Appartement St. Pauls Bay (vh Bugibba Holiday Complex)*** in Qawra (bij St. Paul's Bay) Malta | Zoover

Beoordelingen Appartement St. Pauls Bay (vh Bugibba Holiday Complex)***

7,1
5,3
4,5

2 juni 2012

Appartement St. Pauls Bay (vh Bugibba Holiday Complex)*** Qawra (bij St. Paul

Beoordelingen Appartement St. Pauls Bay (vh Bugibba Holiday Complex)***

Triq it-Turisti /Tourist Street, SPB05, Qawra (bij St. Paul's Bay)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming St. Pauls Bay (vh Bugibba Holiday Complex)*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming St. Pauls Bay (vh Bugibba Holiday Complex)*** achterlaten.

34 beoordelingen over St. Pauls Bay (vh Bugibba Holiday Complex)***

7,1
5,3
4,5
met partner, Sept. 2007
Stegeman
Hoeveelheid ruimte
4-10-2007 Net terug van vakantie, hebben ons prima vermaakt. Kamer is goed, ontbijt prima. geen overbodige luxe, maar het is ook een 3 sterren hotel! je krijgt waar je voor betaalt.
wij hadden geen all in. omdat wij het leuker vinden om steeds ergens anders te gaan eten.
Busstation om de hoek waar je voor 40 eurocent naar de andere kant van het eiland kunt. boulevard dicht in de buurt.
Personeel vriendelijk, nemen de tijd om je dingen uit te leggen. barretjes genoeg in de buurt.
Mooi eiland!!!

met partner, Sept. 2007
ben
Hoeveelheid ruimte
25-9-2007 Hotelkamers zeer verouderd,elke kamer heeft wel een paar gebreken(slecht werkende wc,kapot meubelair,loszittende schuifpuien,kapotte douche,geen waterdruk,airco die niet werkt en heb ook de indruk gekregen dat schoonmaak ook niet echt 100% wordt uitgevoerd,bedlinnen is volgens mij niet verwisseld gedurende mijn verblijf(8dgn)lobby bestaat uit diverse kapotte bankstellen,wc lobby waterkranen afgebroken deuren kunnen niet op slot en stinken.
eetzaal men kan hier van de vloer eten,er ligt nog genoeg van de vorige dag,chaostische toestanden met eten,wachttijden doordat borden of kopjes op zjin,of doordat tafels te laat worden opgeruimt,begrepen dat hotel in november tegen de vlakte gaat mijn inziens 2 jaar te laat

met partner
Eefje
1,0
30-8-2007 Wij zijn nu een paar dagen terug van vakantie. En wij zijn zeer ontevreden over het hotel. Allereerst kregen wij een kamer waarin je je ergste vijand nog niet zou laten slapen! Overal waar je keek zag je de schimmel staan en waren kakkerlakkennesten te vinden. En de kamers waren ook niet voorzien van de spullen die in de reisfolder staan. Een airco die niet aanwezig is!(een rooster betekent niet altijd dat er een airco i weten we nu!) en dat deze alleen op bepaalde tijden werkte! De tweede kamer die we dankzij touroperator kregen was iets beter! (Hotelmanager had gezegd dat we dan maar naar een ander hotel moesten zonder geld terug!) En ook wij hadden behoorlijk last van de italiaanse studenten!
Wij hebben niks gehoord over slopen daar, maar als dat inderdaad de bedoeling is lijkt het me een vestandig besluit!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement St. Pauls Bay (vh Bug...

met partner, Aug. 2007
Sebastian & Marieke
Hoeveelheid ruimte
10-9-2007 Zeer zeer slecht "hotel". Het eten is erg goor, vet en eentonig. Het ontbijt is alleen engels, of bolletjes die er al 3 dagen liggen.
De kamers zijn zeer slecht onderhouden, airco maakt meer geluid dan een jet-motor, vooral erg onhygiënisch. Kamers worden niet echt schoon gemaakt, bed 1x verschoont in 2 weken.
Handoeken stinken en zijn oud.
Het personeel van het hotel is onbeleeft.
Er is geen entertaiment, de pizzaria is gesloten (ziet er uit dat het nooit meer open gaat).
Persoonlijke waardering * (1 ster)

met partner, Aug. 2007
monika kokhuis
Hoeveelheid ruimte
3-9-2007 we hebben een geweldige vakantie gehad, de prijs en de kwaliteit kwam goed overeen. zeer kindvriendelijk en goed voor elkaar. het eten was super !
ik snap niet dat sommige mensen altijd wat te zeuren hebben, dan moet je maar meer geld uitgeven voor je vakantie. Verwacht iedereen hier het meest luxe hotel ter wereld ofzo ?

Familie, Aug. 2007
Rob
Hoeveelheid ruimte
17-8-2007 We hebben ZEER SLECHT GESLAPEN. Italiaanse tieners, die zogenaamd voor Engelse les naar Malta kwamen, liepen tot in de vroege ochtend met deuren slaan, op deurbellen te drukken, te schreeuwen en harde muziek af te spelen

HET HOOGPOLIGE TAPIJT IN DE KAMER WAS RONDUIT VIES. De keuken en de badkamer waren wel schoon. Het interieur is afgeschreven (zie de foto).

We hadden een tweekamerappartement voor 4 personen geboekt. De SLAAPBANK WAS TE KORT om fatsoenlijk op te slapen, terwijl wij niet lang zijn (max. 1,85 m).

Drie ramen kwamen uit op een luchtschacht. Die konden we niet open houden vanwege de sigarettenlucht en het VERSCHRIKKELIJKE UITZICHT (zie de foto).

Voor de kinderen waren er slechts twee poedelbadjes. De biljarttafels, de spelcomputers en de muizen van de meeste internetcomputers waren gesloopt.

De ligging van het hotel is goed t.o.v. het busstation, de winkels, de pubs, de boulevards en de zee.

Nooit van ons leven gaan we terug naar deze hel.

met partner
annemiek
23-7-2007 Gister terug gekomen
Erg veel meegemaakt.Lopen meer dan 400 studenten rond van n jaar of 14 die overdag tot half 1 les hadden en dan terug kwamen in t hotel en tot s'nacht t hele hotel op de kop zetten.ze zaten op je deuren te rammen,op te bellen en spoten de sloten vol met lijm,ga zo maar door.
Er word in de brochure het een en ander beschreven waar niks van waar is zoals,de pizzeria;die is gesloten,1 bar is ook gesloten,het ijs dat all in moet zijn,moet je gewoon betalen,het bilijart;moet je voor betalen.het bedlinnen;is in 12 dagen tijd niet 1x verschoond en ga maar door.
Ik raad mensen met kinderen dit hotel echt af want er is geen animatie aanwezig.
T personeel is ook nie echt hulpbehoevend,ze zitten met hun handen in het haar want ze kunnen de studenten gewoon nie aan.daarnaast wordt t hotel ook gesloopt in oktober en ik denk dat daardoor het personeel ook minder gemotiveerd is

met vrienden, Juli 2007
Marieke
Hoeveelheid ruimte
3-3-2008 heerlijke vakantie gehad! alleen af en toe overlast gehad van het verkeer.

met partner, Juli 2007
Janita Martens
Hoeveelheid ruimte
13-8-2007 Wij zijn van de zomer hier geweest .Het stikt hier inderdaad van de studenten die tot diep in de nacht erg luidruchtig zijn heel irritant!!De kamer was netjes ingericht.De handdoeken waren vies en oud.Het bed is in die 15 dagen niet verschoond heel ransig!!De badkamer lag vol met haren!!Er werd zeker niet goed schoongemaakt!Ik moet wel zeggen dat het personeel behulpzaam is ons slot van de deur was kapot en werd ook gelijk gemaakt.Ik raad mensen met kinderen af hier heen te gaan want er is behalve het zwembad niks te doen geen animatie niks...Malta is een heel mooi eiland met de bus vanaf Bugibba kun je overal goedkoop komen.Maar dit hotel zal ik zeker nooit meer heen gaan!

met partner, Juni 2007
J.Boting-Keijzer
Hoeveelheid ruimte
22-6-2007 Het verblijf in het hotel is goed bevallen, aardig personeel, ruime kamer en het eten was uitstekend, elke dag kon je uit 2 vleesgerechten en 1 visgerecht kiezen, diverse soorten groenten of pasta's en salades. Het ligt vrij centraal om verschillende uitstapjes te doen.