Appartement White Dolphin*** in Qawra (bij St. Paul's Bay) Malta | Zoover
Appartement White Dolphin*** Qawra (bij St. Paul

Beoordelingen Appartement White Dolphin***

Qawra Road, SPB 08, Qawra (bij St. Paul's Bay)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming White Dolphin*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming White Dolphin*** achterlaten.

18 beoordelingen over White Dolphin***

6,6
7,6
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Gemengde gevoelens"
fam lassing
Hoeveelheid ruimte
28-8-2011 Tja, White Dolphin.. Ziet er leuk uit op de plaatjes van de reisbureaus, maar is een accommodatie met 2 gezichten. De voorzijde (van de plaatjes) met zicht op het zwembad, de baai en zee (op hoger gelegen verdiepingen) compenseert de gebrekkige schoonmaak en het nalatige onderhoud en staat in groot contrast met de achterzijde van het complex. Gewis jezelf van te voren dat je dus niet aan de achterzijde terecht komt! Neem sowieso geen genoegen met onhygienische en gevaarlijke toestanden in kamers of op 'balkons'. Het management dat alleen geinterresseerd lijkt in zoveel mogelijk euro's tegen zo min mogelijk kosten vormt een ander groot verschil. Zonde, want de rest van het personeel (restaurant Il Garra) waar je dagelijks mee te maken hebt, maakt een verblijf in white dolphin wel de moeite waard. Vriendelijke,hardwerkende mensen met gevoel voor humor. Het eten/drinken is goed en allezins betaalbaar. Bereid je dus goed voor alvorens je boekt! Geldt voor heel Malta en huur auto ipv de bus

met partner, Juli 2011
"Prima"
Marjolein
Hoeveelheid ruimte
30-7-2011 Het personeel is vriendelijk en doen hun best je goed te helpen. Het appartement was niet helemaal schoon. Bijv. het gasfornuis en de oven waren oud en vies maar ook het bestek en de borden waren door de voorgangers niet helemaal schoon gemaakt (het personeel kijkt daar dus niet meer naar om). De badkamer is ruim voor twee personen ook het balkon is prettig om te zitten. wij hadden een prachtig uitzicht op de haven. Het ontbijt was karig en er was niet veel variatie over de dagen. Het eten dat je in het restaurant kreeg was prima (en zijn prijs ook). Zwembad was mooi schoon en groot genoeg voor de mensen die er waren. Entertainment was om de dag de zelfde man. De eerste twee keer was het leuk maar de man blijft precies het zelfde doen. Daarin tegen was er wel genoeg te doen in de omgeving waardoor je niet gedwongen bent bij het hotel te blijven.

met partner, Okt. 2010
"Voor weinig geld moet je niet alles verwachten."
Diana
Hoeveelheid ruimte
13-10-2010 Het complex is niet groot.De dame van de receptie is erg aardig en ze heeft goede tips.Wij hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant dus daar kan ik niets over zeggen.Ons appartement, aan de landzijde, was rustig en omdat we op de 5de verdieping zaten hadden we een beetje uitzicht, het balkon was heel smal.De bus stopt voor de deur en voor onze huurauto was ook iedere avond een plekje (het was natuurlijk geen hoogseizoen).De bedden zijn aan de korte kant, ik ben 1.82m en lag net niet klem, mijn partner moest diagonaal liggen, aan het plafond hangt een ventilator.Om de airco te laten werken moet je extra betalen.Het appartement is kaal en karig ingericht. Jammer genoeg was het niet schoon en ook nadat ik er over geklaagd had werd er niet schoongemaakt. Er liepen geen kakkerlakken, zo erg was het niet, maar we hebben de hele keuken, incl borden, pannen en bestek eerst schoongemaakt.Waterkoker en broodrooster zijn aanwezig.Theepot, theeglazen en koffiefilter, koffiemokken niet.

met partner, Sept. 2010
"Tegenvallend complex"
adriana
Hoeveelheid ruimte
8-10-2010 Leek zo leuk, een heel ruim appartement aan de voorzijde met uitzicht op de zee. Helaas geen romantische verlichting, maar 2 kille helbelauwe lampen.In 9 dagen maar 1 keer schone handdoeken, geen schoon bedlinnen, geen schoonmaak alleen 1 keer het legen van de pedaalemmer! Verder elke avond keiharde muziek of voetbal onder je balcon vanuit het restaurant van 18 uur tot 23 uur . Practisch geen contact met personeel gehad. Bij aankomst krijg je de sleutel in handen gedrukt van de restaurant eigenaar en zoek het verder maar uit. Een boekje in je app. vertelt je de regels.Ik heb 1 keer schone douche lakens gevraagd, nou met moeite kreeg ik ze!Eind september is de zon vanaf 9 uur in de ochtend niet meer op je balcon. Ong. 15 min. lopen van het busstation, heerlijke restaurants en goede zwem gelegenheden. Een app. om in te slapen en dan gauw veel gaan zien op het mooie eiland.

met partner, Juli 2010
"Zeker een aanrader!!!"
Lieke
Hoeveelheid ruimte
9-8-2010 Net terug van 15 dagen Malta. White Dolphin is zeker een aanrader voor verblijf op dit eiland. Het appartement met zeezicht is ruim en schoon. Daarnaast voldoende ligbedden bij het zwembad (ook in het hoogseizoen!), vriendelijk personeel en een zeer goed restaurant (het beste van de omgeving) voor weinig geld. Prijs/kwaliteitverhouding is dus uitstekend.

Daarnaast ligt het busstation op 5 min lopen. Voor ongeveer 1 euro (enkele reis) kun je het hele eiland verkennen.
Mochten we weer een keertje terugggaan naar Malta, dan zeker weer naar White Dolphin!!

met vrienden, Juli 2010
"Super!"
Renske Vermey
Hoeveelheid ruimte
17-7-2010 Ontzettend mooi eiland! Qawra ligt in principe op een goeie plek. Je pakt de bus (prijzen tussen de 50 cent en 1,50) en komt op alle mooie plekken van het eiland. Appartement was ook super. Personeel is super vriendelijk, je kan er heerlijk eten en prijzen zijn echt geniaal!

met partner, Mei 2010
"Volgend jaar weer heen"
R.S.McWilliam
Hoeveelheid ruimte
20-5-2010 Goede uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Niet druk, zeer vriendelijk personeel, zeer goed restaurant. Klein zwembad, genoeg ligbedden, wordt elek morgen schoongemaakt. Appartementen zijn simpel maar goed.

met partner, Apr. 2010
"Slecht onderhoud"
Julia
Hoeveelheid ruimte
9-6-2010 Bij aankomst kregen we een studio op de begane grond toegewezen. Na twee dagen worstelen met een ingevet fornuis dat ging walmen bij gebruik, een toiletspoeling die meer wel dan niet weigerde, evenals het warme water van de douche en een enorm krakend bed waren we blij dat we op ons verzoek naar een studio met balkon konden verhuizen. Helaas duurde die blijdschap niet erg lang. De beschimmelde douchehouder begaf het, waardoor het douchen op de gladde ’anti-slip’-mat een extra uitdaging kreeg, de matrassen waren erg doorgelegen, de wc-bak liep door, de kraan in de badkamer lekte en behalve dat de koelkast het vriesvak miste, maakte hij elk half uur een stuk of tien minuten aanzienlijk kabaal, niet bevorderlijk voor de nachtrust. En dan waren de kamers ook nog gehorig, de mini-tv tegen extra betaling, internet duur en de receptie zelden bemand tijdens de ’openingstijden’. Kortom: geen goede basis voor een relaxvakantie!

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Als je naar Qawra gaat, ga dan naar White Dolphin"
Anneke
Hoeveelheid ruimte
9-11-2009 1 week in de herfstvakantie verbleven. Ik had een studio geboekt, maar kreeg bij aankomst een 2-kamer appartement! Personeel erg vriendelijk en behulpzaam, niets is teveel voor ze. Appartementen zijn eenvoudig ingericht maar wel brandschoon. Restaurant Il Garra is prima, heerlijke pasta's en pizza's voor een paar euro. Zwembad is ijskoud (niet verwarmd) maar wel goed schoon (chloor). Appartementen aan achterkant hebben weinig daglicht en uitzicht op een tegenoverliggend flatgebouw, balkons zijn ca 150 x 80 cm! Voordeel: rustig, je hoort niets van de Maltese karaoke in het weekend. Voor het hotel is een bushalte, binnen 20 min ben je Sliema en ruim een half uur naar Valletta. Echt een aanrader!

met partner, Sept. 2009
"Prijs/kwaliteit dik in orde!"
Iris
Hoeveelheid ruimte
30-9-2009 Net buiten de grote toeristenparade gelegen en niet al te groot complex. Jammer dat het zwembad met bijbehorend zonneterras, met ruim voldoende ligbedden, al om 12.00 hr in de schaduw ligt. Wij waren er tweede helft september, in de zomer zal dat natuurlijk anders zijn. De keuken is verrassend goed. Minpuntje vonden wij het eeuwige tv-scherm met voetbal aan en de knetterharde muziek in het restaurant. Echt een aanrader voor zeer betaalbaar er even tussenuit. Het plaatsje is niet echt bijzonder, maar de klassieke bussen brengen je voor een grijpstuiver overal naartoe; DOEN!!