prachtig strand. Het thai restaurant (op water) is echt een topper. Eten is water duurder maar dat is op de meeste resort. Voor een goedkopere lunch kan je Oriental Village bezoeken. goed resort en een mooie ligging.

met partner, Sept. 2010
"Aanrader maar alleen als je vrijstaand chalet hebt"
Jan en Wil
20-9-2010 Wij zaten hier 7 dagen. Prachtige omgeving en het resort is erg ruim van opzet. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Beach Restaurant is aanrader, wel wat duurder (geen westerse prijzen) maar dat is het ook waard. 's Avonds gezellig in de bar zitten met live muziek van Eric en zijn band.
Toen we aankwamen kregen we een hoekhuisje in een rijtje van 4 toegewezen. Dit was wat verouderd en bovendien erg gehorig. Na klachten hierover kregen we zonder bijbetaling een net vrijstaand huisje met zeezicht en dat was perfect.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende