Hotel Les Jardins de la Koutoubia***** in Marrakech Marokko 8.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Les Jardins de la Koutoubia***** Marrakech

Beoordelingen Hotel Les Jardins de la Koutoubia*****

26 Rue De La Koutoubia, 40000, Marrakech

2 beoordelingen over Les Jardins de la Koutoubia*****

9,3
7,6
met partner, Apr. 2010
"Zeer mooi hotel - fantastisch gelegen in de Medina"
Patrick Hermans
8-5-2010 Wij hebben een weekje doorgebracht in dit prachtige ***** hotel dat midden in het centrum van de Medina is gelegen. Het lijkt te mooi om waar te zijn maar het is een ware oase van rust midden in het oude Marrakech en vlak bij het Jemaa-El-Fna-plein. Ondanks zijn cetrale ligging is het vorozien van 2 prachtige buitenzwembaden (één op het dak en één op het gelijkvoers) en één binnenzwembad n de spa. Het hotel is zekere zijn ***** waard. Het personeel is uiterst behulpzaam en vriendelijk. De tuin midden in het hotel waar het groet zwembad in is gelegen wordt druk bevolkt door de lokale vogels hetgeen voor gevol heeft dat zij hier en daar hun "boodschappen" achterlaten maar ja, dat is de natuur hé?! Als het kan neem je best een kamer die utgeeft op de tuin. De straten in de buurt kunnen nl. nogal luidruchtig zijn. Van de drie aanwezige restaurants kunnen we absoluut Le Relais de Paris aanbevelen. Blijf echter weg uit het Aziatische restaurant op het dak. Het eten is er absoluut niet lekker

met partner, Sept. 2008
"Oase van rust in druk Marrakesh"
Else
19-10-2008 Wij verbleven hier 4 nachten van 14-17 september 2008. Dit hotel is zeer mooi, rustig en klassevol, ideaal gelegen vlak in het oude stadscentrum van Marrakech. Het djemaa el fna plein ligt letterlijk achter de hoek van het hotel. Wij kregen een upgrade kamer (cadeau d l'hôtel) die zeer ruim, netjes en mooi gedecoreerd was en uitkeek op de tuin met klein zwembad. Het oosters restaurant op het dakterras is aangenaam omwille van het uitzicht op de Koutoubia minaret maar het eten stelt in verhouding tot de prijs niet zoveel voor. Het personeel geeft een excellente service.
Absolute aanrader.