Hotel Paradise Cove**** in Anse La Raie Mauritius 9.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Paradise Cove**** Anse La Raie

9,5
met partner, Apr. 2011
"Paradijs op aarde"
Bert
29-5-2011 Een zeer mooi, gezellig hotel in een prachtige omgeving. De kamers zijn mooi ingericht, maar kunnen hier en daar wel een beetje opknapwerken gebruiken. Wij hebben onze huwelijksreis doorgebracht in één van de 1001 nachten kamers. Voor huwelijksreizen raad ik deze kamer zeker aan voor de mooie extra's die je erbij krijgt, die toch ook een mooie herinnering aan de vakantie zijn.
Het personeel is zeer vriendelijk, de service heel goed en het eten zeer lekker en gevariëerd.
Een all-in formule is wel aan te raden omdat het niet goedkoop is om eten en drank afzonderlijk te moeten betalen.
Enige minpunt is dat er niet zo veel te zien is in de nabije omgeving, maar er is wel een gevarieerd aanbod van excursies (afhankelijk van de reisorganisatie). Deze excursies zijn ook wel niet goedkoop, maar wel hun geld waard.