Aparthotel Bayview*** in Sliema (bij St. Julian's Bay) Malta 7.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Bayview*** Sliema (bij St. Julian

Beoordelingen Aparthotel Bayview***

143 The Strand, Sliema (bij St. Julian's Bay)

2 beoordelingen over Bayview***

7,7
8,1
6,8
met partner, Mrt. 2012
"Goede prijs/kwaliteit"
John
19-4-2012 verbleven niet in het hotel zelf maar in een appartement zij verhuren. sober maar netjes ingericht

Familie, Juli 2008
"Mismanagement"
Stroepie
4-8-2008 Kregen een tweekamerappartement in een studentengebouw. Heel veel overlast van gehad.
Gemeld bij receptie, maar dit wordt niet echt serieus genomen. Sommige avonden en nachten rustig maar enkele avonden/nachten echt veel overlast. Hebben twee keer bij ons op de deur lopen bonken, dachten dat er alleen maar studenten in het gebouw zaten. Klepperende slippers, slaande deuren, harde muziek, gillen enz.
Hou in godsnaam studenten en gasten apart, groot minpunt. Wij zijn echt geen zeikerds en ook wel wat gewend maar dit ging ons te ver.
Personeel verder vriendelijk, ook voor kinderen. Eten niks bijzonders af en toe lekker, doorgaans gewoon. Verder wel een heel mooie vakantie gehad. Malta is een hele ervaring, anders dan andere landen in de Middellandse zee.