Hotel Riad Honey*** in Marrakech Marokko | Zoover

2 juni 2012

Hotel Riad Honey*** Marrakech

Beoordelingen Hotel Riad Honey***

Derb el Khalifa No 88‚Boutouil‚ Bab Ayellal- Medina, 40000, Marrakech
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Riad Honey*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Riad Honey*** achterlaten.

13 beoordelingen over Riad Honey***

9,6
9,7
met partner, 2011
"Aanrader"
B. Masselink
6-9-2011 Tis alweer een flink aantal maanden dat ik in deze riad heb mogen verblijven, maar ik kon het eigenlijk niet over mijn hart verkrijgen om geen positieve reactie achter te laten. Lieve mensen met een interessante kijk op de wereld.

Geniet van dit kleinschalige riad met een heerlijk dakterras. Vraag of de zoon van de eigenaar je mee neemt de bergen in, je zult hartelijk ontvangen worden bij familie diep in de bergen.

De ligging is leuk, net buiten de toeristische paden in een steegje.

Vergeet niet te verdwalen!

alleenreizend, Okt. 2010
"Oase in Mitten der Medina"
sandra
13-10-2010 Bereits beim Betreten des Riad Honey wird man von unheimlicher Ruhe erfasst.Die Geschaeftigkeit der Stadt schliesst sich von selbst aus. Auf sehr warmherzige und freundliche Art wird man sogleich vom Riadeigentuemer begruesst. Waehrend des gesamten Aufenthalts ist das Personal sehr bemueht und extrem hilfsbereits. Egal ob um Organisation eines Ausfluges oder um eine Stadtfuehrung gebeten, alles wird prompt und perfekt geboten. Ich empfehle das Riad Honey an Alle die Erholung und Ruhe suchen.

met partner
"Gewoon onvergetelijjk"
Paul Van den Brande
9-1-2010 Al van bij onze aankomst werden we hartelijk ontvangen door Lahcen, Youssef en de eigenares. Mooie ruime kamers. De Riad is gelegen in de drukke Medina en op 10 minuutjes wandelafstand van het drukke plein.
In de Riad is een dakterras waar men het ontbijt of het diner kan gebruiken. Er zijn hier overheerlijke gerechten die met de nodige kunst worden klaargemaakt. Een echte aanrader ! ! ! !

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Riad Honey*** bij:

met partner, Nov. 2009
"Wir kommen wieder!"
Helmut und Christa
14-3-2010 Wer orientalische Gastfreundschaft in stimmungsvoller Umgebung erleben will,
ist im Riad Honey bestens aufgehoben. Ein herzliches Dankeschön an [*],
[*] und [*] für die liebevolle Fürsorge für ihre Gäste. Diese Woche
wird uns unvergesslich bleiben. Wir kommen wieder.

Christa und Helmut Bauckner

[*Namen von Privatpersonen / Personal werden gemäß unseren Regeln nicht veröffentlicht. Die Zoover-Redaktion.]

met partner, Okt. 2009
"Fantastic....."
Paul Van den Brande
14-10-2009 An unforgettable stay in Marrakech! We stayed in Riad Honey for 5 nights and they were the best we had in years. The Riad has 8 beautifull decorated room and a fantastic roof terras. Breakfast and diner is served on the roof and the Maroc food is delicious. The owners do anything to make your stay so pleasant as possible.

met partner, Okt. 2009
"Onvergetelijk ! ! ! !"
Paul Van den Brande
14-10-2009 Een onvergetelijke citytrip in Marrakech. We verbleven in Riad Honey, een oase van stilte en rust in de drukte van de Medina. De riad heeft 8 mooi ingerichte kamers die uitkijken op een binnenkoer. Op het prachtige dakterras kan men ontbijten of zich laten verwennen door de overheerlijke Marokkaanse kookkunsten van de uitbaters. Lahcen, Youssef en Imalde zorgen ervoor dat je je onmiddellijk thuis voelt en ze doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De riad ligt op 15 minuten wandelen van het gekende Jemaa El Fna plein.
Luchthavenvervoer kan geregeld worden vanuit de riaad en eveneens plannen ze voor jou goed georganiseerde uitstappen naar de Sahara of het nabijgelegen Atlasgebergte.
Een echt aanrader voor wie eens iets extra wil.

met vrienden, Mei 2009
"Absolute aanrader!"
Marije
28-6-2009 Al bij ontvangst voelden mijn zus en ik ons zeer zeer welkom. Dit werd in de week daarna alleen maar sterker. Zowel de eigenares als de bedrijfsleider waren aanwezig, zeer bijzondere mensen. Niet alleen de stad bekeken, we zijn ook de bergen in geweest en hebben mooie gesprekken gevoerd met beide. Kamers zijn prachtig, precies als op de foto's. Er is een heerlijk dakterras waar we ontbeten en s avond verveine-thee dronken. Ontbijt was heerlijk en ruim voldoende, de bedden ietwat hard, maar sliepen erg goed. Als wij nog eens naar Marrakech gaan, denken we niet eens aan een ander hotel meer!

met vrienden, Apr. 2009
"Zeer goede service"
Stefan Schmitz
1-6-2009 alles weerd vor ons (4 persoonen) geregeeld, aankomst, eten in de riad, buiten de riad, excursies, haman, caleche voor een dag, buskkaartje Essaouira, vertrek
geen negatieve dingen opgemerkt
buitengewoon lieve en aardige mensen (eigenaar, manager, personeel)

met vrienden, Mrt. 2008
Pietertje
17-3-2008 sfeervolle, gastvrije riad op 15 minuten van het plein Jamae el Fna. (Euro 100.=)De eigenaar en zijn zonen doen er alles aan om het naar je zin te maken. De kamers zijn gezellig met een kleine badkamer, kamers 7 en 8 zijn het ruimst. Wel gehorig, we werden iedere morgen gewekt door het gebed, maar dat hoor je in de hele medina. Het ontbijt is perfect met verse jus d'orange, eieren, yoghurt, kaas etc. Marrakech heeft vele luxe riads en restaurants, maar op straat gaat de tijd 50 jaar terug. Mooie golfbanen per taxi(niet per eigen auto!!) Tip diner: Al Fassia

met vrienden, Okt. 2007
Eveline
8-4-2008 Prachtige Riad, ingericht met oog voor detail. Geweldige service en een hartverwarmende gastheer! O ja, een prachtig dakterras waar je je in een oase waant met uitzicht op de oude gebouwen in de medina.